Cum se schimba viata d-voastra, sub administratia USL?

Creat de NiKoN, Decembrie 10, 2012, 05:59:52 PM

« precedentul - următorul »

almasel2011

Citat din: dragos2006 din Decembrie 20, 2012, 06:27:25 PM
  Deja viata mea s-a schimbat in bine si sunt fericit deoarece vad cum pulimea care a votat useleul incepe sa deschida ochii si sa vada ce calamitate au adus la conducerea tarii .   =))

Dragos, ai un umor care ma face sa mor de... nervi!
Indiferent cum ar fi votat pulimea (vorba ta), tot in bine se "schimba" viata.
Nihil sine Deo.

Kov iulian

Ce facuram bree ?

Urla Antenele ca din gura de sarpe ca sunt cenzurati ca nu li se mai permite accesul  la sesiunile parlamentului .
Baieti nu vor ca noi sa mai aflam ce se intampla acolo asa ca vor permite accesul doar a TVR care va filma doar ce trebuie, restului televiziunilor li se va interzice accesul .

pharaonu75

Eu cred ca este gargara ieftina de-a antenelor, pentru a pregati terenul si a nu mai transmite din Parlament decat ce vor ei sa aflam!
Pentru ceea ce nu vor ca noi sa aflam, ne spun "nu ne lasa sa filmam"!

Hai ca incepe sa miroasa a bolsevism!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

4unix

Incepe sa scartie caruta, frate, frate, dar la-mpartit....
Pentru noi va fi  tot bine...
:hi:

almasel2011

Citat din: 4unix din Decembrie 20, 2012, 10:41:41 PM
Incepe sa scartie caruta, frate, frate, dar la-mpartit....
Pentru noi va fi  tot bine...
:hi:

Pana cand o "tine" alianta asta de 2 bani?
Punem un mic pariu?
Oare la un moment dat (poate chiar acum) nu se cauta variante pentru o alta majoritate? Oare badia Traian ce i-o fi soptit lui Ponta la intalnirea de taina? Exista oare deja o varianta de backup gen PNL, PDL, UNPR, UDMR+ minoritati+ PC, fara PSD?
Nihil sine Deo.

Kov iulian

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kov iulian

Citat din: Kov iulian din Decembrie 11, 2012, 12:57:49 PM
Oare de ce avea lumea impresia asta ca PSD-ul era corupt ?
Pai fiindca Psd-ul a pierdut puterea pt vreo 4 ani pe timpul " tapului " si erau foarte "infometati " si cand sau vazut la putere nu au mai tinut cont au bagat in ei ca sparti fara numar .

Daca atunci cand au stat pe bara doar 4 ani populatiei romaniei li sa parut ca prea sa furat in cei 4 ani de guvernare ce au urmat sub conducerea " intemitatului" dar acum cand PSD-ul a " flamanzit" de li se vad coastele timp de 8 ani .
Va dati seama ce chin pe ei pana acum, sunt precum cei ce postesc in fata unei mese pline de bucate, le curg balele dar nu pot " manca dupa pofta sufletului pana prind toata puterea .

Si dupa ce vor realiza asta sa te tii , ei nu s-au schimbat cu nimic .

Si uite cum sa adeverit cea ce spuneam, dar fiindca le e teama de lume sa taie din salarii cum au facut ailalti, umbla la veniturile romanilor prin impozite, mai vand una alta de prin tara .
Cea mai mare hotie va fi la anul, cand vom realiza ca straini vor cotropi tara si o vor castiga fara lupta.
Terenuri agricole, gaze de sist, petrol, aurul din munti, sistemul energetic si dupa ce sor fi dat toate se va constata ca romanii nu mai sunt destui de buni pentru UE.

Nu mai ai nici o bogatie Romane in tara nefurata asa ca nu mai esti bun pentru noi astia din UE, ia-ti traista in baț pleaca si lasa-ne pe noi astia civilizatii de la masa UE in pace aici nu mai e loc pentru tine.

bio

Viata noastra sub oricare administratie nu se schimba prea mult....:(

Se schimba doar viata celor din respectiva administratie . Cum ajung la ciolan cum li-i se schimba soarta ..:)..si ii plezneste  bunastarea.

morozan simion

indiferent ce regim politic ajunge la putere, sau oricare partid de guvernamant , de dreapta sau stanga concluzia este clara si demonstrata, poporul este singura sursa de finantare si bunastare a tuturor regimurilor si guvernarilor.

mape 48-petru manea

Pentru mine viata sa schimbat ---folosesc mai putin distonocalm  :)  in rest.......

almasel2011

Cand erau "ailalti" la putere am sperat ca "astia" o sa faca ceva bun pentru noi.
Nimic nou sub soare, nimic bun.
Ideea de a emigra e tot mai evidenta...
Nihil sine Deo.

fiug1970

Citat din: almasel2011 din Noiembrie 17, 2013, 12:51:34 PM
Cand erau "ailalti" la putere am sperat ca "astia" o sa faca ceva bun pentru noi.
Nimic nou sub soare, nimic bun.
Ideea de a emigra e tot mai evidenta...
Nu conteaza cine vine la putere:centru,centru-dreapta,centru-stanga,ordinele vin de la merkel si trebuiesc executate.Asta-i reversul medalie intrarii in UE.Si sa ne fereasca Al de sus sa aderam la moneda €!Sa vedeti atunci f...i la fundu' gol!Ce am vazut la greci,ciprioti,irlandezi(mai putin),ca au apucat vremurile bune de belsug din UE,va fi nimic pe langa ce va fi la noi.Cred ca ne vor teleporta in etiopia iar spatiul carpato-danubiano-pontic va fi o groapa de gunoi universala!

morozan simion

stiti cine este de vina? noi , norodul pentru ca ne-am lasat pacaliti in campaniile electorale cu cate o plasa cu pixuri , becuri etc, deci ei au fost corecti ca ne-au anuntat din timp ca vom lua plasa daca-i votam, sau chiar multa m..e cu galeata de la altii, deci in concluzie? trebuie ignorati cu desavarsite. Numai ca adevarul adevarat este faptul ca acest popor a fost cu fundul in doua luntrii inca de la formarea lui, ne-am omorat conducatorii iar acum ii comemoram , de ce?

fiug1970

noi,norodul,nu cred.Amendarea politicilor la urne,eu cel putin,nu o vad eficace,Indiferent cine vine,ala nu guverneaza,oricat de patriotic ar fi, ci este dirijat de la Bruxelles.Au facut o greseala Base si gasca lui ca nu ne-au explicat avantajele si dezavantajele aderarii la UE(in cazul in care Bruxelles ar fi fost sincera si ar fi spus adevaratele intentii de a primi noi memebrii) si propunand un referendum popular,asa cel putin nu mai erau injurati pentru transformarea norodului in simpli consumatori si sclavi la noi acasa!Spania cat era a8a putere mondiala,cand au venit popularii la guvernare au promis ca nu-i mai fac jocul germaniei!!A fost deajuns o luna ca sa-si revina si sa pupe mana lui merkel!UE afost creata de o mana de netrebnici,care plictisiti de monotonia imbogatirii intre ei au propus sa primeasca cate un calic in jocul lor,sa-i dea un pic de culoare,sa iasa din monotonia postbelica in care ajunsese,un fel de prostu satului de care ai mai isteti,de isteti ce erau,faceau tot felul de glume.Daca noi nu am fost printre organizatori,sa facem reguli,acum ni se impun regulile si trebuie sa le respectam.Asa se intampla cand vii la spartul targului si cand gasesti poarta inchisa rogi pe cei dinauntru sa te primeasca!!