Folosirea eficienta a produsului Taktic

Creat de edy, Decembrie 30, 2012, 08:21:05 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

Benzi din brad s-au plop  dim. 200 x 20 x 4 mm se tin 24 h in solutie  3-4 h la scurs se pun ca si mavrirolul pe rame . bradu sa fie cu fibra cit mai rara ptr. a absorbi multa substanta . :nono:

kamy

Cei care folositi un soi de tratament mai multi ani si ma refer la fuvalinate,dupa o vreme se obisnuieste paduchele si parca se ingrasa nu sa moara!orice tratamente ati folosi,cand nu mai e puiet amitrazu e sfant!

bucovineanu

Foarte adevarat. Nu e bine ca tratamentul cu fluvalinat sa se faca  in fiecare an. Daca se fac corect tratamentele cu amitraz, e suficient ca fluvalinat sa se dea odata la 3-4 ani.

teoalbina

Citat din: feerary din Noiembrie 24, 2013, 11:51:27 AM
Citat din: teoalbina din Noiembrie 23, 2013, 09:52:56 PM
Am vazut de curand intr-un supermarchet un produs numit ulei antitantari si nu m-am dumirit daca l-as putea folosi impreuna cu tactic in dispozitivul Furetto, mai precis daca produsul nu este cumva toxic pentru albine! A mai folosit cineva? De asemeni, la acest topic cineva a mentionat ca se poate folosi si apa combinata cu tactik. Daca chiar functioneaza aceasta combinatie, ar insemna ca ar merge si clartan! Ce parere aveti?

Nu-i bun uleiu de  parafina si vrei sa treci pe altceva? Sau l-ai folosit si nu a dat rezultate?
nu am gasit ulei de parafina iar intrebarea se referea la ulei antitantari ...  :bzz:

feerary

kamy

Fratilor lasati oloaiele si amestecati cu apa pentru vaporizator are aceeasi eficienta si remanenta ioc,sau doar apa in plus exceptand amitrazu!
7% taktic si 93% apa chioara,formula de succes!

feerary

Citat din: kamy din Noiembrie 25, 2013, 08:26:27 AM
Fratilor lasati oloaiele si amestecati cu apa pentru vaporizator are aceeasi eficienta si remanenta ioc,sau doar apa in plus exceptand amitrazu!
7% taktic si 93% apa chioara,formula de succes!

Sunt deacord

niculita

Citat din: davcosti din Iulie 19, 2013, 09:33:21 PM
Mereu vei găsi păreri pro și contra. Aparatele Furetto se găsesc pe  Anunțuri aduse de la Sârbi-Eu am luat cu 250 lei. Față de Varachet,eficiența e cam la fel. Avantajul la Furetto că te miști foarte repede cu fumigațiile, dacă ai mulți Stupi! Aceasta substanță (Taktic) 20-50 ml se dizolvă într-un litru de ulei lampant sau ulei pentru făclii care se găsește în Practiker, Dedeman sau Bricostore.

SIMPLU..IEFTIN SI F EFICIENT...COSTA CCA 70 RON

Pentru cei interesati de un vaporizator(furreto)pentru tratament la albine,iata cum se poate construi usor si f ieftin:
-o teava din cupru care se foloseste la auto Dacia ptr frina(10 lei):
-o pompita pentru ulei(10 lei):
-o lampa cu gaz la care se foloeesc butelii mici de 5 lei(52 Lei)
-o teava din inox de 20 cm care se gaureste :
-2 clame de prindere a tevii din lampa pe gaz:
-citeva suruburi mici.

Prima data se taie la dimensiune teava din inox,dupa care se gaureste pentru ca gazul sa arda.In partea de jos se face o gaura mai mare pentru a putea aprinde lampa.Dupa ce teava este taiata pe un bat se fac cele 12-13 serpentine din teava de cupru sau inox(depinde ce foloseste fiecare).Se introduc serpentinele in terava de inox,apoi lampa cu arzatorul in teava de inox si se prind cele doua elemente cu 2 cleme din tabla.Pompita se ataseaza la teava de cupru dupa care se fixeaza de lampa cu sirma sau altceva...si...GATA...SPOR LA TREABA DE LUNI,pentru cei interesati..

G. Iulian

Dimensiunile fasiilor din lemn: 200 mm lungime, 20-25 mm latime si 2 mm grosime. Se tin 24 de ore in amestecul de ulei si taktic apoi se scot si se lasa la zvantat 6 ore la umbra si dupa se introduc in stupi unde se lasa 7 zile. Specificatii de pe blogul apiexpert.  :hi: :hi:

bratosin radu

Tratamentul cu benzi impregnate se poate face si primavara?sau doar toamna.banuiesc ca da ,dar mai bine sa i-mi confirme cineva.si inca ceva:benzile se pot reimpregna de mai multe ori? sau o data folosite ramin cu ulei si nu mai absorb si a doua oara. va multumesc.

mosunick

"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

G. Iulian

Din cate vad eu in film, e rama de 1/1. Poate nu o puteti viziona corect. Nu eu am facut filmul.

dan sebastian

Ați mai făcut recent vreun tratament?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

yulian

Eu fac dupa fiecare cules...trece rapita, extrag...tratament, trece salcamul, extrag (sau nu???  :sad: :sad:)...tratament....tei...la fel...fs...la fel. Anula asta vreau sa fac si cu Beevital...sa vedem...