Vremea in iarna 2012-2013

Creat de bucovineanu, Decembrie 09, 2012, 01:44:17 PM

« precedentul - următorul »

cili

In zona mea , ultimul zbor de curatire a fost chiar in prima zi a anului , insa nu il pot numi zbor intens.

pop alin daniel

Citat din: johnysibiu din Ianuarie 17, 2013, 10:03:14 PM
Fratilor, pe la Sibiu a venit vara ieri!  Am avut zbor de curatire intens si nici n-am umblat la podisoare. Am avut 12gr Celsius in boacaza unde tin sculele.

Avem motiv de facut turte!
fericitule, ieri , in zona unde am stupina a fost ceata :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry:

bucovineanu

Se pare ca incalzirea preconizata pentru inceputul saptamanii viitoare nu va fi asa de mare cum se preconiza. Pentru majoritatea zonelor din tara zborul de curatare  se amana.

relutu

marius_vfp

speram sa nu se amane prea mult , la mine n-au iesit de la sfantu andrei
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

relutu

pop alin daniel

Marius-ursulakhe

si eu sper la un zbor de curatire pe luni daca ajuta d-zeu cei de la meteo zic ceva in genul de 13 grade.sa speram ca asa e doamne ajuta la toata lumea  :hi:   %%-

marius_vfp

incep sa am calduri , sau inregistrat 48 grade cred ca au uitat de virgula , si albinele tot nau iesit :yahoo_cry: in schimb sau inregistrat temperaturi uimitor de mari 17 la constanta si in vest
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

die furrer

am avut azi parte de zbor de curatire
ne bucuram si noi si albinele deja altfel astepam iarna ramasa
pregatim turta:) incet
12 13 grade
va urez vreme buna

mape 48-petru manea

Din cele 14 gr. anuntate au ramas 10 cu nori si vant asa ca sa ratat si ocazia asta  :yahoo_cry:

NiKoN

Si in zona Pascani au fost 10 grade cu nori si vant. Se pare ca mai avem de asteptam in jur de 10 zile pana la o alta fereastra de zbor.

P.S. Migrarea ghemului spre suprafete cu hrana presupune desfacerea lui in totalitate? Repozitionarea ghemului presupune si un zbor intens de curatire?
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

mape 48-petru manea

repozitionarea ghemului facuta de albinar in aceasta perioada este CRIMA
Aceasta operatie se face dupa 15 martie daca noptile vor fi peste 8 gr.
Daca albinele au ajuns sus se pune hrana energetica

NiKoN

Probabil nu am fost suficient de explicit. Intrebam doar daca ghemul se poate deplasa (la o temperatura de 10 grade afara) chiar daca nu ies albinele la zbor.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

bucovineanu

La 8 grade ghemul se desface. Daca nu are puiet la 10 grade se muta mai aproape de hrana chiar daca nu fac zbor.