MIHAI BALS

Creat de MIHAI BALS, Decembrie 02, 2012, 07:37:14 PM

« precedentul - următorul »

antiopa din ardeal

Oare vad bine? Mi se pare mie sau chiar imbinati 2 buc de pal melaminat?
Sa nu-mi ziceti ca faceti din asa ceva lazi pentru albine.

cristian bh

Citat din: antiopa din ardeal din Februarie 19, 2013, 12:32:49 PM
Oare vad bine? Mi se pare mie sau chiar imbinati 2 buc de pal melaminat?
Sa nu-mi ziceti ca faceti din asa ceva lazi pentru albine.
da sunt 2 buc pal melaminat,      pt altceva nu pt lazi de albine,     doar ca era la momentul acela in executie ,   ideea era pt a arata o imbinare a doua buc sau mai multe  cu ajutorul diblurilor atat pt rezistenta sporita cat si pt alinierea si centrarea lor atunci cand nu folosesti imbinare cu nut si feder ci doar indreptate pe cant. :hi: :hi:

antiopa din ardeal

Am inteles.
Imbinarea iese atat de perfecta incat sa nu sa vada decat o dunga si cu rezistenta suficienta?

cristian bh

la imbinarea unui panou odata indrepti o parte dupa ai o iei la grosime dar necentrate cu dibluri ar putea ca o buc sa fie mai jos o idee ,alta mai sus si atunci trebuie sa fie din nou panoul luat la grosime pe ambele parti.
rezultat: un panou mult mai subtire ! v-am salutat :hi:

MIHAI BALS

azi a venit primavara!
le-am momit la lapte praf,de maine e prapad,2-3kg/zi.

pharaonu75

Pe mine m-ai convins, diseara vin in pastoral langa tine! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

dorindafi

nu-i nici salcim nici Fs .  care e distantza intre stupine ca pt asha ceva n-am vazut scris  :rotfl:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

MIHAI BALS

incepe activitatea!
primesc in pastoral!

MIHAI BALS

ceva poze,

MIHAI BALS

si,

MIHAI BALS

inca,

MIHAI BALS

mai am...

MIHAI BALS

si,

MIHAI BALS

si cu mine,

MIHAI BALS

in zilele urmatoare,in fct de timp,va voi arata poze cu tipul de stup pe care l-am ales si care pe mine ma face sa vad apicultura ca pe o joaca!