Primii nostri stupi din poliuretan

Creat de hoinaru_06, Ianuarie 05, 2013, 02:43:34 PM

« precedentul - următorul »

fiug1970

Citat din: dodo79 din Septembrie 04, 2014, 11:27:51 PM
Citat din: fiug1970 din Septembrie 04, 2014, 12:27:16 PM
vacanta?sau ca dodo,in Danemarca,la munca?
Care munca, florine?.La pescuit.:))am muncit 3zile si iara am 3 de odihna.e bine aici.program de la 7 la 15,care se respecta.Bani pe masura.Foarte civilizata tara.
Sant tari care au venit pe cap de locuitori si tari care au datorii pe cap de locuitori!!Diferenta o simt(doar)locuitorii ))/

dodo79

Acuma ai vazut unde sunt.dupa buckfast. :rotfl:

mmacreanu

Citat din: dodo79 din Septembrie 05, 2014, 05:52:21 PM
Acuma ai vazut unde sunt.dupa buckfast. :rotfl:

imi trimiti si mie un bk autentic de acolo?
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

dodo79

Va trimit la toti, doar sa dau de ele.
In Danemarca sunt Florine.S-a scris mai sus.Iar n-ai avut la tine ochelarii de citit :D.Daca nu ai vrut sa vii la mine in concediu,am plecat

NYK74

Citat din: dodo79 din Septembrie 06, 2014, 01:18:15 AM
In Danemarca sunt Florine.S-a scris mai sus.Iar n-ai avut la tine ochelarii de citit :D.Daca nu ai vrut sa vii la mine in concediu,am plecat
Nu uita ,cind dai de ele ,anuntă-ma si pe mine,poate facem o rasa nouă ,internatională ,bukfast+carpatina+ligustica italiană  :wink:

dodo79

Citat din: NYK74 din Septembrie 07, 2014, 02:30:37 AM
Nu uita ,cind dai de ele ,anuntă-ma si pe mine,poate facem o rasa nouă ,internatională ,bukfast+carpatina+ligustica italiană  :wink:
cu siguranta la rasa asta nu va trebui Dragos sa umple ulcioarele :rotfl: :rotfl:
Daca stie cineva in ce zona a Danemarcei gasesc ii sunt recunoscator

NYK74

Citat din: dodo79 din Septembrie 07, 2014, 03:15:23 AM
Citat din: NYK74 din Septembrie 07, 2014, 02:30:37 AM
cu siguranta la rasa asta nu va trebui Dragos sa umple ulcioarele :rotfl: :rotfl:
Daca stie cineva in ce zona a Danemarcei gasesc ii sunt recunoscator
Te-as ajuta cu informatii,dar esti dus prea sus la nord,oricum cred ca o sa gasesti apicultori si acolo,cine caută gaseste,spor la toate sa auzim de bine :hi:

fiug1970

Snail mail:
Buckfast Denmark
Reerslevvej 18B
4291 Ruds Vedby
Denmark
VAT No.: 83 33 87 17

Vyktor

Na ca-ti dete si adresa. Acu' sa te vad cum ii multumesti pe toti  :uimit:

fiug1970

Citat din: Vyktor din Septembrie 07, 2014, 04:11:44 PM
dodo eu nu vreau,ca ar trebui sa o tin in colivie ca pe un canar =)) =))
dar daca imi dai una nefecundata......am citit ca scoate sunete ca si cum ar canta..... :yes: :yes:

Vyktor

Citat din: fiug1970 link=topic=5840.msg191638#msg191638
dar daca imi dai una nefecundata......
/quote]

Na belea,  Florin o mai vrea si fata mare  :rotfl:

fiug1970

hahaha,doar vroiam sa/mi cante.... ca daca e fecundata nu mai are timp de valsuri.... =)) =))

Vyktor

Citat din: fiug1970 din Septembrie 07, 2014, 07:59:07 PM
hahaha,doar vroiam sa/mi cante.... ca daca e fecundata nu mai are timp de valsuri.... =)) =))

Pai de la SPYKAL  se intelege altceva

Citat din: SPYKAL din Septembrie 07, 2014, 06:11:43 PM
Dodo, prietene! Tu adule-ncoace pt ca sunt destui dornici de......"împerechere"....  =)) =)) =)) =)) =)) =))

fiug1970

Tizule,nu ma bag la imperecheri.....doar vroiam s/o tin degeaba sa/mi cante :rotfl: :rotfl:
Pai daca santem romani:cu mana/ntinsa,poate ne capatam :yes: :yes:

dodo79

Citat din: Vyktor din Septembrie 07, 2014, 04:11:44 PM
Va trimit mai,ca gura nu ma doare.
Florin aici mătcile tinere chiar si cele neimperecheate au peste 1,75.de cântat sigur vor cânta la imperechere :rotfl: :rotfl:
O sa vad pe unde e adresa.
Azi am patit-o.am luat un ac in fund.eram la pescuit pe lac lângă pădure .cu o Bota pescuiam 2 .in pauza strangeam pleurotus.cautand ciuperci vad 3 viespi intrând in pătura groasa de frunze de vreo 10 cm. M-a pune dracu sa dau cu piciorul in frunze. Una din vespi se pune pe pantalon si da din cur. M-a aplec sa o omor si simt in fund o intepatura. Când m-a uit in spate Ieșeanul din pământ ca MIG- utile. Am taiat-o de acolo. Bine ca nu sau luat după mine.
Încă in aceasta zona nu am văzut albine.cum vedeam un câmp înflorit mergeam sa vad dacă sunt albine pe el.doar muste si țânțari.