Cum se schimba viata d-voastra, sub administratia USL?

Creat de NiKoN, Decembrie 10, 2012, 05:59:52 PM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Ceva de genul ce scrie in acest citat sa petrecut si la noi si romanii si-au luat teapa vieti lor, care ii va costa ani de stres, frustrare si neliniste .

dan.smarandoi

Iuliane mai bine ti-ai vedea de cele 52 de familii,poate reusesti sa-i scoti in primavara,(prea te pricepi la toate)si nu mai aburi lumea pe aici ca oricum esti paralel din toate punctele de vedere.M-am abtinut cat am putut si de vreo trei ori am sters ce-am postat legat de tine,dar vad ca nu te potolesti.Asta e PDL-ul si basescu au  luat-o pe coaja(supt-o) chiar daca tie nu-ti place,poti initia o petitie ceva impotriva USL ca te pricepi

Kov iulian

Romani au luat-o pe coaja, romani o vor s... .
USL-ul, PSD-ul sunt cei ce au furat puterea de la Ceausescu, sunt cei ce au ucis oameni la revolutie, sunt cei au adus mineri de teama sa se aprinda iar focul rascoalei .
Tot ei sunt tradatori de neam ce au privatizat si distrus totul .
Sunt cei ce au condus tara fiind la guvernare 19 ani din cei 22 de la revolutie  rezultatul se vede in jurul nostru .
Diferanta dintre mine care sunt parapelel e ca imi pot controla reactiile  merg pe directia mea si nu ma lovesc de nimic, fata de alti care sunt

perpendiculari  =)) =)) =)) =)) =)) 

( apropo daca nu discut prea multe despre apicultura nu inseamna ca nu cunosc, nu mult dar suficient cat sa ma descurc, ca nu prea impartasesc si altora asta e partea a doua asa sunt eu nu sunt bun de profesor, multe lucruri le tin pt mine :P  )

Voi continua sa laud actiunile pline de pricepere a guvernului condus de USL doar ca sa ii oftic pe cei ca i-au adus la putere din nou . :D :P

dan.smarandoi

M-a bucur ca nu te-ai suparat,n-am intentionat sa te jicnesc,ai tot timpul 4 ani de acum incolo,si cu putin noroc sper ca USL sa ramana si in continuare .Stai linistit ca o sa fie mai bine si pentru tine,nu te mai stresa atat,....mai rau decat cu basescu si PDL sigur nu o sa fie.

romikele

Daca ne va fi bine, binele ni-l vom face noi!
Daca va fi rau, raul ni-l vor face ei!

Am zis!  =))

Kov iulian

Alutus

Citat din: dragos2006 din Decembrie 18, 2012, 07:02:52 PM
Acum sa fim sinceri , Basescu nu avea alta solutie !
   Sa vedem daca Base va continua lupta impotriva hidrei useliste sau este la capatul puterilor si prefera un final de mandat linistit.
Alternativa era modelul Ruginoasa (in curand pe ecranele patriei) : Cusmele intr-o ureche si parii in mana. Avantaj? Recent descalecatii de prin copaci, cei ce inca nu s-au hotarit sa coboare si cei pititi prin caverne.
Sa nu uiti Darie!

Porfy66

@Kov Iulian
Asa ca tot ce imi ramane de facut e sa iau masuri sa imi asigur viitorul alaturi de echipe castigatoare si ca mine gandesc mii sau sute de mii de tineri .
.........
Sa votat cat se poate de prost de aceasta data, hai o data, hai si de doua ori, dar si a treia oara ?

R:
Spune concret.... arata cu degetul pe cine trebuia sa votam (dar din cei ce au intrat in "teren"). Spui ca atunci cand s-a votat PSD  a fost gresit, atunci cand s-a votat Conventia Democratica a fost gresit, atunci cand s-a votat PDL  a fost gresit, acum cand s-a votat USL tot gresit este.
Chiar sunt sincer interesat, mai ales ca esti tanar si sute de mii de tineri gandesc ca si tine, cum vezi tu ca trebuia votat. Sa nu vii cu chestii teoretice ci practic... Spune exact: roamanii trebuiau in 1996 sa voteze cu PPBR, in 2004 cu PSRS, in 2008 cu TTPT, iar acum in 2012 cu PVPST si totul ar fi fost foarte bine. Aceste initiale alese de mine te rog sa le inlocuiesti cu formatiunile politice ce au fost pe listele din care noi trebuia sa le alegem.....

@Kov Iulian
Aporpo de antene si infulenta lor.
Dupa cum stiti se spune ca in strainatate sa votat mai mult PPDD decat USL, Domnul Ponta intrebat cum a fost posibil acest lucru .
A raspuns ca romanii din strainatate au RDS iar RDS a oprit transmisia " Antenelor " in schimb pe a OTV-uli nu .
........

