ursulakhe imi spun unii prieteni

Creat de Marius-ursulakhe, Iunie 24, 2012, 09:13:48 AM

« precedentul - următorul »

dorindafi

3 zahar +1 miere + protofil 20ml / kg + sare de lamaie 5g / kg
cit despre furtishag , crezi ca daca descapaceshti miere nu-i tot un drac ?
ori le dai la totzi , ori le dai pace . ce-i atita graba  :roll:   :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Marius-ursulakhe

dorindafi --la stupul la care am pus rama in aceasta seara imi este frica sa nu ramana fara miere ca este 5 rame si numai pe cele de pe margina mai au miere(acelea is full cu miere)iar pe cele din mijloc nu le pot scoate ca au puiet pe ele (cam cat un pumn pe doua fete de rama )
rama dupa diafragama nu am pus-o cu ideea de stimulare ci de hranire (toate acestea raman asa pana sambata cand is liber si rezolv problema)iar cu turta eu zic ca protofilul in sirop sau in turta ai sanse mai mari sa declansezi un furtisag dacat cu o rama cu miere datorita mirosului foarte puternic

bucovineanu

Saptamana viitoare se anunta vreme de iarna. Inca nu e bine sa se descapaceasca rame dupa diafragma. Daca nu au mancare si e posibil, poti pune o rama cu miere orizontal peste ramele din cuib.

dorindafi

Citat din: bucovineanu din Martie 06, 2013, 08:54:15 PM
Saptamana viitoare se anunta vreme de iarna. Inca nu e bine sa se descapaceasca rame dupa diafragma. Daca nu au mancare si e posibil, poti pune o rama cu miere orizontal peste ramele din cuib.
mi-ai luat vorba din gura   =D>  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Marius-ursulakhe

bucovineanu  :hi:  -va multumesc pt sfat sa stiti ca si eu m-am gandit din toamna sa fa treaba asta dar nu imi permite podisorulcu o inaltime de 3 cm de la rame ----si daca podisorul mi-ar permite ar trebui sa frezez in marginile podisorului sa intre leatul de sus de la rama (stup pe 12 rame)

Marius-ursulakhe

anul acesta daca ajuta dumnezeu am sa fac aceste modificari la podisoare ca am vazut ca multa lume este multumita de iernarea cu o rama deasupra cuibului

Marius-ursulakhe

Dragi colegi vreau sa va arat cu ce mi-am omurat timpul saptamana trecuta indecurs da 10 ore
Totul este pt familie in special pt copii

dorindafi

CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Marius-ursulakhe

Acuma sant la uscat am dat un strat de ulei de in
Dupa ce se usca le montez si dupa aceea mai vine un rand de ulei si poate si un lac incolor

cristian bh

ce de surprize ne faci mestere :uimit:
:bravo: :yes:
saracii tamplari ,,:) :)tot mai mica le ramane painisoara =)) =))

niculita

Citat din: ursulakhe din Martie 25, 2013, 08:35:59 AM
Dragi colegi vreau sa va arat cu ce mi-am omurat timpul saptamana trecuta indecurs da 10 ore
Totul este pt familie in special pt copii
[/quoFrumoase lucrari....Merita efrtul numai la gindul cand o sa va odihniti in ele..Felicitari!!! :bravo: :bravo: :coffee: :hi: :hi: :bzz: :bzz: :bzz:

Marius-ursulakhe

Niculita tata este foarte frumoasa poza daca nu era masina si era zapada si pe asfalt puteam sa jur ca e din povesti
Cristi sper sa iti placa cand va fi gata cu tot cu acoperis daca apuc sa il fac in primavara asta  :D   :hi:

relutu

Daca nu era masina credeam ca e o vedere de pe timpul lui nea Nicu. =)) :hi:

Marius-ursulakhe

Azi am sa incerc sa fac niste poze cu ce este inflorit in zona noastra si am sa incep cu ceva pomi decorativi care sant vizitati foarte des de albine

Marius-ursulakhe

cornul