Cum se schimba viata d-voastra, sub administratia USL?

Creat de NiKoN, Decembrie 10, 2012, 05:59:52 PM

« precedentul - următorul »

tassevasi

Citat din: tassevasi din Decembrie 12, 2012, 02:08:34 PM
   :) :) O sa se schimbe si viata noastra cu  usl-ul  numai daca-i invita la guvernare si pe UDMR .
    Nu glumesc. :) :)

Sa fi sanatos  Stefi.

Vad ca nu s-a adeverit ,treaba lor .

Bătrânul

Citat din: tassevasi din Decembrie 17, 2012, 06:03:37 PM
Citat din: tassevasi din Decembrie 12, 2012, 02:08:34 PM
   :) :) O sa se schimbe si viata noastra cu  usl-ul  numai daca-i invita la guvernare si pe UDMR .
    Nu glumesc. :) :)

Sa fi sanatos  Stefi.

Vad ca nu s-a adeverit ,treaba lor . 
Ba sa adeverit dar pe ascuns . Singurul sprijin de care are nevoie Ponta de la UDMR este prezenta la urne a ungurilori la referendumul pentru schimbarea constitutiei. Cum UDMR nu putea sa comvinga de la guvernare votantii sa voteze statul national cu peste 25 % minoritati , va milita sa votam contra constitutiei DAR SA VOTAM. Important pentru Ponta este CVORUMUL la vot si nu felul votului. Uite asa ajuta USL cu UDMR . In schimb va primi prefecti si consultare la formarea regiunilori de dezvoltare. Regiunile de dezvoltare este denumirea romaneasca a AUTONOMIEI TERITORIALE unde grangurii locali pot impartii tortul teritoriului dupa interes propriu. Tare mi e frica ca din acest joc "poporul sa nu inteleaga altceva si sa iasa ura intre noi intre popor (prostime entuziasma)  :rusine: :rusine: :rusine: :stop_the_war: :welcome:

Kov iulian

Cata prostia, doar la noi o tara bananiera de lumea a treia se putea intampla asa ceva .

Daca in mod normal, intr-o tara normala se fac ministere avand in vedere necesitatile si interesul tari, la noi se taie ministere, se creaza altele noi ca sa ii incapa pe cei carora li s-au facut promisiuni .

Kov iulian

Apropo inca o chestie, ati votat USL ca sa il dea jos pe Basescu ?!!
Teapa nu va da nimeni pe nimeni jos sa facut pact sa semnat  =)) =)) =)) =)) =)) =))   

Acum ca USL e la putere nu va mai taia Basescu pensiile ( se spunea inainte de referendum asta, ramane Base taie pensiile)
S-au dat niste bani inapoi comform legi si nu din buna credinta ci fiindca judecatori au hotarat asta .
In schimb se vor lua acei bani inapoi si inca alti in plus prin marirea taxelor si a preturilor .
Felicitari romani ati votat bine si de data asta
=)) =)) =))

murarudumitru

Votaiar dr pe toti din parlament ca sunt niste hotii eu tot pe drumuri sunt ca persoana cu handicap

Porfy66

Citat din: Kov iulian din Decembrie 18, 2012, 01:31:37 PM
................. 

Am votat pentru ca inca se mai poate vota in Romania, iar fiecare voteaza ce doreste. Care e problema ta si de ce suferi asa de mult daca majoritari  au fost cei ce au  votat USL? Data trecuta cand au fost alegeri parlamentare au iesti majoritari PDL... care e probleam ca nu inteleg. Spui cu asa un aer de  superioritate "ati votat USL..... " A votat fiecare cum a considerat. Se subintelege in ceea ce spui ca cei care au votat USL sunt niste prosti manipulati de antene iar cei ce au votat PDL sau altceva in afara de USL sunt probabil cel putin profesori universitari, academicieni... Nu contest or fi destepti dar nu sunt majoritari ... asa ca ce sa facem? Cat inca este democratie esenta acesteia consta in faptul ca majoritatea decide..... Cred ca cea mai rea obtiune e sa stam deoparte si sa ne frecam cu mainile pe burta si sa spunem cu un ton de superioritate: Ce destept sunt ca nu am votat! Ca votezi sau nu e tot dreptul tau iar asta nu te face mai destept sau mai prost. A sta pe margine si a chibitza e cel mai simplu... Intra in teren si joaca ... E usor de pe margine sa comentezi ca ala a facut rau ca celalalt a facut si mai rau....
:hi: :hi: :hi:

mape 48-petru manea

Citat din: Porfy66 din Decembrie 18, 2012, 04:53:01 PM
Citat din: Kov iulian din Decembrie 18, 2012, 01:31:37 PM
................. 

