Nea Costica din Buzau

Creat de Nea Costica din Buzau, Ianuarie 19, 2012, 03:39:28 PM

« precedentul - următorul »

D006

Sa traiesti nea Costica dar amanarile astea nu sunt pe motive ca " doctorul a plecat din tara " , suna mai mult a lipsa de spaga . Tu crezi ca ditamai spitalul sta intr-un singur medic la coronarografii ?

romikele

Nea` Costică, să treci cu bine peste acest hop!
Mie îmi vine rândul la cuțitaș miercuri, de luni mă internez pentru analize, teste și pregătiri.
Dacă mai postez de joi, înseamnă că am scăpat! :zzz:

Hermannstadt

Nea' Costica, coronografia este analiza prin care se poate vedea cat la % din vasele de sange sunt infundate, se introduce o subsanta decontrast pe vasele de sange.

Multa sanatate iti doresc si sa auzim de bine !
:hi: :hi: :hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

Nea Costica din Buzau

Citat din: dragos2006 din Mai 01, 2014, 07:41:26 AM
Sa traiesti nea Costica dar amanarile astea nu sunt pe motive ca " doctorul a plecat din tara " , suna mai mult a lipsa de spaga . Tu crezi ca ditamai spitalul sta intr-un singur medic la coronarografii ?
Salut Dragos  :hi:
Multumesc pt urare, acelasi lucru iti doresc tie si celor dragi tie.
Am luat in calcul si ce zici tu, dar nu se leaga, mai e o doamna din Buzau, care a facut si coronarografia si a fost amanata pt operatie.
Eu am facut doua ecografii la cliica lui cu alti medici, care vor participa la operatie, si sunt convins ca totul e in regula.Cred ca si acolo sunt echipe formate , si e mai greu sa apelezi la intermediari cand ai o astfel de responsabilitate.
Numai bine

Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

Nea Costica din Buzau

Citat din: romikele din Mai 01, 2014, 08:17:41 AM
Nea` Costică, să treci cu bine peste acest hop!

Multumesc de incurajare, acelasi lucru iti doresc tie si celor aflati in situatii delicate in viata.
Astept vesti bune ,,de la tine''  :)

Nea Costica din Buzau

Citat din: Hermannstadt din Mai 01, 2014, 11:57:15 AM
Nea' Costica, coronografia este analiza prin care se poate vedea cat la % din vasele de sange sunt infundate, se introduce o subsanta decontrast pe vasele de sange.

Multa sanatate iti doresc si sa auzim de bine !
Multumesc pt urare si incurajare  ^:)^

Nea Costica din Buzau

Azi am pus caturile pe 8 familii din 11, cele 3 familii sunt mai slabe si am alte planuri cu ele.
Nu-ma sa am timp  ^:)^  :hi:

Aurelian A.

Cam ce planuri aveti cu familiile mai slabe? :P
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

Nea Costica din Buzau

Citat din: Aurelian A. din Mai 02, 2014, 07:35:18 PM
Cam ce planuri aveti cu familiile mai slabe? :P
Salut Aurelian  :hi:

Daca as fi fost ,,liber", planul era sa-mi refac stupina, dar sunt tinut in sah de chirurg si e mai greu sa-mi fac un plan pt ca nu sunt sigur ca-l pot finaliza, si atunci om vedea.
In zona mea, salcamul va inflori peste cca o saptamana, doua dintre cele trei familii deja cer catul, asa ca ...
Numai bine la toata lmmea  :hi:

Nea Costica din Buzau

Am vorbit [sotia] la telefon cu chirurgul, pe 6 mai ora 9, si a ramas sa-l sunam vineri 9 mai, sa ne comunice ziua din saptamana viitoare cand voi fi internat. Aproape ca sunt aproape sa-i dau dreptate lui Dragos, dar eu nu sunt vinovat, suntem pregatiti pt orice situatie , numa sa fim informati  :) Mult a fost , putin a ramas  :hi:

orbanstefan64

sa treci usor peste toate !!!!! Doamne ajuta !!!!

roi_ag

Sanatate !!! S-auzim de bine!!! :nod: 

Nea Costica din Buzau

Va multumesc, dragii mei  :hi:
Acuma, sa mai si glumim, si doctorii chirurgi ma iubesc, adica sunt din nou amanat pt operatie  :rotfl:
Am, totusi, o bucurie si o speranta ;
- Romikele a ajuns acasa in regula  =D>
- concitadina mea [la acelasi chirurg, cu aproape aceleasi probleme], a fost internata si miercuri va fi operata.

Mihaita, esti mai mic cu un an fata de mine, da-le na-na [nu Nana] celor care confunda 56 cu 57  :hi:

Inca odata;
Salutare, tare....tare la toti  :hi:

romikele

Citat din: Nea Costica din Buzau din Mai 19, 2014, 10:46:18 PM
Mihaita, esti mai mic cu un an fata de mine, da-le na-na [nu Nana] celor care confunda 56 cu 57  :hi:
:thanks: ... nu-s decât vre-o 9 luni diferențâ, ai fost mai grăbit!  :razz:

Am ajuns acasă în regulă, dar mai am de tras până să fie totul   :ok:
Mai am un furtun în dotare de care încă nu pot scăpa, dar mulțumesc lui D-zeu că mă pot mișca și deplasa singur.
Să fii tare și n-avea grijă, totul va fi bine!!!  :hi:

Bătrânul

Nea Costica NU E BINE !!!! Nu prin telefon se rezolva ..... Pina nu dai MITA .......POTI MURII CU ZILE !!!! Trimite macar citeva borcane cu miere si un fagure capacit si albit ( de anul acesta ) .  :mad: :mad: Succes !