ursulakhe imi spun unii prieteni

Creat de Marius-ursulakhe, Iunie 24, 2012, 09:13:48 AM

« precedentul - următorul »

dodo79

Citat din: Cipi din August 06, 2014, 11:18:53 AM
Ghinionul a dat si peste mine, sunt internat la ortopedie pentru ruptura de tendon.

vezi pe cine iti lasi la albine,ca sa nu roiasca si cele care le mai ai. :D
insanatosire grabnica

Marius-ursulakhe

Citat din: Cipi din August 06, 2014, 11:18:53 AM
Ghinionul a dat si peste mine, sunt internat la ortopedie pentru ruptura de tendon.
Cipi cum esti ?ai iesit din spital?insanatosire grabnica iti doresc si sa ai grija ca cu chestiile astea cu tendoanele sunt foarte nasoale  :hi:

Marius-ursulakhe

Citat din: romikele din August 06, 2014, 12:12:46 PM
Sunt evenimente care se intampla fara voia noastra, ca "asa ne e scris", dar si altele care pot fi prevenite.
Din pacate abia DUPA devenim profesori... asa ca tot ce ne mai trebuie e putere mentala de a trece peste evenimente, ca tot "reparati" ramanem, fie ca ne plangem de mila, fie ca tratam totul cu umor.
Sanatate la toata lumea, ca belelele vin singure!  :wink2: :hi:
Nea Mihai este foarte adevarat ceea ce stuneti,mai aveam eu la european food un sef de schimb care era de gasca si foarte glumet care avea o vorba "SANATOS SA FII CA BOALA VINE SINGURA " cam asa e si cu astea

ves.lucian

Nu ne-am mai scris de mult !!! Ce mai faci ??? ce noutati ai ???
                                      :razz: :razz: :razz:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

Marius-ursulakhe

Nea Lucian multa sanatate va doresc
Eu sunt bine acum sunt la faza de recuperari cu degetul fac exerciti de miscare ca ma doare rau tendonul cum nu am mai miscat te mult degetul
In rest bine pe forum nu am mai dat pt ca am fost foarte ocupat in ultimile zile mai bine zis o saptamana jumate am facut un curs de ceere programe in 3d pt strunguri si masini de frezat cu comanda numerica iar acm am de invatat pt un curs de ctc in domeniul masuratorilor cu sublerul micrometrul comparatorul etc tot pt domeniu in care lucrez
In rest cu albinele sunt bine trebuie sa ma apuc de tratamente la astea care sunt acasa si maine ma duc sa vad daca se mai merita sa le tin pe celelalte in camp unde au fost la floare

ves.lucian

La multi ani !!!
Cu sanatate !!!
MAXIMA , evident !!!
            :razz: :razz: :razz:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

G. Iulian

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Marius-ursulakhe

Marius-ursulakhe

Sambata 08 11 am facut ultimul tratament cu varaket pe anul 2014 si nu sant prea multumit ca multe fam am vazut ca umbla dupa apa si polen asta ar insemna ca au puiet

dan sebastian

Poate vin cateva zile f calde in dec sau ianuarie. Nu poti scapa de varroza. Nimeni nu poate. Ar trebui cat tu si toti vecinii sa tratati in acelasi timp ceea ce e imposibil. Important e sa tii sub control si asta o faci f bine.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Marius-ursulakhe

Dane stiu ca asa ar fi normal ca noi apicultori sa tinem legatura sa sa facem toti tratamentul in aceeasi zi asta ar insemna ca toti sa ducem in mod egal lupta impotriva varooa dar oameni sunt rai si cam greu se ajunge la o astfel de colaborare

dan sebastian

Daca iti vezi consateanul ca o concurenta e normal sa fii dusman. Dar daca-l intrebi de sanatate si cum ii merge, poate reusesti sa-l convingi ca daca dati tratament in acelasi timp aveti amandoi de castigat. Eu totdeauna ii intreb pe toti cum le merge si dam tratamentul in acelasi timp. Beleaua e ca e padurea aproape si pe aia nu-i gasesti in copac sa-i tratezi.

Marius-ursulakhe

Dragi colegi am o mica rugaminte pt toti cei care au bunavointa a ma ajuta cu cateva poze sau schite unei platforma apicola pe picioare sau cum sa ii mai zic pavilion apicol modular
Doresc ca pt viitor sa imi fac astfel de platforme pe care sa le car cu o remorca tip platorma.Eu as dori sa o fac pt viitor pe 3 randuri in latime si dor un rand inaltime randul din mijloc pe latime sa fie culisabil pe roti
Va multumesc pt intalegere  :hi:    ^:)^ 

romikele