ursulakhe imi spun unii prieteni

Creat de Marius-ursulakhe, Iunie 24, 2012, 09:13:48 AM

« precedentul - următorul »

sorinma

Citat din: ioanardelean55 din Februarie 08, 2013, 07:35:03 PM

Decit lasata in jos de la mijloc mai bine ridicata in sus asta in varianta in care nu e dreapta ..

Iar pinza fata de masa obligatoriu 90 *
Sablonu fata de masa obligatoriu 90*

la obiect domnule ion...unghiurile sa fie la 90 ,ca are masa un pic de sigla...contanct mai putin pe masa dar daca nu e prea mare nu cred ca influenteaza prea mult
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

sorinma

Citat din: ursulakhe din Februarie 08, 2013, 07:49:51 PM
ioanardelean55 -masa este din doua bucati una mai ingista in stanga panzei si una in dreapta
Cea din dreapta are burta cred ca prin uscare scandurei datorita latimei mari

pe pagina 8 am gasit doar produsele facute pe masa  :)
cred ca ai reglat unghiul de 90 gr dupa masa care era dreapta si te-ai descurcat  :hi:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

albinalex

[jwp=425,344,image]http://www.youtube.com/watch?v=cqQMTMcxx4s[/jwp]

Eu am cumparat acest model anul trecut, jos palaria.

cristian bh

albinalex

Marius-ursulakhe

:bravo: frumos alex si mai ales ca acuma e la 1400lei ca e la reducere si transportul e gratuit numai astea sant pt cine isi permit eu momentan nu  :yahoo_cry:  asta e toate la timpul lor mersi mult oricum   :hi:

NiKoN

Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

albinalex

cazacu marius

macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

Dragi colegi o mare bucurie am in suflet pt ce am vazut azi la albine

Marius-ursulakhe

un mic inventar la stupi cu probleme (cu mai putina hrana) controlarea turtilor de zahar

xxxArionxxx

se vede ca erau deasupra ramelor si astepta papica :)
oricum bine ca a tinut vremea cu noi la alun , ca mai bun stimulent ca si polenu asta timpuriu nu este

albinalex

Citat din: ursulakhe din Februarie 25, 2013, 09:34:20 PM
ALEXANDRU eu stau bine cu albinele dar polen nu am vazut sa aduca inca ---adevarul este ca azi nu am fost acasa sa vad ca cred ca ai fost 20 grade si vreme frumoasa (multa lume se plange ca au murit albinele de la ei dar eu nu am avut probleme )   :hi:

Te asigur eu ca in zona noastra albinele au adunat polen :) :yes: :bzz: :bzz: :bzz:

Marius-ursulakhe

Dragi colegi am o nedumerire si as dori sa va intreb ce ati face voi:
am facut aseara o tura din 3 kg de zahar pudra si miere si am bagat 50 ml de protofil
Intrebarea mea este-sa mai dau la albine turta ca la noi in zona albinele peste zi zboara si imi este frica de un  furtisag si sant tot la lucru zilele aste ? voi ce ziceti?

Marius-ursulakhe

in seara asta am pus o rama cu miere dupa diafragma la un stup si sambata daca vremea imi permite am sa pun rame dupa diafragma la toti stupi iar din data de 13-15 cred ca am sa pun turtile ca se anumta frig la noi in zona
intrebarea de mai sus ionca mai este valabila  :D   :hi: