MIHAI BALS

Creat de MIHAI BALS, Decembrie 02, 2012, 07:37:14 PM

« precedentul - următorul »

marian sima

Tu ai devenit avocatul forumului stuparitul si al yutubistilor?

bio

Citat din: marian sima din Martie 04, 2016, 06:40:07 PM
Tu ai devenit avocatul forumului stuparitul si al yutubistilor?

Sal, Marian... sa inteleg ca te referi la mine..?

..eu doar incerc sa deschid ochii "tineretului apicultor". La fiecare problemna exista un "daca".

marian sima

Salutare Bio.

Intelege la o privire superficiala poti sa-i spui altuia sa se gandeasca la banari,altuia poti sa-i vorbesti urat ca de tu faci dreptate.

Insa realitatea nu o cunosti,nu stii de ce sunt in stare unii de pe stuparitul si nici altii carora tu fugi sa le ei apararea,nu cunosti totul de la un capat la altul ,asa ca ramai la sfaturile apicole ,la deschiderea ochilor tineretului apicultor si lasa abordarea de avocat al unora.

bio

Daca eu nu cunosc realitatea ....si....... daca le stii tu asa pe toate..... ia spune-mi si mie totul "de la un capat la altul "... asa sa nu ramin limitat doar la apicultura.

..poti sa-mi spui si of-=ul tau legat de stuparitul .... poate te mai alin.... =))

MIHAI BALS

Citat din: bio din Martie 04, 2016, 08:54:08 AM
Citat din: MIHAI BALS din Martie 03, 2016, 10:50:59 PM
bio,te recunosc ca bun apicultor,dar ca sa te si respect(ca si apicultor realizat),mai trebuie sa ma convingi.

... te astept la birlogul lui nea Bio sa vezi cit sunt "de apicultor realizat" . .... Am reusit sa fac cit m-a dus mintea, spinarea si cheful de munca .

Pot spune ca m-am pregatit destul de bine si  pentru acest sezon apicol.... ~ aproape 300 kg fagure, ...mai am in depozit ~ 7-8 mii de rame Dadant si 2-3mii de rame de magazin 1/2....... ~ 4 tone mincare pentru albine... motorina deajuns sa plimb albinele tot anul .... farmacia plina cu tot felul de tratamente/stimulente si dezinfectanti  pentru albine.....familiile de albine au iesit la munca, ramine ca doar eu sa am indemnare, chef si pofta de munca .  .
raspuns gresit!
matizul...cu tot cu pachetul de drumuri grele,l-ai pus la punct?

MIHAI BALS

Citat din: bio din Martie 04, 2016, 08:59:20 AM
Citat din: MIHAI BALS din Martie 03, 2016, 11:50:51 PM
....
bio,gura pacatosului adevar graieste!
la orice...restrictie,DAU si EU la fel,adica ei imi dau si le-o dau si eu la fel!
15 zile ei...mie,15 zile EU lor!
total...30!
bine-ar fi sa nu se mai incurce cu mine,ca-s om al  dreaku!
sa caute prostavani,ca-s pe toate coclaurile!
asta e capacitatea!

... stai 2 secunde,.... uita-te in urma si gindeste . Poate ai cam multe banari .... cine este vina..??
Poate vina este si celor care te-au banat... dar poate ca si tu ai cea mai mare parte de vina .

.... nu te grabii sa-mi raspunzi.... Gindeste-te citeva zile apoi m-ai stam de vorba .
bio,nu te dezici!
ce sa vorbesc eu frate cu tine?
limbi diferite?
eu stiu doar romana!
tu?
stii vreo limba?

dan sebastian

Salut Mihai !
Știu ca a plouat mult zilele acestea. Anul fiind unul cu primăvara timpurie, cum crezi ca va înflori rapița ? În ce stadiu de dezvoltare e acum ?
Mulțumesc !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

marian sima

Citat din: bio din Martie 04, 2016, 09:18:36 PM
Daca eu nu cunosc realitatea ....si....... daca le stii tu asa pe toate..... ia spune-mi si mie totul "de la un capat la altul "... asa sa nu ramin limitat doar la apicultura.

..poti sa-mi spui si of-=ul tau legat de stuparitul .... poate te mai alin.... =))

Ea fi tu putin atent,cand un moderator de pe stuparitul prostea tineretul apicultor sa nu mai mearga cu stupi la rapita tu aveai ciocu mic,cand tipa in gura mare ca mierea de rapita e nealimentara tu nu spuneai nimic,cand tineretul apicultor intreba de cotele MER-ului ,moderator de pe stuparitul ii raspundea ''ai vrea tu''.

Ce faceai pentru tineretul apicultor ca doar erai pe acel forum?
Aaaa nu aveai curajul sa vorbesti impotriva moderatorilor care-ti debitau timpenii,sau erai diplomat si nu vroiai sa te pui rau cu ei?
Pai cand vrei sa deschi ochi tineretului apicultor la arati capcanele intinse de altii.

Baiul la tine e ca nu vrei sa deschizi ochi tineretului apicultor,esti doar lovit de mindrie si de curvaraseala politica ,adica sa te pui bine cu moderatori de dincolo.

bio

Citat din: marian sima din Martie 05, 2016, 09:26:32 AM
Citat din: bio din Martie 04, 2016, 09:18:36 PM

Ea fi tu putin atent,cand un moderator de pe stuparitul prostea tineretul apicultor sa nu mai mearga cu stupi la rapita tu aveai ciocu mic,cand tipa in gura mare ca mierea de rapita e nealimentara tu nu spuneai nimic,cand tineretul apicultor intreba de cotele MER-ului ,moderator de pe stuparitul ii raspundea ''ai vrea tu''.

Ce faceai pentru tineretul apicultor ca doar erai pe acel forum?
Aaaa nu aveai curajul sa vorbesti impotriva moderatorilor care-ti debitau timpenii,sau erai diplomat si nu vroiai sa te pui rau cu ei?
Pai cand vrei sa deschi ochi tineretului apicultor la arati capcanele intinse de altii.

Baiul la tine e ca nu vrei sa deschizi ochi tineretului apicultor,esti doar lovit de mindrie si de curvaraseala politica ,adica sa te pui bine cu moderatori de dincolo.

Marian.... esti "ciudat" .
Imi pui in cap o gramada de lucruri de care eu sunt strain......
Ce treaba am eu cu moderatorii de dincolo ?... ce legatura am eu  cu toate fanteziile tale ?

bio

Citat din: MIHAI BALS din Martie 04, 2016, 10:06:31 PM
....
raspuns gresit!

..si care era raspunsul care te-ar fi satisfacut ??>.

Legat de Matiz .... este masina din 2007... "masina indestructibila" care nici rodajul nu-l are inca facut ..... =))

bio

Citat din: MIHAI BALS din Martie 04, 2016, 10:09:40 PM
....
bio,nu te dezici!
limbi diferite?
eu stiu doar romana!
tu?
stii vreo limba?

mihai bals, daca nu stii ce sa vorbim ..... hai sa vorbim despre cum este sa ai bun simt... Ce spui ?... te bagi .

O fi Pustu "copil" cum il clasifici tu ... dar vorbeste despre apicultura ... pe cind tu bati cimpii aiurea  .

marian sima

Bio iti raspund tot cu  intrebari.

Ce treaba ai tu de il trimiti pe Mihai sa se gandeasca?
Ce treaba ai tu de te ei de altii fara sa te bage-n seama?

Asa ca vezi-ti de treaba ta .Ti-am spus pe stuparitul esti mata blanda cand altii iti invata tineretul apicultor prostii ,vii si te ei aici de membri ca de ai matorina sa te plimbi toata tara ,ai numai stiu ce si asta-ti da dreptul,veziti ba de treaba ta ca nu te priveste pe tine actiunile altora atata timp cat nu te implica cu nimic.

marian sima

Cand administratorul forumului stuparitul il ataca pe Pustu unde erai Bio?
De ce nu te-ai luat de el?
A si de asta esti strain . :wink: =))

MIHAI BALS

Citat din: bio din Martie 05, 2016, 11:24:42 AM
Citat din: MIHAI BALS din Martie 04, 2016, 10:06:31 PM
....
raspuns gresit!

..si care era raspunsul care te-ar fi satisfacut ??>.

Legat de Matiz .... este masina din 2007... "masina indestructibila" care nici rodajul nu-l are inca facut ..... =))
tati,ramai cu dansa!
poti sa faci ce vrei tu cu ea!

MIHAI BALS

Citat din: bio din Martie 05, 2016, 11:30:27 AM
Citat din: MIHAI BALS din Martie 04, 2016, 10:09:40 PM
....
bio,nu te dezici!
limbi diferite?
eu stiu doar romana!
tu?
stii vreo limba?

mihai bals, daca nu stii ce sa vorbim ..... hai sa vorbim despre cum este sa ai bun simt... Ce spui ?... te bagi .

O fi Pustu "copil" cum il clasifici tu ... dar vorbeste despre apicultura ... pe cind tu bati cimpii aiurea  .
bai copilas,tu...mai intai,trebuie sa te duci pe la scoala!
de ce?
ca sa vorbim aceeasi limba!
APOI...sa-ti schimbi izmenele!
ca numai cu ele-ti faci filme!
nu o sa-ti depasesti conditia bio,rau e ca-i inveti si pe altii la ...izmenele tale,si faci 1 arta din asta!?