Vremea in iarna 2012-2013

Creat de bucovineanu, Decembrie 09, 2012, 01:44:17 PM

« precedentul - următorul »

BODOKI

Daca in podisor nu sant lasate fante mari nu sant probleme. :hi:

mape 48-petru manea

Citat din: albinasebes din Martie 30, 2013, 09:42:12 PM
saptamana trecuta le-am pus cate o punga cu sirop pe rame, l-au luat, dar s-a facut un condens in lazi ca m-am infricosat frate. am deschis putin suberele la fund sa se faca curent de aer, sa se mai usuce. am folii pe rame si fund av. ce ar mai merge facut?
la cei care nu au luat siropul, e totul bine, fara condens, deci siropul si frigul sunt cauza.

Eu dau miere cristalizata in aceasta perioada cu schimbari bruste de temperatura tocmai sa nu mai introduc si eu umiditate in stup ---cine nu are miere pune turta

cristi ciuc

Iată că, în sfârșit, am văzut și eu ieri un zbor bun de curățire la Ciuc.
Astăzi se anunță temperaturi de 16-17 gr.
Să vină polenul!

albinasebes

langa blaj am gasit primele doua papadii inflorite anul asta, langa casa
vine caldura, e vremea
sanatate
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

bucovineanu

La noi astazi erau anuntate 13 grade si abia daca au fost 6 grade si ceata. Oare cand va iesi soarele si pe ulita mea?  :smile:

bee_lover

Si la noi innorat, ieri au zburat frumos cateva ore au adus polen.

KTA-APIDORNA - Ski

Citat din: bucovineanu din Martie 31, 2013, 03:26:27 PM
La noi astazi erau anuntate 13 grade si abia daca au fost 6 grade si ceata. Oare cand va iesi soarele si pe ulita mea?  :smile:
La dorna au fost 14 grade, albinutele au beneficiat de un zbor general de curatire, unele veneau si cu polen, treaba buna, acum dupa-amiaza s-a inourat si cam bate vantul insa tot sunt 12 grade....
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

istodorescu vasile

da sint si papadii si alun si altele dar problema este ca albinele nu pot sa culeaga din cauza vremii. temperatura a crescut astazi in zona mea la 12 grade dar a plouat si albinele tot in lazi au stat. daca si zilele urmatoare  va fi tot la fel  e deranj mare.

mape 48-petru manea

La mine a inceput sa infloreasca caisul---plin de albine pe el

tatar ady

La tine la timisoara este bine boierime,dar la noi nici macar o floare nu este inflorita,totusi astazi au fost 8-9 grade cu nori  si au iesirt albinutele,desi ziceau cei de la meteo 14 grade cu soare.
Spuneti-mi un site unde chiar le nimeresc astia de la meteo.

JohnSpatari

Citat din: tatar ady din Martie 31, 2013, 06:53:04 PM
La tine la timisoara este bine boierime,dar la noi nici macar o floare nu este inflorita,totusi astazi au fost 8-9 grade cu nori  si au iesirt albinutele,desi ziceau cei de la meteo 14 grade cu soare.
Spuneti-mi un site unde chiar le nimeresc astia de la meteo.
www.gismeteo.md  aici sunt toate tarile

Marius-ursulakhe

Ady incearca saitul de meteo care este pe forum cel putin pt zona mea le nimereste aproape la fix 1-2 grade diferenta dar deja m-am obijnuit si stiu din timp
http://vremea.kappa.ro

catalin_d

Azi au fost cateva ore in care fetele au bagat la greu polen, dar cam toata ziua a fost innorat si pe seara a inceput sa ploua...cum se spune "Avem o iarna frumoasa in primavara asta!" :bzz: :bzz: :bzz:

marian sima

Caisi au inflorit albina vine si cu nectar am pus izoletie de parchet pe linga stupi deoarece albinele veneau grele si jos linga urdinis  este rece ,asa ca albina care se odihneste nu ingheata datorita pamintului (la mine mozaicului ca le am sus pe balcon sa nu le mai atace furnici ,urechelnite si alte gijganii).
Daca a-r tine mersul de astazi o saptamina baga citeva rame de miere.