Am votat pentru ca inca se mai poate vota in Romania, iar fiecare voteaza ce doreste. Care e problema ta si de ce suferi asa de mult daca majoritari  au fost cei ce au  votat USL? Data trecuta cand au fost alegeri parlamentare au iesti majoritari PDL... care e probleam ca nu inteleg. Spui cu asa un aer de  superioritate "ati votat USL..... " A votat fiecare cum a considerat. Se subintelege in ceea ce spui ca cei care au votat USL sunt niste prosti manipulati de antene iar cei ce au votat PDL sau altceva in afara de USL sunt probabil cel putin profesori universitari, academicieni... Nu contest or fi destepti dar nu sunt majoritari ... asa ca ce sa facem? Cat inca este democratie esenta acesteia consta in faptul ca majoritatea decide..... Cred ca cea mai rea obtiune e sa stam deoparte si sa ne frecam cu mainile pe burta si sa spunem cu un ton de superioritate: Ce destept sunt ca nu am votat! Ca votezi sau nu e tot dreptul tau iar asta nu te face mai destept sau mai prost. A sta pe margine si a chibitza e cel mai simplu... Intra in teren si joaca ... E usor de pe margine sa comentezi ca ala a facut rau ca celalalt a facut si mai rau....

:nod: :nod: :nod: :hi: :hi: :hi:

D006

Era pe aici un "fiu al ploii" care spunea ca a votat cu usl pt. ,chipurile , a scapa de Basescu ...  cata prostie !!!!  Basescu tocmai l-a uns prim-hot pe ponta si la schimb a primit sefia DNA si a Parchetului General plus doi ani linistit la Cotroceni .

hai ma uselistilor nu mai vreti sa scapati de Basescu ???? =)) =)) =)) =))

pharaonu75

A tradat Ponta? A tradat Antonescu? Nuuuuu!
Ei au facut exact voia romanilor care i-au votat... adica au dat-o la pace cu Basescu!  =)) =))

Halal politicieni! :nebun: :nebun:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Stiti cand sunt vazuti politicienii la adevarata lor valoare?

Cand sunt priviti prin luneta! =)) :rotfl: =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kov iulian

Am votat pentru ca inca se mai poate vota in Romania, iar fiecare voteaza ce doreste. Care e problema ta si de ce suferi asa de mult daca majoritari  au fost cei ce au  votat USL?
Sunt doua feluri de a vota :
Cu folos si fara folos, credeti ca pe mine tanar ma deranjeaza ca ala e de dreapta sau ala de stanga ?
Eu vreau sa traiesc mai bine si tara sa prospere si asta nu sa intamplat nici sub PSD nici sub USL dimpotriva deci cum as putea sa ii aduc din noua la putere ?
încep sa invat sa nici nu ma mai deranjeze sa nu imi mai pese.
Eu sunt tanar imi doresc sa fiu intr-o echipa invingatoare, dar pana in prezent echipa ( tara ) din care fac parte nu numai ca e pierzatoare in fata altor tari dar le si fac ghetele, ii sterg si la .... si asta din cauza tradari " conduceri echipei " cea ce sincer ma face sa imi doresc sa nu mai joc in aceasta echipa, sa nu mai fiu umilit si sa trec in alte echipe, ai caror "jucatori" isi fac singuri destinul.
Asa ca tot ce imi ramane de facut e sa iau masuri sa imi asigur viitorul alaturi de echipe castigatoare si ca mine gandesc mii sau sute de mii de tineri .

