Suspendarea lui Basescu !?

Creat de Bătrânul, Iulie 05, 2012, 02:09:34 PM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Va dau un exemplu, am intrat putin pe antene iar acolo un domn vorbea de faptul oameni lui Base au crescut cursul valutar ca sa se sparga totul in capul USl-ului .

Apoi vorbea despre nu stiu ce uzine si fabrici care s-ar fi distrus si din aceasta cauza nu are lumea de munca, lasand sa se inteleaga ca pe timpul PDL-ului s-ar fi distrus uzinele .
Daca asta nu e minciuna atunci nu stiu ce sa mai zic, stim cu toti cine au dostrus uzinele tari, cine a lasat sa se distruga CAP-urile si sistemele de irigatie ca sa devenim dependenti de hrana de afara .

Oare de ce a ajuns la putere Constantinesc, Basescu de doua ori, nu mai tineti minte ce scarbita era lumea de PSD ?
Dupa mine PSD-ul nu mai merita niciodata sa ajunga la carma tari si nici PDL-ul, am vazut de ce sunt in stare.
Eu as mai da o sansa PNL-ului findca nu au fost asa de mult timp la putere sa vedem ce le poate mintea .

Nu trebuie sa ne suparam intre noi din cauza lor sincer nu merita .dar facem un pariu?
Mai vorbim dupa 4-5 ani si daca vor fi ajuns USl la putere va voi intreba, cum va place cum a ajuns tara ?
Facem pariu ca va va fi rusine cu ei ?

Exact cum se rusineaza acum cei ce au votat cu BASE, va spun sincer nimic nu se va schimba lucrurile vor merge din ce in ce m-ai rau exact ca pana acum .
Cautati pe internet despre islandezi si in special ce au facut ei prin 2009-2010, doar facand ca ei se va schimba ceva in bine in tara, dar nu sunt romani in stare de asa ceva fiindca sunt fricosi . :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :mad: :mad: :mad:

morozan simion

atata timp cat te pizdesti la portile imperiului occidental si le faci menajul si-i lasi sa-ti suga sangele este inacceptabil.
O sa vedeti cum o sa-l lase pe Base cu funduletul gol , o sa se lepede de el cat de curand iar poporul nu o sa-l ierte pentru ca si-a batut joc de batrani, copii, handicapati ca le-a luat ajutoarele si pensiile precum si de cei angajati cu venit de pana la 2000 ron care le-a taiat 25%
o sa plateasca fiecare cu varf si indesat pentru tot ce au facut rau acestui popor, acestei natiuni.
Dintr-un popor cu demintate,cinste omenie , onestitate si bun simt intr-un popor expoatat de catre chiaburimea comunista analfabeta vanzandu-ne ca sclavi la inaltele curti si porti ale occidentului.
Toti sunt la fel indiferent de ce culoare politica sunt doar ca unii spun,,esti condamnat la moarte,, iar altii spun ,,sti,uite cum stau lucrurile va trebuii sa ne parasesti si pentru a nu simtii iti recomandam o anestezie,,
intr-un final este acelas lucru
SA AUZIM DE BINE CEEA CE NU PREA CRED

NiKoN

Romania a fost distrusa in primii 10 ani de la Revolutie. Tot ce insemna industrie,sanatate si agricultura a fost lasat pe mana unor "manageri" care au pus totul pe butuci, avand complicitatea arivistilor din politica. In tot acest timp am avut asistati sociali apti de munca, pensionati pe caz de boala cu analize de invidiat, handicapati inchipuiti care au consumat resurse in mod fraudulos. Ei sunt masa de manevra a celor care promit un stat ce asista si nu promoveaza munca. Ne place sau nu, astazi suntem dependenti de Occident, fie prin fondurile europene pe care ar trebui sa le accesam,nu sa le furam, fie prin banii castigati de romani in aceste tari.
Daca va uitati in jur, fiecare roman care in perioada de tranzitie a ocupat un post de conducere la stat se trateaza in strainatate, isi educa copuiii in strainatate si isi fac concediile in cele mai exotice locatii. Iar noi acuzam justitia si mai ales parchetul ca baga la zdup sau ancheteaza  pe unii dintre acestia, pe motive politice.....
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

Kov iulian

Se are ca sa descoperit de ce se agitau USL-isti asa de tare de faceau spume la gura de grija cetatenilor carora le-au fost luate declaratii sub juramant .

Sunt sigur ca de acea au facut tot acel balci mediatic pe Antene de grija romanului de rand nu e asa?

