MIHAI BALS

Creat de MIHAI BALS, Decembrie 02, 2012, 07:37:14 PM

« precedentul - următorul »

marian sima

Pe stuparitul administratorul de acolo il cenzureaza pe Pustiu si ii spune sa nu mai posteze invitatii la acele filmari de pe yutube,pisicul Bio ramane mut la cest lucru.

Dar are tupeul sa indemne pe altii sa se gandeasca de ce sunt banati,pai Bio ai spus tu vreo data ca pe stuparitul este cenzura?Ai incriminat tu neregulile pe care le fac unii moderatori pe acolo?Cunosti tu repercusiunile?

Daca nu cu ce drept vorbesti si trimiti pe altul sa se gandeasca la banari?

pharaonu75

Citat din: MIHAI BALS din Martie 03, 2016, 10:50:59 PM
bio,te recunosc ca bun apicultor,dar ca sa te si respect(ca si apicultor realizat),mai trebuie sa ma convingi.

Mihai, pentru ca cineva sa isi faca un scop din a reusi sa te convinga pe tine de ceva, trebuie ca si tu la randul tau sa dovedesti ca meriti sa fii convins. Dar din ce vad eu pe aici, iti folosesti contul si implicit forumul pentru a ataca Stuparitul si unii oameni de acolo...
Romikele a spus ca nu se mai baga, insa sa stii ca eu nu am nicio retinere in a-ti oferi pauze, atat lungi cat si dese, de postare pe aici... chiar daca am dat mana la Sighisoara si chiar daca si mie mi-ai parut a fi de treaba.
Daca ai de gand sa scrii despre apicultura,  : noproblem:  Dar daca vei continua sa faci "balaceala" si sa arunci cu noroi in tot ce misca, ne despartim... nu am chef sa imi bat joc de forum, de ceilalti membri bine-intentionati, de munca noastra si de multe altele, lasandu-te sa te manifesti pe aici asa cum iti dicteaza zaibarul sau unii prieteni care te baga la inaintare si ale caror idei le reproduci cu o fidelitate demna de invidiat.

:stop_the_war: :stop_the_war:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

maximotgv

prisecarul

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

MARIUS_bc

bio

Citat din: MIHAI BALS din Martie 09, 2016, 03:14:02 AM
Citat din: bio din Martie 05, 2016, 11:30:27 AM
Citat din: MIHAI BALS din Martie 04, 2016, 10:09:40 PM
....
bio,nu te dezici!
ce sa vorbesc eu frate cu tine?
limbi diferite?
eu stiu doar romana!
tu?
stii vreo limba?

mihai bals, daca nu stii ce sa vorbim ..... hai sa vorbim despre cum este sa ai bun simt... Ce spui ?... te bagi .

O fi Pustu "copil" cum il clasifici tu ... dar vorbeste despre apicultura ... pe cind tu bati cimpii aiurea  .
bai copilas,tu...mai intai,trebuie sa te duci pe la scoala!
de ce?
ca sa vorbim aceeasi limba!
APOI...sa-ti schimbi izmenele!
ca numai cu ele-ti faci filme!
nu o sa-ti depasesti conditia bio,rau e ca-i inveti si pe altii la ...izmenele tale,si faci 1 arta din asta!?

bai tabachera... eu nu sunt facut din pula de domn sa-mi fie rusine cu salopetele mele .

....  poate nu-mi depasesc eu conditia--asta este parerea ta---....... dar sigur in filmele mele lumea a vazut ca se poate produce si ceara mai multa... si polen ... se poate produce lejer pastura si multe altele . Poate nu m-am facut prea inteles si unii nu au inteles prea exact cum se realizeaza atitea,.... dar am aratat  ca se pot face multe  ... si nu este prea greu .

Ce dreptate aveau unii ...... nu are rost sa faci filme sau prea multe discutii @ detalii  ca apare cite un "limbric" care pina nu se caca pe el nu se simte bine .

MIHAI BALS

Citat din: pharaonu75 din Martie 09, 2016, 10:36:47 AM
Citat din: MIHAI BALS din Martie 03, 2016, 10:50:59 PM
bio,te recunosc ca bun apicultor,dar ca sa te si respect(ca si apicultor realizat),mai trebuie sa ma convingi.

Mihai, pentru ca cineva sa isi faca un scop din a reusi sa te convinga pe tine de ceva, trebuie ca si tu la randul tau sa dovedesti ca meriti sa fii convins. Dar din ce vad eu pe aici, iti folosesti contul si implicit forumul pentru a ataca Stuparitul si unii oameni de acolo...
Romikele a spus ca nu se mai baga, insa sa stii ca eu nu am nicio retinere in a-ti oferi pauze, atat lungi cat si dese, de postare pe aici... chiar daca am dat mana la Sighisoara si chiar daca si mie mi-ai parut a fi de treaba.
Daca ai de gand sa scrii despre apicultura,  : noproblem:  Dar daca vei continua sa faci "balaceala" si sa arunci cu noroi in tot ce misca, ne despartim... nu am chef sa imi bat joc de forum, de ceilalti membri bine-intentionati, de munca noastra si de multe altele, lasandu-te sa te manifesti pe aici asa cum iti dicteaza zaibarul sau unii prieteni care te baga la inaintare si ale caror idei le reproduci cu o fidelitate demna de invidiat.

:stop_the_war: :stop_the_war:
aoleu!
virusii astia!
ce atac eu?
pe cine?
tati,eu nu atac pe nimeni!
eu doar socializez!
si...nu am nimic cu nimeni!
in schimb...nu vad reversul!
se vede ca nu esti copt!
apicultura?
multi prieteni comuni au trecut pe la mine si au avut ce sa vada!
usa lui bals e mereu deschisa.
si e pusa si bine.
hai,pa!

bio

Citat din: marian sima din Martie 09, 2016, 07:42:17 AM
Pe stuparitul administratorul de acolo il cenzureaza pe Pustiu si ii spune sa nu mai posteze invitatii la acele filmari de pe yutube,pisicul Bio ramane mut la cest lucru.

Dar are tupeul sa indemne pe altii sa se gandeasca de ce sunt banati,pai Bio ai spus tu vreo data ca pe stuparitul este cenzura?Ai incriminat tu neregulile pe care le fac unii moderatori pe acolo?Cunosti tu repercusiunile?

baiatu" ,   tu chiar esti timpit . Nu ai citit ce ti-am spus aici.,.??
Citat din: bio din Martie 05, 2016, 11:20:48 AM....
Marian.... esti "ciudat" .
Imi pui in cap o gramada de lucruri de care eu sunt strain......
Ce treaba am eu cu moderatorii de dincolo ?... ce legatura am eu  cu toate fanteziile tale ?...
... si sincer ii admir pe cei dupa Stuparitul ca te-au banat definitiv ...... sunt baieti destepti si te-au mirosit ca nu esti de nici o lege .
   Este deajuns o lingura de rahat sa strice un butoi de miere . Pe aici ,  de dragul democratiei, se pastreaza si se da mare importanta "rahatului" ....si sa ai mare grija sa nu-l jignesti cumva ca are si el drepturi .

marian sima, ii dau dreptate si-l inteleg pe Dan Margarit ...
Citat din: bio din Martie 09, 2016, 08:50:58 PM
.... nu are rost sa faci filme sau prea multe discutii @ detalii  ca apare cite un "limbric" care pina nu se caca pe el nu se simte bine .

.... multa pierdere de timp ...  stres de-a-n pulea.... nu merita .

MIHAI BALS

Citat din: MIHAI BALS din Martie 09, 2016, 03:14:02 AM
Citat din: bio din Martie 05, 2016, 11:30:27 AM
Citat din: MIHAI BALS din Martie 04, 2016, 10:09:40 PM
....
bio,nu te dezici!
ce sa vorbesc eu frate cu tine?
limbi diferite?
eu stiu doar romana!
tu?
stii vreo limba?

mihai bals, daca nu stii ce sa vorbim ..... hai sa vorbim despre cum este sa ai bun simt... Ce spui ?... te bagi .

O fi Pustu "copil" cum il clasifici tu ... dar vorbeste despre apicultura ... pe cind tu bati cimpii aiurea  .
bai copilas,tu...mai intai,trebuie sa te duci pe la scoala!
de ce?
ca sa vorbim aceeasi limba!
APOI...sa-ti schimbi izmenele!
ca numai cu ele-ti faci filme!
nu o sa-ti depasesti conditia bio,rau e ca-i inveti si pe altii la ...izmenele tale,si faci 1 arta din asta!?

bai tabachera... eu nu sunt facut din p**a de domn sa-mi fie rusine cu salopetele mele .