Data trecuta cand au fost alegeri parlamentare au iesti majoritari PDL... care e probleam ca nu inteleg. Spui cu asa un aer de  superioritate "ati votat USL..... " A votat fiecare cum a considerat. Se subintelege in ceea ce spui ca cei care au votat USL sunt niste prosti manipulati de antene iar cei ce au votat PDL sau altceva in afara de USL sunt probabil cel putin profesori universitari, academicieni... Nu contest or fi destepti dar nu sunt majoritari ... asa ca ce sa facem? Cat inca este democratie esenta acesteia consta in faptul ca majoritatea decide..... Cred ca cea mai rea obtiune e sa stam deoparte si sa ne frecam cu mainile pe burta si sa spunem cu un ton de superioritate: Ce destept sunt ca nu am votat! Ca votezi sau nu e tot dreptul tau iar asta nu te face mai destept sau mai prost. A sta pe margine si a chibitza e cel mai simplu... Intra in teren si joaca ... E usor de pe margine sa comentezi ca ala a facut rau ca celalalt a facut si mai rau....
Sa votat cat se poate de prost de aceasta data, hai o data, hai si de doua ori, dar si a treia oara ?
Ca sa fie balciul complet dupa 4 ani hai sa votam Pdl din nou .
USL vrea sa il dea jos pe Basescu acum pai de ce, considera ca a stat prea mult la conducere, pai cum se poate asa ceva doar ei au marit mandatul presedintelui de la 4 la 5 ani .
http://adevarul.ro/news/societate/singura-solutie-1_50a7b9cb7c42d5a6636a0781/index.html#
In 2003 au marit durata mandatului de presedinte, daca nu ar fi fost dansi acum Basescu si-ar fi terminat mandatul in mod natural si nu ar mai fost nevoie ca USL-ul sa arunce tara in haos cu ocazia referendumului .
Apropo de referendum cine a organizat referendumul si cine e responsabil de acel haos, daca erau responsabil aranjau lucrurile bine si totul era ok?
Aporpo de antene si infulenta lor.
Dupa cum stiti se spune ca in strainatate sa votat mai mult PPDD decat USL, Domnul Ponta intrebat cum a fost posibil acest lucru .
A raspuns ca romanii din strainatate au RDS iar RDS a oprit transmisia " Antenelor " in schimb pe a OTV-uli nu .

Domnul Ponta va dat raspunsul daca un post tv manipuleaza sau nu, dansul considera ca urmarirea Antenelor sau a altui post tv e suficient sa schimbe optiunea de vot a unui om .

Iar cum in romania "Antena" e un post national va dati seama ce influenta are asupra mintilor slabe ale romanilor .

Eu urmaresc si antenele si alte posturi dar sunt destul de " harsit" sa imi dau seama sa aplic " filtre" ca sa nu imi insusesc ganduri si opinii care nu sunt reale.

Apropo televiziunea e mijlocul cel mai eficient de manipulare a meselor, credeti ca noi romanii suntem mai speciali.

cristian87

Citat din: dragos2006 din Decembrie 18, 2012, 06:08:51 PM
  Era pe aici un "fiu al ploii" care spunea ca a votat cu usl pt. ,chipurile , a scapa de Basescu ...  cata prostie !!!!  Basescu tocmai l-a uns prim-hot pe ponta si la schimb a primit sefia DNA si a Parchetului General plus doi ani linistit la Cotroceni .

hai ma uselistilor nu mai vreti sa scapati de Basescu ???? =)) =)) =)) =))

cat poti fi de ....
neam de vaporean ce vrei?
cind o sa-ti pleznesca capul de destept ce esti sa lasi vorba sa-mi trimita si mie o tandara.
http://www.catavencii.ro/Desertul-tatarului_0_6684.html
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

D006

Acum sa fim sinceri , Basescu nu avea alta solutie !
   Sa vedem daca Base va continua lupta impotriva hidrei useliste sau este la capatul puterilor si prefera un final de mandat linistit.

