Nea Costica din Buzau

Creat de Nea Costica din Buzau, Ianuarie 19, 2012, 03:39:28 PM

« precedentul - următorul »

Nea Costica din Buzau

Citat din: romikele din Mai 20, 2014, 08:16:58 AM

Mai am un furtun în dotare de care încă nu pot scăpa, dar mulțumesc lui D-zeu că mă pot mișca și deplasa singur.
Să fii tare și n-avea grijă, totul va fi bine!!!  :hi:

Inca odata multumesc pt incurajari  :hi:

Furtunul il poti trimite la mine, mai am vreo doua damigeni in crama  :rotfl:
Sa nu te superi pe mine, ca ma supar pe tine  :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

Nea Costica din Buzau

Citat din: Bătrânul din Mai 20, 2014, 01:59:53 PM
Nea Costica NU E BINE !!!! Nu prin telefon se rezolva ..... Pina nu dai MITA .......POTI MURII CU ZILE !!!! Trimite macar citeva borcane cu miere si un fagure capacit si albit ( de anul acesta ) .  :mad: :mad: Succes !

Ce bune sunt sfaturile batranesti  :bravo:
Dar... o atentie catre cel ce-ti reda sanatatea, nu o consider mita  ^:)^
Abia astept ziua de sambata, si se va materializa si sfatul ce mi-l dati, dar si pofta familiei mele , si nu numai  :bravo:

Asta a fost intelegerea [medic - pacient], programarea sa fie facuta prin telefon, pt reducerea costurilor.
Multumesc pt urare, si va doresc toate cele bune  :hi:

Hermannstadt

Sanatate nea' Costica si sa auzim de bine!

:hi: :hi: :hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

Nea Costica din Buzau

Citat din: Hermannstadt din Mai 21, 2014, 10:20:59 AM
Sanatate nea' Costica si sa auzim de bine!

:hi: :hi: :hi:
Multumesc pt urare, acelas lucru doresc si eu tuturor  :hi:

Nea Costica din Buzau

A trecut si salcamul, rezultatele le simtiti toti.
Am extras si eu cca 40 kg de miere de salcam,de la 8 familii, nu am extras-o toata ca nu era matura.
Cu doua zile inainte am dat caturile jos, sa vad starea familiilor. Doua erau pline de botci, am facut 6 roi, si am mai facut 3 roi cu trei matci de la alte familii care nu-si facuse botci.
Mai aveam trei familii mai slabute, care nu au cerut catul, la unul i-am pus catul, la celelalte doua  le-am luat reginele si am facut doi roi, apoi i-am unit si am pus catul. Toti roii au fost cinstiti [sa traiesti Janese  :hi: ] cu cca 500 ml de sirop din zahar invertit 1/1, pus in pungi [de sul] si ele puse la randul lor peste rame [sa traiesti Jenica Resita], o cruce mare pe pipt si atat  :)
Toate acestea le-am facut [mai mult Adi fiul meu, el are diploma de apicultor  =)) , pe bune cu 10], pt siguranta cat eu voi lipsi.

Nea Costica din Buzau

Am primit si raspuns de la chirurg, miercuri 4 iunie voi fi internat. In aceiasi zi imi va face  coronarierea si a doua zi voi fi operat.
Acest lucru m-a determinat sa fac si o extractie partiala [caturi aveam la rezerva dar nu aveam rame cu foita].
Am avut si surprize in timpul extractiei, am prins doua matcute pe ramele 1/2 din cat, le-am bagat in custi cu putina miere,  dupa extractie am facut doi roi cu cate doua rame, si seara le-am dat matcile, dupa ce le-am naclait in borcanul cu miere [sa traiesti marinim 64  :hi:]
La doua zile m-am uitat, ambele au fost acceptate, apoi au inceput ploile.

Alta surpriza a fost ca, dupa cateva ore, mierea extrasa a capatat o culoare albicioasa, apoi s-a decantat si deasupra a aparut ca o pasta alba, pe care am colectat-o intr-un vas, mierea ramanand curata, cum se vede in sticla di poza.
Parerea mea este , ca albinele au adus si ceva miere de rapita, chiar daca lanul a fost destul de departe de stupina.
Eu am extras numai din caturi, si inca ceva eu nu am vazut niciodata miere de rapita fiind de la munte, astept pareri... :uimit:
PS, maine poate am timp sa comentez ceva in legatura cu parerile lui Dragos si ale lui Batranu, referitoare la unele coditii de internare   :zzz: [exceptand termenul de mita, aveti dreptate 50 %]
Niste poze, una cu un musafir care l-am facut ouo  :rotfl: [l-am dat la gaini]  :hi:

State

Sanatate maxima nea Costica si sa treci cu bine peste aceasta interventie !

Nea Costica din Buzau

Va salut pe toti  :hi: :hi:

Am revenit , m-am operat, sunt acasa de vinerea trecuta, ma simt foarte bine, lucrul ce-l doresc tuturor.
O sa pun cateva poze de la Institutul de la Fundeni , si cat de curand voi reveni cu detalii despre ; pregatirea pt interventia chirurgicala, interventia propriuzisa, terapia intensiva etc.

G. Iulian

Bine ai revenit nea Costică. Mă bucur că eşti bine.  :yes:   :welcome:

bucovineanu

Bine ai revenit si sa dea Domnul ca "reparatia" sa tina macar vreo 50 de ani.

romikele

Salutare, bine ai revenit!  :hi:
Nu scapa uratii astia asa de repede de noi!  =))

stefan1

Ma bucur mult de reusita interventiei! Sa-ti dea Doamne-Doamne multa sanatate, sa redevii omul activ, optimist si cu umor cum te stim!   :yes:  ^:)^
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Hermannstadt

Nea Costica ne bucuram ca esti bine, sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca  :D

Numai bine!
:hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

bismark

Bine ai revenit printre noi Costica, multa sanatate sa tragem de viata cit mai mult.Cu respect :cu plăcere: %%- :bzz:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

orbanstefan64

salut costica ,bine ai revenit ,sanatate multa !!!!! :hi: :hi: :hi: