CAZACU MARIUS

Creat de cazacu marius, Noiembrie 28, 2012, 09:16:51 PM

« precedentul - următorul »

tassevasi

Ce fel de inbinare ai facut tu mai Marius.
Nu  ai putut  sa faci cu falt ?
Vad  spatiu la colturi , vad ca ai acoperit cu tabla de la exterior, la colturi .
Sincer nu-mi place  cum ai lucrat .
Urmatoarele sa le faci cu mai multa atentie  si falt .

cazacu marius

Citat din: tassevasi din Februarie 10, 2013, 09:05:35 PM
Ce fel de inbinare ai facut tu mai Marius.
Nu  ai putut  sa faci cu falt ?
Vad  spatiu la colturi , vad ca ai acoperit cu tabla de la exterior, la colturi .
Sincer nu-mi place  cum ai lucrat .
Urmatoarele sa le faci cu mai multa atentie  si falt .

nu aveam cum sa fac falt
macin-Tulcea

mmacreanu

Parerea mea este ca ai cam stricat panourile alea degeaba. Mai bine cautai sa le vinzi la cineva care foloseste panouri de genul ala si cumparai polistiren extrudat. Era mai profi nucleul.
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

cazacu marius

Citat din: mmacreanu din Februarie 10, 2013, 10:03:29 PM
Parerea mea este ca ai cam stricat panourile alea degeaba. Mai bine cautai sa le vinzi la cineva care foloseste panouri de genul ala si cumparai polistiren extrudat. Era mai profi nucleul.
am un camion de panouri nu-i bai
macin-Tulcea

mmacreanu

Citat din: cazacu marius din Februarie 10, 2013, 10:12:47 PM
Citat din: mmacreanu din Februarie 10, 2013, 10:03:29 PM
am un camion de panouri nu-i bai

Incearca sa le vinzi ... iti usurezi si tie munca.
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

romikele

cazacu marius

pai asa am facut dar nu aveam cum sa ma prind cu holsuruburi sau  cu spuma si am taiat mai lunga tabla la peretele frontal si am petrecuto dupa acel colt si am prins cu holsuruburi
macin-Tulcea

cristian bh

super freza de faltuit  :) :bravo:

cristipep

Exista adeziv special pentru lipit pluta si nu mai aveai nevoie de holsuruburi.

cvictorc

Arata bine nucleele!Stai linistit,pune-i la treaba!Si fa cat mai multi! :ok:

cazacu marius

Citat din: cristipep din Februarie 11, 2013, 08:22:48 AM
Exista adeziv special pentru lipit pluta si nu mai aveai nevoie de holsuruburi.
Face omul din ce are  :nod:
macin-Tulcea

cazacu marius

Citat din: cvictorc din Februarie 11, 2013, 08:48:36 AM
Arata bine nucleele!Stai linistit,pune-i la treaba!Si fa cat mai multi! :ok:
MULTUMESC  :hi: :beer:
macin-Tulcea

silviu

"Merg in sat si dau de veste,vin acasa fac cum pot" - asa este o vorba pe la noi.Poate au dreptate cei care dau idei sau critica.Parerea mea este ca fiecare face cum poate,se straduieste,vede idei de la altii,face din ce are,dupa cata idemanare ia dat Domnul etc.etc.Chiar asta este rostul forumului (banui) sa vedem,sa invatam unii de la altii.Acum ai primit alte sfaturi,daca o sa vrei si o sa poti o sa ti seama de ele.Asa ca nu-ti face probleme.
   Ma eu am spus ca stau mai rau cu vederea dar acum nu vad nimic din filmuletul lui Romikele.Doar verde(ho, ca nu vin ungurii).Nu stiu care este problema.
                                      Cu stima,
                                                  Chis
"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

cazacu marius

Citat din: silviu din Februarie 11, 2013, 11:52:42 AM
   "Merg in sat si dau de veste,vin acasa fac cum pot" - asa este o vorba pe la noi.Poate au dreptate cei care dau idei sau critica.Parerea mea este ca fiecare face cum poate,se straduieste,vede idei de la altii,face din ce are,dupa cata idemanare ia dat Domnul etc.etc.Chiar asta este rostul forumului (banui) sa vedem,sa invatam unii de la altii.Acum ai primit alte sfaturi,daca o sa vrei si o sa poti o sa ti seama de ele.Asa ca nu-ti face probleme.
   Ma eu am spus ca stau mai rau cu vederea dar acum nu vad nimic din filmuletul lui Romikele.Doar verde(ho, ca nu vin ungurii).Nu stiu care este problema.
                                      Cu stima,
                                                  Chis
Da  ! unii colegi poate au dreptate  cu parerile contra  la cea ce am facut eu ca trebuia sa ii fac  falt !  falt are dar am petrecut tabla pe celalalt perete , ca alta legatura nu aveam cum sa fac. dar alti colegi incepatori ca si mine,puteau sa nu ia in ras treaba asta care am facuto eu , ca eu, la ei nu prea am vazut lucruri sa prezinte pe forum  sau macar sa-si dea silinta sa-si faca  cv, sa aiba idei si altii sa-si faca din materiale ce trebuie incercat.EU pentru asta am pus pozele pe forum sa invatam unii de la altii. Mie imi place cea ce am facut , este primul si am sa mai fac inca 10 poate mult mai bune cu  ideile la unii colegii de aici.Imi cer scuze daca am suparat pe cineva .
macin-Tulcea

cristipep

Nu te ambala , ca asta este deabea inceputul  :D . Tu sa-ti vezi de treaba ta ceri parerea celor ce au dat un raspuns pana acum decent si cu asta basta.Nu are rost sa te enervezi ca.........nu rezolvi nimic.