Primii nostri stupi din poliuretan

Creat de hoinaru_06, Ianuarie 05, 2013, 02:43:34 PM

« precedentul - următorul »

fiug1970

succes tizule...si putere de munca!!tureaza motoarele ca eu la sf. lunii cred ca fac roi...de nu roiesc ele inainte!!

dodo79

fiug1970

Nu/i rau!!! =D> =D> =D>
In sfarsit a rasarit soarele la braila??

G. Iulian

bucovineanu

Cea mai buna stimulare e faptul ca au inflorit pomii.

sandupop

:uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit:..cred ca ai fost extrem de cuminte :bravo: :bravo:...trimite iepurele ala ...si la Toplita :hi: :hi:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

mmacreanu

Citat din: SPYKAL din Martie 30, 2014, 09:10:59 AM
Asta mi-a adus, in avans, iepurila de pasti. :D :D :D :P :P

prietene, ai planuri sa te extinzi vad :D ... frumos cadoul de la iepuras. ii mai vopsesti in acest an?
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

mmacreanu

Citat din: SPYKAL din Martie 30, 2014, 09:21:56 AM
Citat din: mmacreanu din Martie 30, 2014, 09:14:25 AM
prietene, ai planuri sa te extinzi vad :D ... frumos cadoul de la iepuras. ii mai vopsesti in acest an?
Nu cred ca reusesc sa ii vopsesc anul acesta. Dar vom vedea. Eu sper sa reusesc. Am multe pe cap acum. Dupa cum vezi ma extind.... si nu numai... :wink: :D

nu numai oare ce inseamna? :))
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

dodo79

Citat din: SPYKAL din Martie 30, 2014, 09:21:56 AM
Citat din: mmacreanu din Martie 30, 2014, 09:14:25 AM
Nu cred ca reusesc sa ii vopsesc anul acesta. Dar vom vedea. Eu sper sa reusesc. Am multe pe cap acum. Dupa cum vezi ma extind.... si nu numai... :wink: :D
daca vrei sa te extinzi si esti ingramadit ,am eu loc ptr tine si la mine :hi:

G. Iulian

Frumos vecine! Spor la treabă.  :hi:  :hi:  :hi:

ionel07196555

Se cunoaste dupa cum este ouata in ce stup este
E foarte bine si putea sa fie si mai bine daca era familia strinsa mai bine
Frumos
eu nu am nici o rama asa goala fara miere pe ia in nici un stup si cred ca si cele cu care am largit cuibu au acum miere pe ele sau ce va siroape

romikele

Foarte frumos... atat stupii cat si ambientul!
:bravo:

stefan1

Citat din: SPYKAL din Aprilie 12, 2014, 03:27:09 PM
I-a priviți-l pe "domnul lup" cum stă la pândă să intre în stup.... :D :D :D. Asta făcea înainte.... :D :D :D

Nu este lupul albinelor, este o regina de Vespula germanica, o specie raspandita de viespi. Nu stiu sa atace albinele, dar poate hrani puii cu larve de albine scoase din stup sau chiar cu albine moarte. Acum nu cred ca au inca puiet si cred ca doar a fost atrasa de mirosul de nectar din stup, dar nu indraznea sa intre.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

G. Iulian

În perioada asta și eu am găsit multe regine de viespi pe lângă capacele de la stupi. Frunos aliniați stupii vecine, parcă ar fi în armată  :rotfl:
Cât timp avem stupii la salcâm o să amenaz împreună cu prietenii mei vatra, ca să am ce să îi arăt lu' vecinu  :hi:  :hi:  :hi:

NYK74

Spykal iubesti asa mult galbenul,sau asa sa nimerit sa gasesti vopseaua de acea culoare ?
Intr-adevar foarte frumos aliniati stupii ,le-ai dat alinierea pt. poza,nu e asa? :rotfl:
Ai mei sunt pusi la nimereală ,ca vazindui pe ai tai aici,nici numi vine sa postez vreo fotografie.
Se vede ca ai drag de albinute si din acest lucru :hi: