MIHAI BALS

Creat de MIHAI BALS, Decembrie 02, 2012, 07:37:14 PM

« precedentul - următorul »

bee_lover

Treburi serioase nu gluma, felicitari!  :bravo:
Ps: astept sa vad stupul care face apicultura mai usoara.  :hi:

Hermannstadt

Buna dimineata,
     referitor la lazura aceea de la Lidl, face o pelicula (cum este la vopsea) sau penetreaza lemnul ( din ce am citit pe cutie penetreaza ), am vazut-o si eu in magazin dar nu auzisem pe nimeni sa o fi folosit.

Am vazut ca aveti montante pe burghie niste opritoare, sunt  opera dvs sau sunt cumparate?

Frumoasa stupina si atelierul  :bravo:

Spor la treburi.

Numai bine!
:hi: :hi: :hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

RazvanTi

Citat din: MIHAI BALS din Aprilie 03, 2013, 10:04:44 PM
in zilele urmatoare,in fct de timp,va voi arata poze cu tipul de stup pe care l-am ales si care pe mine ma face sa vad apicultura ca pe o joaca!

dupa unele poze par a fi ME-uri dar da cu virgula cu alte poze unde par a fi niste caturi mai mici 1/2 redus parca...
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

MIHAI BALS

Citat din: Hermannstadt din Aprilie 04, 2013, 09:20:22 AM
Buna dimineata,
     referitor la lazura aceea de la Lidl, face o pelicula (cum este la vopsea) sau penetreaza lemnul ( din ce am citit pe cutie penetreaza ), am vazut-o si eu in magazin dar nu auzisem pe nimeni sa o fi folosit.

Am vazut ca aveti montante pe burghie niste opritoare, sunt  opera dvs sau sunt cumparate?

Frumoasa stupina si atelierul  :bravo:

opritoarele se cumpara iar de lazura sunt multumit,am dat 2 straturi.
fata e vopsita tot cu vopsea baufix pe baza de apa de la lidl,30lei/l, iar celelalte 3 fete cu lazura care e tot pe baza de apa,10lei/l.

stanescuvaly

Indiferent de ce faci sau crezi că vrei să faci, apucă-te de treabă. Îndrăzneala ţine de geniu, de putere, de magie. Apucă-te acum de treabă. Iată marele adevăr.
,,GOETHE"

MIHAI BALS

rapita 2013.

MIHAI BALS

si,

MIHAI BALS

inca,

MIHAI BALS

ceva frumos pt aprilie 2013.

pharaonu75

Intr-adevar, Frumos!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

MIHAI BALS

e ceva munca in spate!

pharaonu75

Munca se uita, insa satisfactia rezultatelor ramane!
Daca faci socoteala ingredientelor pe care le pui intr-o ciorba, ajungi sa mananci doar pufuleti, asa ca nu te mai vaita si pune mana la treaba! :D
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

MIHAI BALS

poi la munca am fost azi ,acum incepe distractia pana luni dimineata!!!!

pharaonu75

Aha! te dai pe... protofil! :D

MIHAI BALS

uite ca la asta nu m-am gandit!
cat l-am tot mirosit eu si nu l-am gustat deloc!
acuma sunt la alta categorie!