Proteste

Creat de gheco, Ianuarie 16, 2012, 09:20:28 PM

« precedentul - următorul »

D006

Mai Alutus am impresia ca tu o iubesti pe Rovana Plumb , intaia pesedizda a tarii... sau pe Cati Andronescu ????  =))

Avem si femei frumoase pentru Alutus , ia de pupa :

Alutus

Mi se pare mie sau iti ramase o juma de tandara in limba?
Sa nu uiti Darie!

D006

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 24, 2012, 05:38:36 PM
Citat din: jonny_it din Ianuarie 24, 2012, 04:47:34 PM
Citat din: dragos2006 din Ianuarie 24, 2012, 03:47:52 PM
  De 10 zile  ma uit seara la stirile PROTV , vad imiagini si interviuri cu protestatarii . Este incredibil ca zunt ziaristi si politicieni care considera ca indivizii din piata sunt reprezentantii poporului . Acolo se gasesc urmatoarele categorii de oameni : schizofrenici , rebuturi comuniste , retardati mintal , gura casca , hoti de buzunare , angajati ai serviciilor secrete. Pe mine acesti oameni nu ma reprezinta !

Inafara de Basescu si Pora te mai reprezinta cineva?  :)

Ma reprezinta mos Costica si matusica Rada de la Cucuietii din deal care in fiecare dimineata isi spun "Tatal Nostru" apoi muncesc toata ziua si produc pentru aceasta tara iar Duminica merg la biserica si se roaga pentru noi pacatorii . Aceasta este Romania mea nu cea descrisa in Piatza Universitatii .

Asta este Romania mea , cea care munceste si produce si nu sta pe strazi sa urle ca vor mocangeala .

jonny_it

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 26, 2012, 04:35:57 PM
Asta este Romania mea , cea care munceste si produce si nu sta pe strazi sa urle ca vor mocangeala .

Sa inteleg ca aia care au iesit in '89 au vrut 'mocangeala'?
Problema e cand contribui in fiecare stat(CAS, Pensii, etc) cu cel putin 800 euro si platesc cam tot cand am nevoie de un medic pentru ca am avut gripa. Adica mergi la spital si: nu avem aia, nu avem aia, nu avem aia;  si inca o chestie, prefer un hot destept decat unul tampit ...

Nu mai revin in discutie pt ca daca aud de politicieni mi se face greata, in special de nea băsina asta ...

D006

Jonny nenorocirea mare este ca tu impreuna cu marea majoritate a populatiei Romaniei va doriti la conducere HOTI DESTEPTI  si nu  TAMPITI CINSTITI !  Si va mai vaitati ca cei care va conduc va fura ....  sa vedeti in ce hal urmeaza sa fiti furati cand vor venii la putere gargaragii de azi.

pharaonu75

PSD este in opozitie de vreo 8 ani, iar PNL de trei...
Au pierdut prezidentiale, parlamentare si chiar locale in multe zone!
In spatele lor sunt afaceristi frustrati ca au cotizat in  numeroase campanii electorale si nu au ajuns sa puna mana pe ciolan, pe banii publici... astia trebuie sa isi recupereze investitiile facute in politicieni si, bineinteles, sa mai castige si ceva in plus, cat sa se asigure pe ei si tot neamul lor inca trei generatii de acum incolo.

Iar cand va veni la putere USL-ul, va trebui sa deconteze... sa dea functii, contragte, etc! Si cine este atat de naiv incat sa creada ca toate astea vor fi date pe criterii de competenta, pe licitatii cinstite, sau pentru binele national?
Vor face la fel ca si astia de acum. Fiecare va veni cu clientela sa politica, daca nu cumva marea majoritate a clientelei merge deja la doua capete, caz in care nu conteaza cine guverneaza, pentru ca cei care vor fura vor fi aceiasi!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

jonny_it

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 26, 2012, 05:37:49 PM
  Jonny nenorocirea mare este ca tu impreuna cu marea majoritate a populatiei Romaniei va doriti la conducere HOTI DESTEPTI  si nu  TAMPITI CINSTITI !  Si va mai vaitati ca cei care va conduc va fura ....  sa vedeti in ce hal urmeaza sa fiti furati cand vor venii la putere gargaragii de azi.