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/autoritatea-electorala-permanenta-55-660-de-cnp-uri-au-fost-inregistrate-multiplu.html

Se pare ca  55660 de CNP-uri ( valide sau invalide ) au votat de mai multe ori se pare ca au fost 118.881 de voturi masluite .

mape 48-petru manea

la toate votarile sau furat voturi,dar ce facem cu cele 7.300.000 de voturi care au ramas pentru demiterea lui basescu

pharaonu75

Unde-i lege nu-i tocmeala!
7.300.000 voturi pozitive, plus cele negative, nu inseamna CVORUM!

Curtea Constitutionala a vazut asta si a actionat in consecinta! Din acest motiv, a si fost balacarita si tavalita prin noroi de antene... daca CCR facea jocul USL-ului, judecatorii erau "cei mai imaculati", desi adjectivul nu are termen de comparatie... in situatia de fata, insa, antenele s-au napustit asupra lor cu o ura nespusa...

DEMAGOGIE PURA!

Nici ceilaltinu sunt usa de biserica, insa asta n justifica salbaticia cu care sunt atacati din toate pozitiile!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kov iulian

Citat din: mape 48 din Septembrie 26, 2012, 07:47:58 PM
la toate votarile sau furat voturi,dar ce facem cu cele 7.300.000 de voturi care au ramas pentru demiterea lui basescu

Sa presupunem ca doriti sa cumparati niste stupi de la mine, imi spuneti cati doriti sa cumparati stabilim pretul , facem actele vii aduc si acasa  .
Numai ca din neatentie sau lene, eu am gresit numaratoarea si in acte am trecut stupi in plus .
Ce ar trebui sa fac sa vin sa fac scandal ca m-ati furat ?
Poate ca exemplul nu e prea bun dar cam asa sa intamplat, niste baieti au organizat ceva, au facut numaratoarea si au zis ca totul e ok, apoi  mai tarziu au inceput sa faca scandal ca nu a iesit cum au dorit .
Desi nu ia grabit nimeni, aveau tot timpul sa organizeze totul ca la carte, dar nu au vrut asta au vrut sa iasa scandal cearta si balamuc .

stefan1

Citat din: pharaonu75 din Septembrie 26, 2012, 09:09:31 PM
Unde-i lege nu-i tocmeala!
7.300.000 voturi pozitive, plus cele negative, nu inseamna CVORUM!

Curtea Constitutionala a vazut asta si a actionat in consecinta! Din acest motiv, a si fost balacarita si tavalita prin noroi de antene... daca CCR facea jocul USL-ului, judecatorii erau "cei mai imaculati", desi adjectivul nu are termen de comparatie... in situatia de fata, insa, antenele s-au napustit asupra lor cu o ura nespusa...

DEMAGOGIE PURA!

Nici ceilaltinu sunt usa de biserica, insa asta nu justifica salbaticia cu care sunt atacati din toate pozitiile!

Era normal sa fie incercari de fraudare. A fost o reactie la acel barem de 50%, care se stia de la inceput ca nu se poate realiza. Daca partea 'buna' din Curtea Constitutionala nu era convinsa ca nu se poate ajunge la un cvorum de 50%, ar fi pus un barem de 60%.
  Reactia care spuneti ca-i prea dura fata de Consiliul Superior al Magistraturii, al CCR si a inca catorva institutii clar aservite lui Basescu si care raspund neconditionat la comenzile acestuia (vezi inimaginabila revenire asupra deciziei CCR din 2 august, cu incalcarea oricaror reguli). Normal fraudele trebuiau cercetate, dar zelul cu care acum se facea, prin sute de judecatori adusi din concedii si trimisi in toate satele, prin ascultarea tuturor adversarilor politici de catre securitatea omniprezenta, in contradictie cu lentoarea cu care actioneaza de obicei Justitia, arata clar ca aceasta este un instrument politic aruncat in disperare in lupta.
  Daca numai 1-200.000 de voturi au fost fraudate, asta e foarte putin fata de scorul referendumului si concluziile ce ar trebui trase dupa referendum nu pot fi schimbate de acest furt.

Eu nu-mi fac mari iluzii cu noua guvernare. Eu sunt adeptul austeritatii, dar care sa plece de sus si care in primul rand sa elimine fraudele care au crescut intr-o veselie in timpul domniei lui Basescu. La noi s-au castigat averi imense mult mai repede decat in toate tarile dezvoltate, pe seama compromiterii poate pentru totdeauna a sanselor de redresare a tarii. Avem un aparat de securitate foarte mare, la care criza nu s-a cunoscut , ca an de an au primit mai multi bani. Ei aceste afaceri dubioase si acessti bani care parasesc tara trebuia sa-i urmareasca, nu sa asculte adversarii politici si sa acopere pe protejati.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

balasbebe

Daca in lege se spune +1 si ei fura cu zecile cu multe zerouri eu pe cine sa mai cred? Daca un vot cu + ajunge ei au vrut sa se asigure sa prinda un loc in fata. Cel mai grav pentru democratie este furtul unui vot. Pe astia de acum nu pot sa-i cred. Pacat de Ponta ca are vointa, dar se vede de la o posta ca este manjit. Daca nu era, statea in banca lui si latra altul. Acum si-a facut efectul datorita celor indiferenti, si cei plecati la munca. Ei nu au stat la coada sa voteze o copilarie. S-a vazut de la o posta ca a fost o facatura. Daca erau corecti nu-i lasau sa fure, sau asteptau glasul poporului. Ei cei mari doreau, dar latrau prin toate orasele si indemnau si pe cei multi sa participe la vot.
VICTOR PONTA= FIUL PLOII. NU EL CONDUCE=CONDUC BARONII.
           Asa a zis Cristoiu. Este totusi un gazetar. Daca era platit de antene ar fi zis altceva. are si el pacate, dar sunt mai pacatosi decat el.

NiKoN

Atitudinea USL la acest referendum ar trebui taxata de orice om cinstit. Daca astazi au furat un vot fara a avea o certitudine in privinta echilibrului politic, dupa alegerile din toamna, cu siguranta a 4 ani de putere, de ce nu ti-ar fura si painea din dulap? Foamea este mare,  cei 8 ani de seceta ii determina sa aiba comportament de hiena.Sper sa se manance intre ei!
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

mape 48-petru manea

pentru adeptii lui basescu ----despre votarea de la Paris nu spuneti nimic ?
Ponta este santajat de baroso,merkel,etc
de furturile celor care au fost la guvernare ,nimic ?

Kov iulian

Nu cred ca exista adepti ai lui Basescu pe aici ci mai degraba persoane care urasc PSD  ( USL ) .

Intrebare : daca peste 4-5 ani ar reveni PDL la putere/ guvernare cu alti oameni in fata sub alt nume, ce ati spune stiind ca au facut doar tampenii, i-ati putea ierta ?
Pe antene in principal dar si pe alte posturi ies diversi indivizi ( platiti sa manipuleze) si ne spun ca daca vorbesti impotriva USL esti Basist, oricine ar comenta ceva impotriva USL e un  "basist " nenorocit .

Aduceti-va aminte cine a preluat puterea imediat dupa ce l-au dat jos pe Ceausescu, cine a inceput vanzarea tari catre straini,cine a distrus fabrici si uzine, CAP-uri, cine a lasat sa se faca praf si sa se vanda la turci sistemele de irigatii acum au schimbat numele si au pus niste tinerei in fata ca sa prosteasca lumea dar in spate tot aceleasi jagardele sunt .

Credeti ca putem uita si ierta asemenea indivizi ?
PDL-ul e terminat nu va mai apuca prea curand un post de conducere iar mare parte au parasit barca si s-au alatura USL chiar si UNPR mana dreapta a PDL-ului sunt acum si ei in USL .
Nu vedeti ca ne prostesc si ne mint in fata dar ei aceasi oameni sunt care se tot totesc sb diverse sigle si nume .

Kov iulian

Oricum ne certam degeaba, ei din cearta lor castiga bani si averi dar noi nu ne alegem cu nimic . :hi: :hi: :hi: :hi:

balasbebe

Cat timp traieste Voiculescu nu avem nici o sansa sa fie liniste. Am scapat de dracu(Ceausescu), si am dat de alt drac. Suntem condamnati definitiv, cel putin noi nu mai avem sansa.

Voi nu vreti sa intelegeti un lucru: USL a furat voturile, sa ne fie noua mai bine. Ei  au furat pentru noi. Oare asa sa fie?

MariusApicultura

Fura pentru ei.....
Dar totul este decis din afara, alesii nostri sunt niste marionete si se bucura ca isi bag banii in buzunar pentru fam lor.
Tara ar fi altfel daca se vrea, dar nu se vrea asta e marea problema, indiferent de culoarea politica..USL, PDL,...etc
:mad: :mad: :mad:
Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!