Targ apicol Apiardeal - Sighisoara, Editia l, 17-18 noiembrie 2012

Creat de pharaonu75, Octombrie 22, 2012, 01:45:31 PM

« precedentul - următorul »

D006

ce merge un compt cald de prune !   :rotfl:  Daca serveste Pharaonu servesc si eu !  :D

Bătrânul

Citat din: orbanstefan64 din Noiembrie 09, 2012, 07:03:42 AM
in data de 17 noiembrie  ora 12 fix , sinteti invitati la standul ost64 la o zama de pruna !!!!
cine se inscrie ?
M-ai copiat ! :yes: Felicitari ! TE NUMESC URMASUL BATRINULUI la tirguri!!! :bravo: :thanks:

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 09, 2012, 07:40:07 AM
ce merge un compt cald de prune !   :rotfl:  Daca serveste Pharaonu servesc si eu !  :D

Dragos, ai uitat ca de la prea mult pepsi mi-au iesit analizale nashpa? Drept remediu, medicul mi-as prescris tuica fiarta in loc de suc.. =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

Citat din: Bătrânul din Noiembrie 09, 2012, 09:19:12 AM
Citat din: orbanstefan64 din Noiembrie 09, 2012, 07:03:42 AM
in data de 17 noiembrie  ora 12 fix , sinteti invitati la standul ost64 la o zama de pruna !!!!
cine se inscrie ?
M-ai copiat ! :yes: Felicitari ! TE NUMESC URMASUL BATRINULUI la tirguri!!! :bravo: :thanks:
din sfaturile tale am tinut minte si asta multumesc !
multumesc si pt ca m ai numit urmasul tau dar tousi rugamintea mea este sa stai cu noi pina la
a 40 a editie al tirgului  si atunci o sa fie sufletele impacate.
sevusz janos! :hi: :hi: :hi:

orbanstefan64

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 09, 2012, 12:43:23 PM

Dragos, ai uitat ca de la prea mult pepsi mi-au iesit analizale nashpa? Drept remediu, medicul mi-as prescris tuica fiarta in loc de suc.. =)) =))
ma voi astia cu sucurile si cu apa plata, a ti auzit de rugina?????? =)) =)) =))

orbanstefan64

na apai sa traiasca colaborarea romano maghiara  :)
:hi: :hi: :hi:

jonny_it

Citat din: orbanstefan64 din Noiembrie 09, 2012, 02:57:21 PM
na apai sa traiasca colaborarea romano maghiara  :)

Domn' doctor este ungur?   :rotfl:

orbanstefan64

da din tata-n fiu  :rotfl: :rotfl:

D006

De sange si dupa nume ma trag din tara Fagarasului , pe acolo au fost si unguri si romani , cine stie ?
  pentru mine conteaza omul si caracterul , prea putin ma intereseaza din ce popor face parte .
  Vorba cantecului : " ALCOOL IN SANGE AVEM CU TOTI !!! "  :wink:

Nea Costica din Buzau

Eu foarte multi bani as da in educatie, caracterele le avem din familie [gena] , si astea se pot corecta prin educatie , invatatura e pt meserii, si pt asta scoala trebuie ramificata[ore de studii] in functie de aptitudini , in anumite stadii. Eu as propune, la Sighisoara, o ora de stuparit in scoli, sau 50 de minute din ora de religie, si acest lucru sa fie propunere de vot pt partidul care ia in seama aceasta propunere[suntem in campanie electorala]
Icercati nu aveti ce pierde, daca iese castigam toti, daca nu mai tragem odata, bafta  :smile:
eu tin cu noi  :rotfl: :rotfl: :rotfl:  :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

Nea Costica din Buzau

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 09, 2012, 06:27:49 PM
De sange si dupa nume ma trag din tara Fagarasului , pe acolo au fost si unguri si romani , cine stie ?
  pentru mine conteaza omul si caracterul , prea putin ma intereseaza din ce popor face parte .
  Vorba cantecului : " ALCOOL IN SANGE AVEM CU TOTI !!! "  :wink:
]

Acuma hai sa te completez[am citit]; alcoolul consumat in doze rezonabile, distruge[omoara] celulele ,,lenese'' din creer si face loc celulelor sanatoase [active], ce zici ??

romikele

Nea` Costica, lasa-te de cioace si hai la Sighisoara sa faci propunerile live   :razz:

.... Cred ca probez in curand castravetii, prea fac cu ochiul... si am neste arsuuuriiiii!  :rotfl:

orbanstefan64

costica !
eu nu pot sa spun altceva decit  ca s deacod cu afirmatiile tale !
din pacate sint si altii pe care nu i intereseaza  :rusine:
arzalea r mamaliga matele  =)) =)) =))
Doamne ajuta costica!
ps. ce zici ?....bagam o palinca fiarta la tirg?????

Nea Costica din Buzau

Citat din: romikele din Noiembrie 09, 2012, 08:39:36 PM
Nea` Costica, lasa-te de cioace si hai la Sighisoara sa faci propunerile live   :razz:

.... Cred ca probez in curand castravetii, prea fac cu ochiul... si am neste arsuuuriiiii!  :rotfl:
Inseamna ca ai ,,vazut meciul '' =)) =)) =))

romikele