R:
Apropos de apropoul tau.
Eu sunt de 2 luni in vizita in SUA. Am nimerit aici in plina campanie electorala la ei. Crezi ca aici televiziunile sunt independente si echidistante, obictieve si culmea impartialitatii???!!!
Daca asa credeai te inseli. Si aici, ca si in Romania, unele televiziuni sustineau un candidat, altele altul  si nu se supara nimeni ca manipuleaza.
Dar cum se permite asa ceva intro tara caractterizata ca fiind cea mai democratica? Fiind si televiziuni pro si televiziuni contra unui candidat sau a unui partid se asigura diversitatea de opinie si se ajunge la un echilibru. Asta era raspunsul lor.
Ce te face sa crezi ca B1, TvR nu manipuleaza ca OTV manipuleaza moderat, iar Antena 3 manipuleaza cel mai tare?
Eu cred ca fiecare din noi ne-am uitat si la o televiziune si la alta dar mai mult ne uitam la acea televiziune in care ne regasim si cu care rezonam in idei si in modul de a vedea problemele si modul lor de rezolvare. Sunt unii care se uita mai mult la OTV pt ca se regasesc in ceea ce spune acea televiziune, sunt unii care se uita mai mult la B1, altii la Realitatea, altii la RTV altii la Antene altii se uita tv pe Taraf, ManeleTv etc..
Important e sa fie cat mai multe, si slava Domnului la noi sunt destule, deci se realizeaza un echilibru...
Da, ar fi o mare problema daca ar fi doar Antenele, dar lor li se contrapun altele precum B1, OTV, RTV, Realitatea....  Poate sunt eu naiv dar nu am auzit inca sa fi fost cineva din tara asta obligat sa se uite doar la Antene sau au fost chemati cu telecomenzile la  control si le-au fost blocate pe A3.
:hi: :hi: :hi:

Kov iulian

Ma gandesc ca la ei la americani sau in alte tari civilizate fiecare individ are acces la canalul de il doreste asa ca urmareste comform cu optiunile sale politice .
La noi la romani nu se aplica acest lucru,  noi avem doua posturi nationale mari si late care se emit in eter , TVR si Antenele  celelalte posturi " Basiste" se prin doar pe cablu sau prin satelit  deci nu exista o reprezentare corecta .

dar chiar si asa eu stiam ca ziaristi in general media sunt "caini de paza a democratiei " ca menirea lor e sa informeze populatia nu sa o convinga(manipula)  a vota cu uni sau cu alti .
Daca se intampla acum asa inseamna ca putem arunca la cosul de gunoi  Democratia fiindca e o gluma proasta, sa se instaureze dictatura militara si sa fim obligati sa votam cu forta .

Fiindca  nu exista o mare diferenta in a fi manipulati si a fi fortati sa votam cum doresc alti , tot acelasi rah... .

Apropo am mai spus asta pe aici cred am dreptul sa critic USL fiindca eu sunt membru USL ( fara voia mea ) iar problema mea nu e ca aia sunt de dreapta sau aia de stanga .

Mama ei de treaba am ajuns scarba europeniilor, si asta se datoreaza in special celor ce au guvernat cel mai mult si care sunt aia ?

Pai cam PSD-ul a guvernat cel mai mult si ei au fost primi ce au pus mana la distrugerea tari, si daca e asa cum as putea eu sa mai tin vreodata cu ei ?

Sincer sa fiu am obosit sa incerc sa ii invat pe cei din jurul meu de bine, am obosit sa doresc binele tari si sa fiu frustrat ca acel bine nu mai vine, nu imi mai pasa , imi va pasa doar de mine si ai mei in rest sa se duca totul de rapa ca nu imi mai pasa .

almasel2011

Istoria ultimilor 20 de ani ne-a aratat ca indiferent de culoarea politica a partidelor aflate la guvernare ne-a mers la fel de prost.
Indiferent de presedintii/ premierii/ ministrii care s-au perindat la putere, la fel, ne-a mers la fel de prost...
Ca acum a castigat USL alegerile... ma lasa rece.
Daca le-ar fi castigat ARD ar fi fost la fel.
Ne-am cam saturat de lingaii astia.
Ramane sa ne punem intrebarea: bine, bine, atunci incotro o luam?
Nu stiu ce vor face altii, dar eu imi vad de drumul meu, incerc sa fac mai mult si mai bine decat acum un an sau doi in urma.
Ce ne rezerva viitorul? Sunt aproape sigur ca nimic bun... cel putindin partea guvernantilor.
Ideea ca intr-o zi o vom duce-o ca-n "occident"... e departe de noi ca si tara. Pe de alta parte, individual, fiecare dintre noi poate trai mai bine decat in vest; cei care au trait pe acolo cred ca inteleg ce spun (eu ma aflu printre cei care au "gustat bunatatile" occidentului, muncind si locuind acolo o perioada de timp. Depinde de noi ca si indivizi daca intelegem ceva din toate astea.
Nihil sine Deo.

pharaonu75

Citat din: almasel2011 din Decembrie 20, 2012, 11:16:46 AM
...
Ideea ca intr-o zi o vom duce-o ca-n "occident"... e departe de noi ca si tara...

