Primii nostri stupi din poliuretan

Creat de hoinaru_06, Ianuarie 05, 2013, 02:43:34 PM

« precedentul - următorul »

mmacreanu

Citat din: NYK74 din Aprilie 13, 2014, 09:26:48 AM
Spykal iubesti asa mult galbenul,sau asa sa nimerit sa gasesti vopseaua de acea culoare ?
Intr-adevar foarte frumos aliniati stupii ,le-ai dat alinierea pt. poza,nu e asa? :rotfl:
Ai mei sunt pusi la nimereală ,ca vazindui pe ai tai aici,nici numi vine sa postez vreo fotografie.
Se vede ca ai drag de albinute si din acest lucru :hi:

stupii din poliuretan asa sunt ei din fabrica, galbeni
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

NYK74

Stiam ca sunt asa din fabricatie,fiind de poliuretan,glumeam doar.
Oricum e interesant de lucrat si cu acest tip de material,citesc tot tipicul pentru cultură generală ,eu ii am din lemn simai merg pe lemn mai ales ca am rezerve de stupi.
Poliuretanul e usor,o fi foarte bun pentru practicarea pastorului. :hi:

mmacreanu

este foarte bun si pentru vreme de genul celei prezente in romania, diferentele de temperatura dintre noapte si zi aproape ca nu se simt!
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

NYK74

Nu m-am uitat atent,ai tai sunt tot din poliuretan ,Mmacreanu ?
Oricum cine a desfăcut afacere la noi in RO nu cred ca a gresit,cu acest tip de material,la proprietăţile care il are,plusgreutate ,...........nu am vazut inca ce preturi are un asemenea stup,in rest pare,bun.

mmacreanu

Citat din: NYK74 din Aprilie 13, 2014, 10:19:06 AM
Oricum cine a desfăcut afacere la noi in RO nu cred ca a gresit,cu acest tip de material,la proprietăţile care il are,plusgreutate ,...........nu am vazut inca ce preturi are un asemenea stup,in rest pare,bun.

Da, folosesc acelasi model de stupi, doar ca i-am vopsit.

NYK74

Foarte bine,asa am de unde ma informa cu rezultate practice,dacă o fi nevoie vreodată pe viitor,cu mai multe amanunte utile.
Ca eu merg pe ideea ca teoria e bună dar practica si mai bună .

fiug1970

La multi ani!!De ziua numelui!!!Tizule :happy_birthday: :birthday: : sampanie:

dodo79

Citat din: Gheorghevici Iulian din Aprilie 13, 2014, 08:39:44 AM
Frunos aliniați stupii vecine, parcă ar fi în armată  :rotfl:
Stai sa vezi cand intra domnu plt mj in stupina cum dau albinele onoru  =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Citat din: NYK74 din Aprilie 13, 2014, 10:19:06 AM
aici gasesti preturi  :wink:
http://faroger.ro/uploads/images/stupi/oferta_de_pret.pdf
La multi ani Florine

NYK74

Salve,Dodo 79,preturi nu au exagerate din ce am vazut.
Aici au unii stupari roinite din acest material si se pling ca Iarna având stupii lăsati in locaţii,poieni in pădure,in care uneori lasă rolurile slabute la iernat in roinite,fiind plin de caprioare in această zonă de munte,nu stiu ce le atrage dar rod cutiile,rod roinitele iarna de nu sunt protejate.

dodo79

Citat din: NYK74 din Aprilie 13, 2014, 03:18:13 PM
Salve,Dodo 79,preturi nu au exagerate din ce am vazut.
Aici au unii stupari roinite din acest material si se pling ca Iarna având stupii lăsati in locaţii,poieni in pădure,in care uneori lasă rolurile slabute la iernat in roinite,fiind plin de caprioare in această zonă de munte,nu stiu ce le atrage dar rod cutiile,rod roinitele iarna de nu sunt protejate.
aici doar soarecii am vazut sa roada si acelea au fost depozitate fara albina .dar nu stupii ci doar hranitoarele ca sa isi faca loc ptr cuib.
preturile sunt cam mari ptr puterea noastra de cumparare,dar facand un calcul mi se par mai avantajosi acesti stupi pe termen lung. :hi:

dodo79

Citat din: SPYKAL din Aprilie 15, 2014, 05:27:57 PM
Multumesc tuturor pentru vorbele si urarile de bine. Si tu sa traiesti ani multi si fericiti tizule!!!
de multumiri mi-e plin podul casei :P :P :P :P :P :P :P

dodo79

Citat din: SPYKAL din Aprilie 15, 2014, 05:52:27 PM
Citat din: dodo79 din Aprilie 15, 2014, 05:35:13 PM
de multumiri mi-e plin podul casei :P :P :P :P :P :P :P
Atunci.....sa fii sanatos si iubit prietene!!! Asa iti convine?  =)) =)) =)) :D :D :D :P :P
na ca tot insetat am ramas  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

fiug1970

tizule,te dureau degetele sa/i scrii ca/i dai o bere??? :wink2: :wink2:

romikele

Citat din: SPYKAL din Aprilie 15, 2014, 07:58:58 PM
Ii dau, ii dau. Sper sa ne putem intalni anul asta. :D :D :P :P :P :hi: :hi: :hi:
Dă-i, da` cu milă, să nu-l doară!  =))

dodo79

Citat din: romikele din Aprilie 15, 2014, 08:01:31 PM
Citat din: SPYKAL din Aprilie 15, 2014, 07:58:58 PM
Ii dau, ii dau. Sper sa ne putem intalni anul asta. :D :D :P :P :P :hi: :hi: :hi:
Dă-i, da` cu milă, să nu-l doară!  =))
da ce facem aici,instigam ? :hi: :hi: :hi:
Citat din: fiug1970 din Aprilie 15, 2014, 07:29:03 PM
tizule,te dureau degetele sa/i scrii ca/i dai o bere??? :wink2: :wink2:
il doare numai gandul ca tre sa dea de baut.dapoi sa mai scrie.facea semiparalizie la degete =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
sa ne vedem cu bine :hi: :hi: