UN INCEPUT PROMITATOR...

Creat de niculita, Noiembrie 28, 2012, 07:11:08 PM

« precedentul - următorul »

cazacu marius

macin-Tulcea

niculita

O zi frumoasa va doresc si un calduros`LA MULTI ANI`celora care i-si serbeaza ziua onomastica!!!!

Pentru cei interesati de un vaporizator(furreto)pentru tratament la albine,iata cum se poate construi usor si f ieftin:
-o teava din cupru care se foloseste la auto Dacia ptr frina(10 lei):
-o pompita pentru ulei(10 lei):
-o lampa cu gaz la care se foloeesc butelii mici de 5 lei(52 Lei)
-o teava din inox de 20 cm care se gaureste :
-2 clame de prindere a tevii din lampa pe gaz:
-citeva suruburi mici.
Prima data se taie la dimensiune teava din inox,dupa care se gaureste pentru ca gazul sa arda.In partea de jos se face o gaura mai mare pentru a putea aprinde lampa.Dupa ce teava este taiata pe un bat se fac cele 12-13 serpentine din teava de cupru sau inox(depinde ce foloseste fiecare).Se introduc serpentinele in terava de inox,apoi lampa cu arzatorul in teava de inox si se prind cele doua elemente cu 2 cleme din tabla.Pompita se ataseaza la teava de cupru dupa care se fixeaza de lampa cu sirma sau altceva...si...GATA...SPOR LA TREABA DE LUNI,pentru cei interesati..
Pentru tratament cel mai indicat este TACTIK amestecat cu ulei de in(8 ml%)
Varachetul costa 35 lei 25 ml iar TACTIKUL 45 LEI 250 ml.
I-l puteti face singuri cu unpret aprox de 70 lei si nu dati citeva sute pe unul de fabrica..

Marius-ursulakhe

Niculita multumim frumos de descrierea detailata a pieselor pt acest vaporizator abia astept sa imi fac si eu unul cu ajutorul colegului si prietenul CAZACU MARIUS

niculita

Citat din: ursulakhe din Noiembrie 30, 2013, 11:15:39 AM
Niculita multumim frumos de descrierea detailata a pieselor pt acest vaporizator abia astept sa imi fac si eu unul cu ajutorul colegului si prietenul CAZACU MARIUS

Cu mare placere.Eu am uitat sa mentionez,dar tot datorita lui Marian Cazacu l-am facut si eu.L-am si probat si functioneaza f bine

niculita

Iata cum mi-am protejat stupii din partea de nord.La gard am pus 2 rinduri de plase+ strujeni de porumb.Iar in partea din spate a stupilor am pus folie de pe acoperis pina jos sa nu bata deloc curentul.Sper sa trecem cu totii bine iarna cu albinutele...Iernare usoara la toti...O zi minunata tuturr.. :bzz: :coffee: : sampanie: : sampanie: : sampanie: :happy_birthday: :hi: :hi:

cazacu marius

Citat din: niculita din Noiembrie 30, 2013, 11:21:44 AM

Cu mare placere.Eu am uitat sa mentionez,dar tot datorita lui Marian Cazacu l-am facut si eu.L-am si probat si functioneaza f bine
Niculita ramai dator cu o  :beer:  =D>,Glumesc.  Felicitari ai facut treaba buna . :bravo: :-c
macin-Tulcea

cazacu marius

Oricand ,te ajut  :cu plăcere:  :hi: =D> :-c. Tizule
macin-Tulcea

ves.lucian

La multi ani cu sanatate !!! MAXIMA !!! sa-ti dea Dumnezeu sanatate , putere si tot binele din lume !!!
   :hi: :hi: :hi: :-c :-c :-c :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

G. Iulian

La mulţi ani Niculiţă! Sănătate multă ţie şi familiei iar la  :bzz: iernare uscată.  :hi:  :hi:  :hi:  : sampanie:  :birthday:  :happy_birthday:

sorinma

La multi ani!!! Si la multi stupi sanatosi.
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

niculita

Buna seara...Multumesc pentru urari...Un calduros `LA MULTI ANI` tuturor celora care poarta numele Sf NIcolai!!!!!

Iernare usoara si la anul butoaie multe si mari de miere.. :coffee: :beer: : sampanie: :birthday: :birthday: :birthday: : sampanie:

`Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa va insoteasca mereu. La multi ani!`

SPYKAL

La muilti ani, multa sanatate si numai bucurii si impliniri de ziua numelui. Sa aveti pofta buna la o asa masa bogata. Iernare uscata. Stima si respect!!!

fiug1970

niculita

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.Craciun fericit tuturor,iernare usoara ptr albinute si multe butoaie pline cu miere ptr anul 2014!!!!

Marius-ursulakhe

Niculita iti multumesc frumos de urarile foarte frumoase si sa iti de-a dumnezeu multa sanatate fericire si multa multa liniste alaturi de cei dragi
Si anul care vine sa avem butoaie pline cu miere si familii de albine sanatoase