UN INCEPUT PROMITATOR...

Creat de niculita, Noiembrie 28, 2012, 07:11:08 PM

« precedentul - următorul »

jonny_it

niculita

Citat din: jonny_it din Februarie 18, 2013, 11:51:23 AM
Vindeti puiet de pastrav?  :hi:

Da.Da.Se vinde si puietul.Pastravaria nu este a mea.Am fost asociati dar am plecat din localitate  la Falticeni si m-am apucat de apicultura..Este a Dl.Ghita Antonesie in com.Moldova Sulita,jud.Suceava.Pretul este in functie de marime.Cel mai bun este cel la citeva luni la 50 de bani bucata sau mai mare la 1 leu bucata.Tel.la pastravarie 0724 424 928 sau 0724 997 267

http://moldova-sulita-sv.blogspot.ro/2011/09/la-poarta-raiului-pastravria-ghita.html

niculita

O seara frumoasa tuturor....Iata si un stup pe 12 rame,cu cat si cu fund antivaroa  facut intr-o zi lejer....Fara cat este exact ca un cubulet :coffee: :beer: :hi: :hi: :bzz: :bzz: :bzz:

niculita

Iata ca va saluta si cel mai urias catelus care are citeva luni...Iernare usoara la albinute tuturoro si butoaie pline de ,iere la vara.... :bzz: :bzz: :bzz:

niculita

O seara frumoasa tuturor...in zfirsit un zborulet de curatire :bzz: :bzz: :hi: :hi:

dragos1994

La noi in TR albinele au facut zborul de curatire in urma cu 2 saptamani, iar acum a inceput sa aduca putin polen. :bzz: :bzz:

niculita

Citat din: dragos1994 din Martie 03, 2013, 07:08:00 PM
La noi in TR albinele au facut zborul de curatire in urma cu 2 saptamani, iar acum a inceput sa aduca putin polen. :bzz: :bzz:

Va cred.Dar la noi in Suceava este mult mai frig fiind zona muntoasa... :welcome: :hi:

dragos1994

Intr-adevar am fost la Vatra Dornei si este o priveliste minunata si o baza melifera diversa . In timp ce vara noi ne sufocam si albinele dau cu mierea pe urdinis, la voi este o vreme excelenta. :rotfl: :rotfl:

niculita

O zi placuta si o primavara frumoasa va dforesc tuturor apicultorilor!!!!Se pare ca am scapat de iarna..Iata si citeva fotografii din atelier... :coffee: :hi: :hi: :bzz: :bzz: :bzz:

niculita

O duminica placuta tuturor!!!!Se pare ca a venit din nou iarna...Multa sanatate tuturor!!!! :coffee: :coffee: :bzz: :bzz: :bzz:

andreiu

Niculita, mai este valabila oferta de echipament, as dori si eu doua costume.

niculita

Citat din: andreiu din Martie 24, 2013, 07:35:45 AM
Niculita, mai este valabila oferta de echipament, as dori si eu doua costume.

Da.Adreiu,mai este valabila.Mai am citeva.Lasati-mi adresa si vi le trimit prin posta,sau sunati-ma la nr de telefon 0749 520 963

Marius-ursulakhe

Niculita vreau sa te felicit din tot sufletul pt dezvoltarea atat de frumoasa intr-un timp asa de scurt
Ma bucur pt tine ca ai atatea scule pt prelucrarea lemnului dar si locul adegvat
Acum vreau sa te intreb cate fam de albine ai acuma in primavara ca am intales ca in 2012 te-ai apucat de ele    :D
Multe salutari de la un bihorean  care iti doreste multa sanatate si apoi mai departe isi face omul dupa cum isi doreste     :hi: :hi:

dorindafi

Citat din: niculita din Februarie 27, 2013, 08:50:33 PM
Iata ca va saluta si cel mai urias catelus care are citeva luni...

eu am 6 ani , la toamna ma duc la shcoalaaaaaa  :rotfl:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

niculita

Citat din: ursulakhe din Martie 25, 2013, 07:50:12 AM
Niculita vreau sa te felicit din tot sufletul pt dezvoltarea atat de frumoasa intr-un timp asa de scurt
Ma bucur pt tine ca ai atatea scule pt prelucrarea lemnului dar si locul adegvat
Acum vreau sa te intreb cate fam de albine ai acuma in primavara ca am intales ca in 2012 te-ai apucat de ele    :D
Multe salutari de la un bihorean  care iti doreste multa sanatate si apoi mai departe isi face omul dupa cum isi doreste     :hi: :hi:

Multumesc Ursulache pentru incurajari si sfaturi.Da m-am apucat de albine anul trecut prin august-septembrie.La ora actuala am 10 familii cu care cred ca am iesit din iarna(dar nu se stie deoarece la mine inca a mai nins si este frig).TRebuie sa mai merg la Botosani si Vaslui sa-mi mai iau citeva famiii(am facut  si dau rame in schimbul citorba familii de albine)Eu sunt multumit iar cei care i-mi dau albinele la fel sunt multumiti...Incetul cu incetul fiecare dintre noi trebuie sa avem taria si curajul de a merge pina la capat.Sa speram ca incetul cu incetul pentru fiecare dintre noi sa intelegem ca de la albine avem aproape totul....ALBINA ADUCE SI NU DUCE...O dupa amiaza frumoasa tuturor va doresc :coffee: :coffee: :beer: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: