Alergie la venin

Creat de popik50, Aprilie 10, 2012, 06:22:10 PM

« precedentul - următorul »

cristipep

Am discutat si dicut  incontinuare cu mut mai multi doctori decat iti imagnezi tu. Natura meseriei mele imi da ocazia asta asa ca...................si am foarte multi prieteni doctori ..........nu vreau sa fiu rautacios sau sa consideri ca am raspuns acum asa la misto. :hi: sa nu subestimezi niciodata oameni cu care doar socializezi.

Citat din: Obombo din Martie 03, 2013, 07:10:27 PM
Cati "doctori adevarati" ai vazut tu? Ti-au spus tie treaba asta?
Nu de alta, da eu alergologi am vazut destui, pritre care si de renume mondial, plus ca e vorba de situatia mea, care nu eram alergic dar am devenit. Sau poate ca ma autosugestionez si eu :rotfl:

roi_ag

Citat din: romikele din Martie 03, 2013, 12:01:53 AM
Primavara si imunitatea e mai subreda, iar albinele statute dupa iarna abia asteapta sa ti-o traga  =))
Si totusi CURA DE  CALCIU!!!!Sotia ,dupa o intepatura in 5 min rosie din cap pana in picioare,in urmatoarele 5 min. la urgente,de 18 ani ajutorul meu fara niciun alt incident,o cunostinta ,vroia
sa faca apicultura,i-am facut testul cu intepatura de albina,in 10 min eram la urgente,acum are
ditamai pavilionul, fiica cea mica de cand s-a nascut are probleme cu calciu si este alergica .
Probabil nivelul calciului in organism te fereste de socul anafilactic.Nu strica sa incercati.

cristipep

Sa va spun ce reactii adverse are excesul de calciu: constipatie, pietre la rinichi,flatulenta,deranjamente stomacale,ingrosarea arterelor de sange,cancer de prostata,intoxicatie si marea problema este ca interactioneaza cu foarte multe medicamente............asa ca cel mai bine inainte sa luati calciu consultati medicul de familie in primul rand.

roi_ag

Citat din: cristipep din Martie 03, 2013, 09:49:30 PM
Sa va spun ce reactii adverse are excesul de calciu: constipatie, pietre la rinichi,flatulenta,deranjamente stomacale,ingrosarea arterelor de sange,cancer de prostata,intoxicatie si marea problema este ca interactioneaza cu foarte multe medicamente............asa ca cel mai bine inainte sa luati calciu consultati medicul de familie in primul rand.
Tu asta ai inteles ca am spus ,sa ai exces de calciu ?????? Valori normale!!!!Faci analize,consulti
medic etc. etc

roi_ag

Mierea de floarea soarelui favorizeaza absortia calciului. Verificat.

popik50

Cristipep... am avut problema cu alergia o singura data si eu cred ca problema a fost  din cauza protectiei excesive fata de intepaturile albinei sau ca am avut organismul mai slabit in perioada aceea . Cand esti alergic  cred ca la urmatoarea intepatura trebuie sa ai aceleeasi simptome. Iar te inteapa , iar probleme etc... Acolo putem vorbi de alergie. Deci in concluzie ori ne protejam sa nu luam nicio intepatura (imposibil) ori mai luam cate 1 la 2 - 3 zile ptr imunizare.
Si cu autosugestia te rog sa o lasi mai usor ...

johnysibiu

Reactia organismului la un alergen dat, cu atat mai mult cu cat a venit anterior in contact, este TOTAL imprevizibila. Nici o terapie nu garanteaza scaderea raspunsului alergic al organismului.Adica nici un medic cu scaun la cap nu poate garanta asa ceva.

Obombo

Citat din: cristipep din Martie 03, 2013, 08:46:37 PM.....sa te uiti mai des pe la Discovery
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Eventual, dupa ce ma uit pe Discovery mai caut si pe sfatulmedicului.ro, dau un copy-paste si le dau lectii la toti.
http://www.sfatulmedicului.ro/Investigatii/teste-alergologice_836
Mai Cristi, lasa gargara, ca eu toate astea le traiesc pe pielea mea si nu de ieri de azi ci de ani de zile.

cristipep

Daca locuiesti unde scrie la profilul tau deja .....spune multe despre felul in care discuti.

Citat din: Obombo din Martie 03, 2013, 10:54:46 PM
Citat din: cristipep din Martie 03, 2013, 08:46:37 PM.....sa te uiti mai des pe la Discovery
Eventual, dupa ce ma uit pe Discovery mai caut si pe sfatulmedicului.ro, dau un copy-paste si le dau lectii la toti.
Mai Cristi, lasa gargara, ca eu toate astea le traiesc pe pielea mea si nu de ieri de azi ci de ani de zile.

cristipep

Citat din: cristipep din Martie 03, 2013, 11:15:46 PM
Daca locuiesti unde scrie la profilul tau deja .....spune multe despre felul in care discuti.Si aprpos aici incercam sa dam cat mai multe informatii despre aceste alergii nu sa fim frustrati de ................

Citat din: Obombo din Martie 03, 2013, 10:54:46 PM

cristipep

Eu ce ar trebui sa fac in momentul in care ma inteapa si se manifesta alergia local si asta doar la primele intepaturi in primavara......ar trebui sa ma protejez cu calciu sau ce??? ......tu de efectul placebo ai auzit?  =))

Citat din: popik50 din Martie 03, 2013, 10:35:43 PM
Cristipep... am avut problema cu alergia o singura data si eu cred ca problema a fost  din cauza protectiei excesive fata de intepaturile albinei sau ca am avut organismul mai slabit in perioada aceea . Cand esti alergic  cred ca la urmatoarea intepatura trebuie sa ai aceleeasi simptome. Iar te inteapa , iar probleme etc... Acolo putem vorbi de alergie. Deci in concluzie ori ne protejam sa nu luam nicio intepatura (imposibil) ori mai luam cate 1 la 2 - 3 zile ptr imunizare.
Si cu autosugestia te rog sa o lasi mai usor ...

dragos1994

Daca nu sunt alergic dar cand ma inteapa in antebrat sau in zona sosetei ma umflu si ma inrosesc putin ,apoi dupa 2 zile nu mai am nimic. Este normal sau nu? Multumesc

cristipep

Da , dar poate obombo are alta parere  :D

Obombo

Citat din: cristipep din Martie 03, 2013, 11:22:11 PM
Eu ce ar trebui sa fac in momentul in care ma inteapa si se manifesta alergia local si asta doar la primele intepaturi in primavara......ar trebui sa ma protejez cu calciu sau ce??? ......tu de efectul placebo ai auzit?  =))
Ar trebui sa mai cauti pe net, poate gasesti vreo explicatie... sau poate te multumesti cu a mea: dupa un numar mare de intepaturi primite in toata perioada activa organismul se imunizeaza la venin si reactiile locale dispar pentru a apare din nou in primavara, dupa o perioada fara intepaturi, timp in care sistemul imunitar incepe sa "uite".
Nu exista, din ce stiu eu da' tu poti sa ma contrazici linistit daca ai cu ce, efect placebo in cazul veninului.

Apropo, poti sa te concentrezi cinci minute si sa scrii tot ce ai de spus intr-un singur mesaj. Ai la activ pese 500 de mesaje, dintre care majoritatea de cate o propozitie.
Si daca tot te-ai legat de localitatea mea, tie ti-e rusine sa spui de unde esti?

dragos1994

Citat din: cristipep din Martie 03, 2013, 11:25:47 PM
Da , dar poate obombo are alta parere  :D

Multumesc mult. De trei ani de cand am stupii la aproape fiecare intepatura se umfla zona respectiva.