Suspendarea lui Basescu !?

Creat de Bătrânul, Iulie 05, 2012, 02:09:34 PM

« precedentul - următorul »

stefan1

Eu zic ca chiorul e imparat in tara orbilor!   :nod:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

balasbebe

Pana acum ceva vreme nu stiam ce inseamna sa fie cineva handicapat. Am crezut ca daca se face o rampa este doar pentru persoane cu handicap. Total gresit. Pe mine ma cam dor picioarele. Acolo unde sunt facute cu cap, le folosesc fara sa-mi fie rusine. Un copilas in carucior si el are nevoie de o rampa. Asa este si cu chiorul, sau orbul sau cel cu handicap locomotor. Mai grav este cand sta prost cu mansarda unu care ar vrea sa ne conduca. Poate eu sunt orb ca tin cu Basescu. La noi etnia maghiara si cei indiferenti au dat o lectie fara margini. Ei au fost cei care au tras balanta. Uni vor sa fie lege, dar balanta sa se incline doar acolo unde vor ei. Poate si noi vrem altceva, dar asa cum a trecut 22 de ani mai am rabdare inca, este adevarat ca mi-am pierdut speranta, dar mergem inainte.

stefan1

Eu ma refeream la sensul figuratv, adica suntem siliti sa alegem nu intre rau si bun, ci dintre doi rai pe cel mai putin rau, despre care zicem ca e cel bun. Vad acum ca ce am spus se potriveste si altfel...
  Am mai spus, Basescu e un om conflictual. Imediat dupa ce a fost ales presedinte prin bunavointa PNL-ului, care cu "draga Stolo"l-a lasat pe el sa candideze pentru presedentie, a inceput deja sa treaca la demolarea aliatilor. Pe Voiculescu l-a dat afara, spunand ca e solutia imorala, dar dupa ce acesta le-a asigurat majoritatea sa poata face guvernul. Apoi s-au facut planuri de distrugere a PNL. Oameni din PD au recunoscut si dat amanunte despre aceste discutii. Tariceanu si ministrii PNL-isti au inceput sa fie criticati pe fata si public de colegii lor de guvernare (PD-isti). Asa s-a compromis o formula de guvernare care avea sanse sa fie performanta. Pana la sfarsitul mandatului lui Tariceanu, nu a incetat prin parghiile pe care le avea, inclusiv si mai cu seama prin serviciile secrete care ii erau subordonate, sa il submineze. La fel a procedat dupa 2008 cu PSD-ul, cu care a facut alianta si guvern.
  Pe Ponta l-a acceptat ca prim-ministru doar cu intentia de a-l compromite si de a mai creste astfel procentele PDL-ului la noile alegeri. S-a vazut dupa zelul cum le cauta vulnerabilitati ministrilor propusi de Ponta, dintre care a si respins pe cativa. Pe Ponta, cu plagiatul, l-a parat intai in exterior, spre a-l compromite, inainte ca decizia de plagiat sa se ia in tara. 'Scaparile' in presa de inregistrari ale persoanelor incomode este una din metodele des uzitate pentru a-si inlatura adversarii.
  Are in cateva puncte cheie pusi oameni ai lui, cu care poate controla destul de bine situatia. Unua din institutii este Curtea Constitutionala. Cel mai bine s-a vazut politizarea si subordonarea ei dupa decizia din 2 August, referitoare la listele permanente dupa care se calcula cvorumul. Dupa ce curtea a hotarat in plen un mod de calculare a cvorumului si a si publicat decizia in Monitor, un singur membru al Curtii - oare de cine impulsionat? - a trimis acea Erata prin care schimba radical hotararea initiala!!! Adica daca 'cineva' nu a fost multumit de acea decizie, s-a putut modifica fara scrupule, incalcand orice regula, dupa cum a dorit acea persoana. Cativa membrii ai curtii au recunoscut ca au fost consultati telefonic pentru a modifica decizia initiala, dar altii nici macar nu au fost anuntati! Apoi termenul de punere in practica a hotararii s-a modificat nu o data ci de doua ori la cererea aceluiasi personaj, care altfel ne invata ca deciziile Curtii sunt obligatorii si nu se discuta.
  S-a vorbit ca ungurii isi dau seama ca Base are dreptate si de aceea nu au participat la referendum. Eu cred ca au fost lucruri mult mai practice. Basescu si guvernul Boc au acceptat infiintarea facultatii maghiare de medicina la Tg-Mures, presati de UDMR care amenintau cu parasirea coalitiei, daca nu li se satisfac cererile. USL-ul a criticat dur masura, desi daca ei ar fi fost la guvernare si constransi de necesitatea unei majoritati cu participarea UDMR, cred ca si ei ar fi cedat. Destul ca maghiarii au fost acum ca si de fiecare data, de partea celor care le satisfac cat mai multe din cereri. Oricum, cvorumul de 50% impus a fost din start aproape imposibil de realizat, cum de fapt am spus inainte de ziua referendumului. Nu maghiarii ci romanii din strainatate, se stia bine ca nu pot participa la vot chiar daca unii ar fi dorit. Se stia in ce numar au votat la alte consultari electorale, si tinand cont de asta sa se puna un cvorum mai mic sau in cvorum sa nu se ia in calcul cei din strainatate. Acest prag foarte mare a fost cauza si a fraudelor electorale care in mod sigur au fost, dar nu in proportia pe care o reclama Base.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

balasbebe

Sunt cateva televiziuni comerciale care au interese politice directe. Daca ma uit la ele tu ai dreptate. Daca ma uit la B1 tv lucrurile se vad puptin, putin mai realist.
Fiecare alege canalul dorit.

Porfy66

Foarte obiectiva mi se pare opinia lui Stefan1. Total de acord!

happy

Citat din: balasbebe din Septembrie 06, 2012, 07:31:19 AM
Sunt cateva televiziuni comerciale care au interese politice directe. Daca ma uit la ele tu ai dreptate. Daca ma uit la B1 tv lucrurile se vad puptin, putin mai realist.
Eu sunt convins ca la B1 se dicuta mult mai degajat decat harababura de la Antena 3 unde se vede clar intentia de denigrare impusa de Voiculescu!Oare chiar nu se vede asta? :uimit:
Oricum consider ca toti politicienii de la varf,indiferent de orientare politica au vina de a imparti tara in doua tabere.Ei se lafaie pe banii nostri iar noi ne stricam relatiile .Rusine sa le fie ca altceva nu le putem face!Pe stadioane se striga intr-un anumit fel,asta merita ei :dinti:
http://hapy.sunphoto.ro/
Lumea nu ar exista fara albine!

mape 48-petru manea

I n harababura de la antena 3 eu vad ---nu sunt orb ----dovezi si acte ---oare acele acte sunt false ? oare fostii guvernanti nu au furat nuimic ? sigur ca toti au furat--au furat de la noi,dar este o diferenta mare intre pdl-sti si ceilanti

morozan simion

parerea mea este urmatoarea ei toti au furat si vor fura in continuare indiferent de culoarea politica cu specificatia ca cei de dreapta 10% la popor si 90% pentru ei, iar cei de stanga 12% la popor si 88%, asta este diferenta. Dar stiti ce este oribil, se cearta se invinuiesc fata de popor ca sa poata sa le suga si sangele dar realitatea este ca prin spate desfasoara activitati comune si afaceri comune pentru a ne face slugile lor.
suntem sclavii lor , asta este adevarul

happy

Citat din: mape 48 din Septembrie 07, 2012, 08:26:07 PM
I n harababura de la antena 3 eu vad ---nu sunt orb ----dovezi si acte ---oare acele acte sunt false ? oare fostii guvernanti nu au furat nuimic ? sigur ca toti au furat--au furat de la noi,dar este o diferenta mare intre pdl-sti si ceilanti
Mi-a pacut  la Antena 3 cand ne-a dezvaluit ce a facut seful CCR,avand salariu imens s-a mai si pensionat in anul in care se taia de la popor din salarii.Asta este nesimtire curata :bravo:
Morozan are dreptate ,cu furatul toti sunt la fel fata comerciala este alta!
http://hapy.sunphoto.ro/
Lumea nu ar exista fara albine!

cucubau

Pentru binele nostru al tuturor ar trebui macar inca 2 ani sa fie presedinte tot Base , poate numai asa marea gloata va realiza care este cheia spre o viata mai buna .
In teapa cu toti hotii, iar borfasii de rand spanzurati !
Aveti grija pe cine votati in decembrie.

Seba

conflictele inter-etnice sunt facute de cei care conduc sa poata conduce si controla in continuare .... asha ca daca au sau nu universitate cum zicea cineva mai sus ... care e problema?! in ce priveste votul ...am avut si avem o singura solutie in Romania si adica sa votam raul mai mic pt ca bine nu avem printre obtiuni !!! iar mai mic sigur nu e la stanga !!!!!

antiopa din ardeal

Intr-o mica masura trebuie sa va dau dreptate d-le balasbebe, in sensul ca la b1 tv lucrurile nu se vad putin mai realist ci mult mai putin ca realist sau altfel spus departe de realitate. Parerea mea. Sper ca m-am exprimat corect.

Kov iulian

Citat din: antiopa din ardeal din Septembrie 09, 2012, 03:06:09 PM
Intr-o mica masura trebuie sa va dau dreptate d-le balasbebe, in sensul ca la b1 tv lucrurile nu se vad putin mai realist ci mult mai putin ca realist sau altfel spus departe de realitate. Parerea mea. Sper ca m-am exprimat corect.

Nu e adevarat, mint si aia dar si ailalti, dar parca la B1 sunt un pic mai linistiti, aia la antene ma iau putin si fac spume la gura sunt precum caini aia care te latra prin gard, daca ati vazut uneori se musca si intre ei caini cand sunt furiosi ca nu ajung la tine asa si astia de la Antene .

Eu privesc si colo si colo, si nu o data au inceput pe antene invitati sa se ratoiasca uni la alti, de regula aia lu voiculescu cu aia lu ponta .

stupar

Realitatea tv si antena 3 sant ponzorizate de Voiculescu si Dinu Patriciu,iar guvernul Ponta nu este guvernul Romaniei,ci guvernul lui Voiculescu!

antiopa din ardeal

Nu puteti sa stabiliti dv ce e adevarat si ce nu este. Spre deosebire de b1 unde doar invitati din-afara indraznesc sa-si exprime liber punctul de vedere si in rest toti ridica-n slavi o anumita persoana/partid, la cateva televiziuni, putine la numar, printre care si o antena, parerile se exprima liber si se critica ce nu pare corect indiferent de apartenenta politica. Asta e parerea mea, nu inseamna ca nu pot sa ma insel, si sunt de parere ca base incet-incet reactiveaza ceea ce a fost politia politica a lui ceasca. Fata de aceasta parere din pacate dv nu cred ca va puteti exprima pentru ca daca aveti 31 ani cum scrie la avatar nu prea stiti ce inseamna acest lucru.
intre timp a mai fost o postare, eu ma refer la ce a scris Kov iulian