Vremea in iarna 2012-2013

Creat de bucovineanu, Decembrie 09, 2012, 01:44:17 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

La noi nu au zburat. S-a amanat pentru data viitoare, probabil in martie.  :smile:

NiKoN

Citat din: bucovineanu din Ianuarie 21, 2013, 07:01:46 PM
La 8 grade ghemul se desface. Daca nu are puiet la 10 grade se muta mai aproape de hrana chiar daca nu fac zbor.

Multumesc pentru raspuns!
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

cazacu marius

Tulcea azi 21-01-2013  13 grade .Zbor de curatire intens !!!! :yes: :hi: :hi: :hi:
macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

Si la noi in beius bh au fust ceva zbor de curatire dar slabut din cauza vantului care a inceput de pe la ora 1 tocmai cand sa iasa si stupii mai slabuti
La mine azi au iesit 3 din 8 multa sanatate si asteptam urmatoarea fereastra pt zborurile de curatire  :hi:

teo

prisecarul

astazi a fost zbor masiv de curatire!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

relutu

ghimpe

Dumnezeu da zapada dar tine si cu noi(ferestre cu soare).Pentru :bzz: la plimbare.

Nea Costica din Buzau

Azi 29 01 2013, ora 6.45, temperatura in stupina, la nivelul stupilor, - 14 grade.
Sper sa fie bine, e cel mai important test al meu in albinarit  :wink2:
Stiu ce hrana le-am asigurat pt iernare asta toamna, nu au niciun pic de umezeala [pana acum] in toata cutia, cand va fii vremea permisibila si daca fac zbor de curatare, pun folia peste cuib si sub folie turta ,,candi''cu ceai din plante. Ce ma nelinisteste este faptul ca multi colegi se plang de mortalitate, diaree etc  :uimit:
'Om trai si 'om vedea  :)
Sanatate la toti  :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

bucovineanu

Astazi a fost ziua in care ursul iese din barlog. In zona noastra a fost innorat si nu s-a vazut soarele defel. Deci nu si-a vazut umbra. Rezulta ca nu mai intra la loc in barlog si deci primavara este aproape.  :smile:.

marius_vfp

sa speram ca asa va fi , abia astept , poate vedem si ceva zburatoare pe la stupi .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Marius-ursulakhe

Si in zona noastra a Bihorului-Beius azi a fost inorat si a ploat din cand in cand
Sa dea d-zeu sa fie asa cu este acea zicala din batrani   :yes:

sorinma

inca un semn de primavara si de la mine......
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

gore

Acum la Focsani ploua de rupe, ploaie mocaneasca. Azi a fost cald, 7 grade, dar pentru albine nu a fost deajuns, nici capacele la stupi nu erau calde.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

cipriene

pana acum la Slobozia a fost o iarna blanda cu cateva exceptii (cateva zile cu vant puternic si cateva zile cu temperaturi de - 16-17 C).
am inteles ca primavara va veni devreme anul asta  :hi:
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)