Pai tocmai asta este ideea! Pentru ca occidentul nu ne lasa sa traim ca el... nu ne vrea la masa lui... este ca in fabula aia cu cainele si catelul... occidentul are nevoie de noi ca piata de desfacere, nu ca tara concurenta... noi trebuie sa fim saraci si sa cumparam de la ei, sa facem asa cum dicteaza interesele lor.
Chiar credeti ca ne vor egalii lor? Chiar credeti ca vor sa le facem concurenta?
Fondurile europene ne sunt acordate pentru a ne impune anumite conditii ce le sunt mai folositoare lor decat noua! Un fel de colonialism modern! Asta ne este pregatit si asta ne asteapta, indiferent de cine s-ar afla in fruntea tarii, pentru ca la momentul potrivit, oricine ne-ar fi lider, va trada interesul romanilor pentru interesul propriei familii!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

almasel2011

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 20, 2012, 12:36:05 PM
Citat din: almasel2011 din Decembrie 20, 2012, 11:16:46 AM
...
Ideea ca intr-o zit o vom duce-o ca-n "occident"... e departe de noi ca si tara...

Chiar credeti ca ne vor egalii lor? Chiar credeti ca vor sa le facem concurenta?

Nu este vorba de a ajunge egalii lor sau concurentii lor... e o chestie mult prea futurista. Pune un utilaj gen John Deer langa un taran roman care isi face treaba cu caii si caruta...
Pana la urma e vorba de a reduce din decalajul care ne separa. Din pacate acest decalaj creste pe masura ce timpul trece.
Pe de alta parte la nivel de preturi de piata lucurile nu stau asa, multe preturi de la noi ajung sa le depaseasca pe cele din vest.
La nivel de salarii... nu mai vorbim.
Cat despre "cine este la putere"... e o chestiune care a ajuns sa ma lase indiferent, deoarece indiferent cine guverneaza tara nu se cauta solutii la problemele de mai sus, ci politica romaneasca se rezuma  la ocuparea unor functii, incheierea unor contracte, obtinere de profit... si cam atat.
Pe de alta parte, suntem la mana firmelor multinationale. Cei care ati lucrat in multinationale (eu sunt la a treia firma de genul asta) cred ca intelegeti mentalitatea managementului acelor firme: niciodata nu renunti la ideea de a face profit, fara a-ti pasa de tara in care esti. In consecinta, cine considera ca marile companii internationale au venit in Romania sa ajute poporul roman... vorbe, frate, vorbe goale. Astia au venit aici sa faca bani. Ii doare in cot de angajatii romani, de mediu, de politica, de orice. Vin, intra ca un tavalug, dau mita in stanga si in dreapta sa isi atinga scopurile, iar in momentul in care profitul le este afectat isi fac bagajele si pleaca (vezi Nokia).
Cam la asta se rezuma totul.
Nihil sine Deo.

Kov iulian

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 20, 2012, 12:36:05 PM
indiferent de cine s-ar afla in fruntea tarii, pentru ca la momentul potrivit, oricine ne-ar fi lider, va trada interesul romanilor pentru interesul propriei familii!

Tocmai asta ne distruge tara,

Tradarea din interior a liderilor dar si atitudinea a unei mari parti din locuitori care voteaza din ura sau pt un kg de nu stiu ce, sau doar pt ca a fost vizitat de un anume candidat si ia vorbit frumos fara a stii nimic despre el ( asta se intampla in special in cazul celor de varsta a 3-a ).

silviu

Ma intrb de ce atata patima,atata cearta si atata ura intre noi,oameni onesti si cinstiti.Ati inceput sa va injurati unii pe altii,sa va jigniti etc.Perntru cine si pentru ce?Da unii sunt USL-isti,altii PDL-isti,Ponti_isti,Nastasisti etc.Fiecare cu simpatiile lui.Ca ii smpatizam sau nu pe unii sau pe altii,asta nu iseamna sa ne jignim intre noi.De aceea -Dotore- zice una si face alta,Bselu maraie ,latra si pana la urma tot aia face ce trebuie facut.Hai sa nu ne lasam prada pasiunii si sa avem rabdare.Eu am,si va sfatuiesc sa aveti si voi.NU VA INCHIPUITI CA O SA FIE MAI BINE.Jos nu a fost mai bine niciodata.
    Ieri Dotore demitea pe prefectii de Botosani si de Neamt.AStazi nu o mai face.Ieri nu se mareau pensiile astazi parca se face.Nu mai stie nimeni ce se intampla.Un lucru este sigur.Taxele si utilitatile cresc,preturile vor creste in consecinta,de produs tara nu produce nu pentru ca Boc a facut nu stiu ce ci pentru faptul ca Europa nu produce si deci nu este cerere,samd.
   In orice caz mie imi e frica de linistea din timpul guvernarii lui Nastase.Liniste si pace,iar in spate furt cat cuprinde.
   Vom trai si vom vedea ca altceva nu putem face.A-ultima ora."Inca un USL-ist hot-Vanghelie" .Tacerea incepe.
             Cu stima,
                Chis
"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

D006

Deja viata mea s-a schimbat in bine si sunt fericit deoarece vad cum pulimea care a votat useleul incepe sa deschida ochii si sa vada ce calamitate au adus la conducerea tarii .   =))