Da, foarte cinstiti sunt toti, usa de biserica, fix cum este si Bercea, Videanu, Udrea,  etc ..
Nu ca astia care urla si ei ca vor la putere fi altfel, departe de mine gandul asta dar nu suport ca in tara la mine sa fiu facut ciumpalac/prost/vierme/etc, sau sa fiu trimis in strainatate daca nu imi convine... nu mai bine pleaca ei; poate vin altii mai buni;
Nu a zis ca opozitia e mai buna, cam toata lumea zice sa plece astia, .. dupa aia vedem noi pe cine alegem(doar e democratie nu? .. sau nu mai este?), poate apar si altii mai noi care nu au fost securisti si sunt putin mai cinstiti(nu exista oameni cinstiti 100%).

jonny_it

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 26, 2012, 06:06:48 PM
PSD este in opozitie de vreo 8 ani, iar PNL de aproape trei...
Au pierdut prezidentiale, parlamentare si chiar locale in multe zone!
In spatele lor sunt afaceristi frustrati ca au cotizat in  numeroase campanii electorale si nu au ajuns sa puna mana pe ciolan, pe banii publici... astia trebuie sa isi recupereze investitiile facute in politicieni si, bineinteles, sa mai castige si ceva in plus, cat sa se asigure pe ei si tot neamul lor inca trei generatii de acum incolo.

Iar cand va veni la putere USL-ul, va trebui sa deconteze... sa dea functii, contragte, etc! Si cine este atat de naiv incat sa creada ca toate astea vor fi date pe criterii de competenta, pe licitatii cinstite, sau pentru binele national?
Vor face la fel ca si astia de acum. Fiecare va veni cu clientela sa politica, daca nu cumva marea majoritate a clientelei merge deja la doua capete, caz in care nu conteaza cine guverneaza, pentru ca cei care vor fura vor fi aceiasi!

Crezi ca PDL-ul nu face la fel? .. esti atat de naiv?  :)

pharaonu75

Ba si PDL-ul face la fel, doar ca astia au in spate niste afaceristi care rod la ciolan de ani de zile, nu unii care sunt fomisti si care abia asteapta sa dea iama in banii publici!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

mape 48-petru manea

daca e sa fim furati ----sa fim furati cinstit  :uimit: :uimit:

jonny_it

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 26, 2012, 06:14:06 PM
Ba si PDL-ul face la fel, doar ca astia au in spate niste afaceristi care rod la ciolan de ani de zile, nu unii care sunt fomisti si care abia asteapta sa dea iama in banii publici!

Rod si o sa roada in continuare, deci tot aia e!  :)
In fine, vorba unui profesor: "Lasati asa, stati asa, ramaneti asa!"

:hi:

balasbebe

Asa cum a zis Dragos, daca televiziunile si-au focalizat aparatele pe culegatoarele de polen, oamenii nu au mai iesit in strada sa se vada la televizor.

George N

"PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE."...  si trebuie sa recunoasteti ca azi a fost tare Boc cind a pus mana pe lopata . ... , sa-si mai  refaca putin imaginea sifonata =)) binenteles...  .Cei care o duc bine pot sa critice lejer pe cei care protesteaza acum prin pietele din diferite orase , dar parerea mea este sa ascultati  si   ce spun altii , putina modestie nu strica la urma urmei.   ...ca poate mai stii..., chiar au dreptate :nod:

misuap

PESTELE DE LA CAP SE STRICA DAR SE CURATA DE LA COADA

marius_vfp

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 26, 2012, 06:14:06 PM
lasama sati zic ca cu cat vine apa la moara cu atat mai mult vrei sa vina ,
nu zic ca aia ce vor veni or fi cheie de biserica , =))
sa fim seriosi , cineo veni la putere va fura de sparge topul , se fura si se va mai fura , inca mai este , tara asta va fi furata pana la adanci batraneti (nu ale mele ale ei  :zzz:)
hai spor la dat cu lopata care are ce .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva