Primii nostri stupi din poliuretan

Creat de hoinaru_06, Ianuarie 05, 2013, 02:43:34 PM

« precedentul - următorul »

fiug1970

aici am gasit (fara sa fac comparatii)cu 1,53€mp cu 85%de umbra.vezi ca daca e la jumatate de pret sa nu fie si la jumatate de calitate

fiug1970

când este intre vecini si mai ales când ai plante pe langa gard,nu e indicata sa faca umbra multa ca nu mai creste nimic pe langa ea.daca o folosesti ca umbrar(la stupi de exemplu) e buna ca este foarte usoara si nu necesita structura forte pentru sustinere

fiug1970

si calitatea se observa in timp.....daca o arde soarele in timp scurt....mai cumperi odata si ajungi la proverbul:ce cumperi ieftin,te costa scump!

fiug1970

o poti folosi si in plan orizontal daca n/ai umbra naturala sa faci umbra la stupi(cea de 90/99%) iar toamna sa o strangi.in vertical vreau sa o folosesc sa fac un gard intre vecini din plasa verde tip panou de 1700/2000 si cu stalpi verzi,dupa care sa aplic plasa de ocultare.

fiug1970

eu am vazut plasa pe aici,uitata de timp.....aprope ca se albise si inca era rezistenta....doar la gerurile de la Braila nu stiu cum ar rezista.Dar daca e bine intinsa si nu o bate vantul cred ca rezista.Eu cred ca tine mai bine de 10 ani..

fiug1970

tu cum ai locul mare,dc.nu faci gard viu din arbusti meliferi sau roscov...il tii din foarfeca la ce inaltime si grosime vrei..

fiug1970

tu stii mai bine...eu as fi optat pt.un gard viu decat artificial...nu trec nici intrusii..sarma cu timpul rugineste...si se intampla exact când esti batran....

fiug1970

ehee,stii tu:greu te scarpini cu mana altuia !!esti sigur doar de ce poti face tu cu mainile tale......

fiug1970

nimeni nu/ti poate nega dreptul la nadejde,doar ca ai crescut doar fetele nu si perechile lor.....asa ca este ca in ecuatia de trei simpla,doar ca X este mult mai mult decat o necunoscuta ...
Da/i timpului timp si o sa vezi rezultatul ecuatiei.De/ti convine sau nu...

dodo79

ma ,da ce chef aveti voi de vorba  :D,mai ceva ca gaitele :rotfl: :rotfl:
va las ca maine am o zi grea.sa ma suni Florine inainte sa pleci in Hellas.

fiug1970

vacanta?sau ca dodo,in Danemarca,la munca?

fiug1970

Frumos,putin spus.....Pare fotoshop....Sant locuri frumoase in lumea asta....Pacat ca pt.majoritatea dintre noi,viata,dureaza doar doua zile....Ziua in care te nasti si ziua in care mori....Timpul ce trece intre astea doua zile....e dificil de inteles si greu de explicat.....

apivasmob

Te-ai incarcat cu energie? Iti sta inima parca in loc.
Ceva de neuitat.
Sanatate tuturor apicultorilor

dodo79

Citat din: fiug1970 din Septembrie 04, 2014, 12:27:16 PM
vacanta?sau ca dodo,in Danemarca,la munca?
Care munca, florine?.La pescuit.:))am muncit 3zile si iara am 3 de odihna.e bine aici.program de la 7 la 15,care se respecta.Bani pe masura.Foarte civilizata tara.