MIHAI BALS

Creat de MIHAI BALS, Decembrie 02, 2012, 07:37:14 PM

« precedentul - următorul »

Pustu

Marian in primul rand vezi ca vine pastele si trebuie sa dai un miel . Asta ca sa nu-mi mai pocesti numele . Ma mai cheama si Dan daca ti-e mai usor  . In al doilea rand aproape un an eu am incalcat regulamentul pe Stuparitul ( stii si tu , cand vine unu la tine in casa si iti spune ce sa faci , basca se mai ridica si cu pretentii ). Si in al treilea rand ce e ala momarlau ?

marian sima

Gata n-am decat sa dau un miel. :)

Dan fii putin atent la  cea ce-ti spun eu si ma adresez prieteneste.

Pe pagina ta de pe stuparitul unii membri de acolo au spus c-am aceleasi cuvinte la adresa ta ca si Mihai.
De ce Bio nu sa luat de ei?A fost strain de situatie uite ca acum nu mai este,astept sa vad aceasi atitudine din partea lui ca si fata de Mihai.
Ca ti s-a impus sa nu mai faci invitatii,poate ca Mircea Bog are dreptate,canalul tau de Yutube incepe sa semene a holocaust unde unii se cred arieni si i-ar impusca pe altii ,fobiile astea cu urasc pe unii mai mult decat pe tigani ,instigarea la ura nu este decat rezultatul unor ciudati.

Limbajul pe care-l pomeneste bio rahat,vierme nu este decat al unuia la nivel de sclav de plantatie (cum zicea Dragos o data),sa vorbesti asa despre o persoana care nu e de fatza nu e decat lasitate si lipsa de omenie.
Pe mine nu ma deranjeaza ca bio arata josnicia unora care se pretind oameni.

Momarlau este un regionalism de la momarlan.
MOMÂRLÁN1, momârlani, s. m. (Reg.) 1. Om prost, necioplit, bădăran. 2. Numele unui dans popular. ◊ (În construcția) De-a momârlanul = numele unui joc de copii. – Cf. mârlan, modârlan.

filip

Momarlan e locuitor bastinas din Valea Jiului,crescator de animale.
Baraba e cel venit din alt loc in Valea Jiului la munca (minerit)un fel de venetic.
Daca ne luam dupa dex-ul senatoarei Cristiana Anghel;
Prost= om din popor.E posibil orice.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

tuturicius

Citat din: bio din Martie 09, 2016, 08:50:58 PM
Ce dreptate aveau unii ...... nu are rost sa faci filme sau prea multe discutii @ detalii  ca apare cite un "limbric" care pina nu se caca pe el nu se simte bine .
Nenea Bio ... de fapt, doar filme are rost sa faci. Daca vreodata o sa-si aduca aminte vreun stupar de tine, datorita filmelor alea o sa-si aduca aminte.
O minune ca asta de pe topicul asta si sa citesti e greu, eu am incercat dar mi s-au incalcit neuronii, daramite sa-ti mai aduci aminte de ea :P

marian sima

Terminat ma cu abureala asta.
Ametiti si modificati de tot citatele.
Bio spune ca Dan Margarit a facut unele declaratii dar se citeaza pe el.

marian sima, ii dau dreptate si-l inteleg pe Dan Margarit ...
Citat din: bio din Ieri la 08:50:58 p.m.

.... nu are rost sa faci filme sau prea multe discutii @ detalii  ca apare cite un "limbric" care pina nu se caca pe el nu se simte bine .

Tehnica de momarlau.
Sigur ca se va face un mausoleu de aducere aminte, :nod: =)) nu mai bate  campi,romanul vazut cu saci in caruta nu-si mai aduce aminte de ce si cum.
Minunea de pe topicul asta e posibila tocmai datorita Biologului care se baga ca musca-n lapte si se ea de altii fara rost.

Dar sub sloganul ''Holocaustisti unitiva'' totul e posibil.Biologul isi apara regizorul care la facut mare vedeta. :rotfl: :rotfl: =)) =)) =))

Pustu

Citat din: marian sima din Martie 10, 2016, 04:52:05 PMDar sub sloganul ''Holocaustisti unitiva'' totul e posibil.Biologul isi apara regizorul care la facut mare vedeta. :rotfl: :rotfl: =)) =)) =))
Marian explica putin cine e cine ca nu ma pot opri din ras  =)) :rotfl: =)) :nudie: :nudie: :hippo: :hippo: =)) =))

tuturicius

Mariane, un prim pas ca sa poti fi inteles mai bine e sa mai pui si tu cate o liniuta unde trebuie, cate un "i" in plus, una alta ...  :wink2:

marian sima

Dan ,Mihai a afirmat ca esti un copil nevinovat si inocent in apicultura ,sub o alta forma de exprimare acest mesaj a fost parafrazat si de altii pe pagina ta de pe stuparitul.