Florin-braileanul (FlorinI)

Nu va mai plangeti!
Fie USL, fie PDL, fie PNL sau UDMR

Ca să înţelegem ce ni se întâmplă:
Secretele puterii politice după A.N. Chomsky

Avram Noam Chomsky (n. 1924) este un reputat lingvist american, profesor emerit la Massachusetts Institute of Technology (MIT).
În afara mediilor academice, Chomsky este mult mai cunoscut în lumea întreagă pentru activitatea sa politică, îndeosebi în ceea ce priveşte critica vitriolantă la adresa politicii externe a Statelor Unite, dar şi a guvernelor altor mari puteri. Drept care este considerat şi o personalitate marcantă a stângii politice din Statele Unite.
Noam Chomsky a identificat şi a explicat, într-o formulare pe înţelesul tuturor, regulile de bază ale manipulării pe care se bazează puterea politică în criza de legimitate şi pe care el le numeşte strategii ale diversiunii. Ele au fost sintetizate în ceea ce poate fi numit "Decalogul Chomsky".

Decalogul Chomsky

1. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate
Pentru aceasta: Să distragi permanent atenţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte minore, dar cu mare impact emoţional.

2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai naţiunii
Pentru aceasta: Inventează false ameninţări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real şi angajează opinia publică, iar apoi oferă soluţiile.
Un exemplu: Favorizează insecuritatea cetăţenilor, apoi guvernarea providenţială salvează naţiunea în temeiul legilor represive cerute de popor, cu preţul limitării propriilor libertăţi democratice.

3. Poporul trebuie permanent pregătit pentru mai rău
Pentru aceasta: Mecanismele propagandei "albe" (oficială, integral asumată de guvern), "gri" (parţial asumată) şi "negre" (niciodată asumată) trebuie să promoveze imaginea unui guvern în permamenţă preocupat pentru ameliorarea condiţiilor tot mai sumbre ale viitorului. Politicile antipopulare dure se vor aplica gradual, pentru a se preveni ori atenua protestele sociale. În acest fel, cel mai mare rău devine suportabil dacă e administrat în porţii anuale, conform unui program anunţat.

4. Poporul trebuie să creadă că şi ceea ce guvernele îi pregătesc spre a trai mai rău este tot pentru binele său
Pentru aceasta: Să obţii acordul de moment al poporului pentru măsuri economice dure din viitor. Omul se obişnuieşte cu ideea şi înghite tot, dacă e prevenit şi amânat.

5. Poporul trebuie să aibă o gândire care să nu-i permită sesizarea legăturii dintre cauze şi efecte
Pentru aceasta: Să te adresezi oamenilor ca şi cum ar avea cu toţii o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepţi mulţimile spre un tip de gândire superficială, naivă şi cu predispoziţie la intoxicări informaţionale.

6. Poporul trebuie dezobişnuit să problematizeze realitatea şi să acţioneze sub impulsul emoţiilor
Pentru aceasta: Să faci tot timpul apel la sentimente şi la reacţii glandulare, nu la raţiune. Să încurajezi reacţiile emoţionale, pentru că sunt cel mai uşor de manipulat.

7. Poporul trebuie obişnuit cu satisfacţii ieftine, care să-i ocupe timpul şi să-l demotiveze în atingerea unor idealuri superioare
Pentru aceasta: Un sistem de învăţământ corupt şi nefuncţional este instrumentul ideal de a tine cetăţenii în ignoranţă şi a manipula opiniile colective după bunul-plac.

8. Poporul nu trebuie să aiba acces la mijloace de informare completă, exactă, corectă şi obiectivă
Pentru aceasta: Să încurajezi financiar acele mijloace de comunicare în masă care îndobitocesc publicul şi îl ţin legat de emisiuni şi seriale vulgare, ce trag inteligenţa în jos.

9. Poporului trebuie să-i fie indus spiritul turmei
Pentru aceasta: Să stimulezi sentimentul individual de culpă, de fatalitate, de neputinţă. Persoanele care nu mai au impulsul de a se revolta, devin o turmă şi sunt uşor de controlat.

10. Poporul nu trebuie să creadă în existenţa strategiilor şi mijloacelor oficiale de manipulare
Pentru aceasta: Să apelezi la toate cuceririle ştiinţelor pentru a cunoaşte punctele slabe din psihologia individului şi a mulţimilor. În acelaşi timp, să discreditezi aceste cunoştinţe prin mass-media, astfel ca poporul să nu creadă în mijloacele şi strategiile statale de manipulare.

http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333