....  poate nu-mi depasesc eu conditia--asta este parerea ta---....... dar sigur in filmele mele lumea a vazut ca se poate produce si ceara mai multa... si polen ... se poate produce lejer pastura si multe altele . Poate nu m-am facut prea inteles si unii nu au inteles prea exact cum se realizeaza atitea,.... dar am aratat  ca se pot face multe  ... si nu este prea greu .

Ce dreptate aveau unii ...... nu are rost sa faci filme sau prea multe discutii @ detalii  ca apare cite un "limbric" care pina nu se caca pe el nu se simte bine .
tati,orice sut...e un pas inainte!
pai narod esti tu!
(ca te pui cu mine)
eu fac bascalie... ca sa am companie la un pahar.
dar de aici si pana la rautate...e cale lunga frate!
referitor la izmene...am si eu la fel!
care-i treaba?
botanica asta!
(aseara la 3,veneam de la ziua femeii,azi e ziua noastra,hai ...la multi ani!)

MIHAI BALS

Citat din: bio din Martie 09, 2016, 09:11:06 PM

Ce treaba am eu cu moderatorii de dincolo ?... ce legatura am eu  cu toate fanteziile tale ?...
... si sincer ii admir pe cei dupa Stuparitul ca te-au banat definitiv ...... sunt baieti destepti si te-au mirosit ca nu esti de nici o lege .
   Este deajuns o lingura de rahat sa strice un butoi de miere . Pe aici ,  de dragul democratiei, se pastreaza si se da mare importanta "rahatului" ....si sa ai mare grija sa nu-l jignesti cumva ca are si el drepturi .

.... nu are rost sa faci filme sau prea multe discutii @ detalii  ca apare cite un "limbric" care pina nu se caca pe el nu se simte bine .

ba...tu esti rau in suflet frate!
referitor la banari...nu ma intereseaza!
ce sunt alea?
nu am nici cea mai mica urma de regret,chiar ma amuz!
eu nu am nicio regula,singura regula sunt eu!

sorinma

Citat din: bio din Martie 09, 2016, 09:11:06 PM

bio nu te mai lasa provocat,cand esti suparat asteapta pana a doua zi si apoi raspunde....
poate unii nu au inteles ,poate unii au intrebat si i-ai lamurit...dar sigur sunt multi care ti-ar multumi pt ce faci...pt ce areti ca faci.
ce se tot leaga unii si alti de izmenele unora?parca si calmus era tras de izmene...

Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

romikele

Citat din: sorinma din Martie 09, 2016, 09:35:16 PM
... parca si calmus era tras de izmene...
Nu era tras, le flutura... si era doar o gluma, dar comozii care nu citesc tot, inteleg o laie...

pharaonu75

Citat din: MIHAI BALS din Martie 09, 2016, 09:08:02 PM
...
tati,eu nu atac pe nimeni!
eu doar socializez!
...

Tati, daca vrei socializare, du-te pe facebook!
Lasa-ne sa-ti simtim lipsa, sa ne fie dor de tine... cu cat mai mult, cu atat mai bine!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

marian sima

Bai Biologule tu esti strain de tot ce se intampla pe stuparitul,de toata cenzura de acolo ca nu trebuie sa amintesti de forumul apiardeal,de cenzurarea lui Pustiu pentru a nu masi face invitatii acolo .

Esti tipic momarlaului care sa dat si el jos din matiz si sa suit in alta masina ,sa vazut si el cu ceva si gata trebuie sa traga de urechi pe altii.

Pharaoane mergi innapoi pe sirul conversatiei si vezi cine s-a luat de cine,Biologul sa luat de Mihai fara ca acesta sa-l bage in seama,cine e asta sa-l trimeata pe Mihai sa se gandeasca?

E cumva Dalai Lama?E Mata Hari?
Sa-si vada de treaba lui e avut are motorina sa colinde romania sa mai traga domne un Dalas la Ialomita dar sa lase pe altii in pace .

marian sima

Daca Bio sa luat de Mihai doar pentru doua vorbe zise lui Pustiu sa vedeti ce-i face administratorului de pe stuparitul pentru ca i-a impus lui Pustiu sa nu mai  posteze invitatii pe stuparitul.Daca vedea si atacul cosmetizat al administratorului si al unui moderator   era grav,tabere pe ei .Sa vedeti acum ca nu mai e străin de cenzurarea lui Pustiu. :rotfl:. =)) =)) =))