In cea ce a spus Mihai nu a fost nici o forma de rautate ,tu de multe ori intrebi despre niste lucruri copilaresti,nu e nimic rau in asta,decat sa gresesti mai bine intrebi.

Insa pretenul tau Bio nu trebuia sa se ea de Mihai , daca s-a luat de ce nu e corect sa se ia si de cei de pe stuparitul care in mare au facut c-am aceleasi afirmatii la adresa ta.

Te-am facut regizor deoarece acel canal yutube iti apartine,atat tu cat si winnetou sunteti prieteni lui Bio de pe hangouts,adica holocaustul unde discutati cum a-ti impusca pe unii,unde instigati la ura si va exprimati atitudinea xenofoba.

Multumesc de observatie Tuturicius. :wink:

Pustu

Citat din: marian sima din Martie 10, 2016, 06:32:55 PMde pe hangouts,adica holocaustul unde discutati cum a-ti impusca pe unii,unde instigati la ura si va exprimati atitudinea xenofoba.

Ce am facut ? Eu ?

tuturicius

=)) =)) =)) De unde stii ca nu am si impuscat deja pe cate unii???
Maaaxim esti, pe cuvant daca nu ... !!!  :i_love_you:

Cipi

marian sima are o problema personala cu Leonard, pacat...

bio

Citat din: Cipi din Martie 10, 2016, 11:48:50 PM
marian sima are o problema personala cu Leonard, pacat...

marian sima are o problema cu Dan Margarit..
marian sima are o problema cu Angely..
marian sima are o problema cu Pustu ..
marian sima are o problema cu Leonard...
marian sima vad ca are  o problema cu mine...
marian sima are o problema  .....  are o problema cu toata lumea  atunci cind interpreteaza realitatea cu mintea lui bolnava, alterata de rautate .

Daca marian sima a avut o problema si cu Dumnezeul care s-a nascut daca a ajuns sa-si schimbe religia .... ne ajuta sa ne dam seama de profilul moral si sanatatea psihica a acestui individ .

Diferenta intre o circiuma si un restaurant este data si de prezenta boschetarilor si oamenilor de calitate indoielnica pusi mereu pe harta prezenti in circiuma.
Utilizatorii de buna credinta a acestui forum au posibilitate si alegerea de a face curatenie .
Vreti circiuma stati cuminti la umbra "nu ma bag ca nu mi-a spus mie nimic ".... vreti restaurant select, dati afara boschetarii si indivizii dubiosi .

Mie nu-mi plac "circiumile" .... fac tot posibilul sa evit sa intru in asa locuri .

marian sima

Eu nu am nici o problema cu Dan Margarit,au fost momente cand nu intelegeam cea ce el prezenta ,am zis unele pentru ce am gresit mi-am cerut iertare,in rest nu am mai zis nimic,daca el spune unele inseamna ca nu stie sa ierte.Nu am zis nimic de neiertat.

Stimabilul Angely a stat ani buni pe un sait de fotografii fara sa-l bage prea multi Romani in seama ,de pe un grup mic de pe facebook l-am facut cunoscut si altor apicultori romani,mi-am permis decat sa-i spun ca temperatura optima de iernat in adapost este intre 4si 6 gr ,de la acest subiect a luat foc, de fapt motivul a fost sa-si faca el un grup .

Cu Dan (Pustu) nu am nimic ,datorita unora care au venit si au spus Mariane uite ce se intampla pe canalul lui Pustu eu l-am inteles gresit pe Dan.Am discutat cu el si am rezolvat problema.Dane  :i_love_you:

Cu Leonard ,Leonard m-a enervat cu declaratiile lui de pistolar,mi-a dat un mesaj pe facebook ca eu a-s fi favorizat pe un grup apicol ,a spus ca sa intru pe canalul lui Dan,cum acolo erau numai prieteni lui nu am avut chef sa intru acolo asa ca am vrut sa-l provoc sa vina pe Apiardeal ,chestiile spuse de mine cu Winnetou si pistolar erau pentru al determina sa vina pe aici.

Cu tine am o mare problema ,te-ai bagat unde nu trebuia,pentru asta platesti,ai apucaturi de mafalda sitrebuiesti adus cu picioarele pe pamant.Poti fi baiat bun dar te-a lovit mandria si daca te-ai ajuns gata crezi ca ti se cuvine sa te ei de unu si de altul.

Vad ca te deranjeaza democratia,tin sa-ti amintesc ca conform regulamentului am gresit si unul si altul,ori Sima e vinovat si tu ai geam?

Nu ma intereseaza pe unde intri tu,un lucru e sigur si la carciuma si la restaurant te duci imbracat in izmenele alea cu patese. :rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) =)) =))

Te-am pupat si schimbati comportamentul,mie imi placea Bio ala cu care am stat de vorba la Slobozia.
Fii mai zambaret ca uite ala din dreapta rade de tine. :)

Te-am pupat inca o data si nu te mai lua de altii aiurea.

MIHAI BALS

suflanta albine

MIHAI BALS

albine bals