Proteste

Creat de gheco, Ianuarie 16, 2012, 09:20:28 PM

« precedentul - următorul »

gheco

Sondajul s-a incheiat.
Protestele nu.
Protestatarii se incalzesc in gerul de afara.
Pana cand?
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

Alutus

Sa nu uiti Darie!

George N

:D
Citat din: misuap din Ianuarie 26, 2012, 08:41:17 PM
PESTELE DE LA CAP SE STRICA DAR SE CURATA DE LA COADA
m-ai corectat , amenintat, ori esti cu ochii "albastrii"...?

George N

bun inteleg  ce  vreau eu atunci........decit  sa aruncati  cu  pietre  domnilor  in cei de afara  mai  bine  ati  merge  la  biserica  sa va  rugati pt.  ei pt:  multa LUMINA .... si in acelasi  timp  v-ar  avantaja si pe dv.  poate ca mai aveti o sansa  sa va vede-ti adevarata fata ( asta in cazul in  care  inima  voastra  nu  este deja  impietrita)  . DL  Videanu ( care im este vecin)  spunea o data  " ....daca eu  am putut si  voi puteti  "  :rotfl:...ma rog ceva de genul asta ...ASA  ca pt.  cei care  se cred  zmei,   cum se face  ca nu aveti o casa  ca lui Videanu  macar..?  Daca  at pus  mina  pe o bucatica  de  cascaval  :nod: asta  va  face  sa va  credeti  "vocea  care striga  in pustie"  ..? :mad:  Dar cu toate astea  si voi faceti  din peisajul acestei  tari  SI  VA  INTELEG    dar  nu  sunt  de  acord  cu voi   si daca  sondajul  de  pe acest site spune ceva ,daca in tara se aude un suspin ...voi de ce va astupati URECHILE ..? AR trebui sa va fie rusine :rusine: dar nu  mai sinteti copii, din pacate , acum aveti putere de decizie , DE ACEEA  A AJUNS  TARA  ASA CUM ESTE EA PT. CA  a  picat  pe  mina unor oameni care au adormit  si nu mai aud glasul celor din jur ..TREZITI-VA ...ROMANIA  TREZESTE-TE..!   ...iar daca tot nu intelegeti  macar    invatati sa ascultati  si poate ca atunci se va schimba ceva .... :hi:

D006

...Georgica, sincer, nu am inteles mare lucru.

..poate  fraza este  prea lunga ...dar, nu am inteles mare lucru din postarea ta.

Alutus

Citat din 006: Mai Alutus am impresia ca tu o iubesti pe Rovana Plumb , intaia pesedizda a tarii... sau pe Cati Andronescu ????  =))
Avem si femei frumoase pentru Alutus , ia de pupa :

Imi pare rau, dar momentan sunt  extaziat  de frumusetea nr 1 a guvernului. Va spun numai D-voastre cine este acea rapitoare frumusete: Ancuta Boiangiu.
Sa nu uiti Darie!

George N

Citat din: bio din Ianuarie 29, 2012, 05:06:18 PM
...Georgica, sincer, nu am inteles mare lucru.

..poate  fraza este  prea lunga ...dar, nu am inteles mare lucru din postarea ta.
normal  Bio ... in primul rind citesti fara sa te opresti .     In  al doilea rind  citeste si postarile de mai sus si  poate  atunci  vei  vedea  atunci  vreo  legatura  .  Daca  nici atunci  nu ai  inteles mare  lucru  ,Bio,  inseamna  ca  aici  (  pe  forum )   avem  de a face  cu  "prietenii" strinse  si  oricine  vine din afara  si nu da  o :beer: ,nu intra  in gasca .  APOI  mai este  un lucru  ,  nu  sunt multi care au ochi sa vada si urechi sa auda  si daca esti sincer si chiar te  intereseaza ceva  din POSTAREA  mea si nu esti un mistocar , atunci putem dicuta daca te framinta  ceva.... :hi:.  Pe  scurt  pot pune  asa : atunci  cind  inima este  impietrita  cu  greu il poti  intelege  pe cel care are  probleme( aici vorbim  de PROTESTELE  care  au loc in tara de peste 2 saptamini)

George N

BY- BY BOC...!!  azi 6 februarie 2012   dl. BOC a plecat :hi: de pe scaunul de premier...... :yahoo_cry:

Florin_Dan

Nu Boc este de vina , de vina este chiorul el este in spatele tuturor de pe acolo.

emil.oltean

Corect.Basescu este de vina pentru ca,conform prerogativelor el numeste prim ministrii tarii.Si=a dorit un prim ministru care sa nu=i comenteze si sa se poata el erija si in conducatorul economic al tarii,acum va trebui sa plateasca si el pentru 8 ani de esec.Alta solutie care sa fie de necontestat nu este decat una singura=alegeri noi.Vox populi vox dei.Asa ar trebui sa fie daca am fi o tara democratica,normala.

Alutus

Alegeri generale. Din lac in putz. DD ne asteapta cu bratele deschise. Dezastrul metastazic este atat de mare incat orice guvernare va fi o sinucidere politica timp de 10 ani de acum inainte.
Sa nu uiti Darie!

emil.oltean

Asta este democratia.Nu ne place, sa o schimbam.Ce punem in loc?Numai daca aducem chinezii.

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: George N din Februarie 06, 2012, 11:55:25 AM
BY- BY BOC...!!  azi 6 februarie 2012   dl. BOC a plecat :hi: de pe scaunul de premier...... :yahoo_cry:

ne-am kkt pe noi
sa vad eu ce o sa apara pe scunul premierului
ce mare branza o sa faca
normal ca o sa sariti ca mosterirea lasata ..... asa si pe dincolo
daca asi fi basescu acum, l-as pune pe crin antonescu prim ministru
cred ca nici macar nu stie ce functii ar avea

zapada cat casa, coduri portocalii, unu peste altul, criza de nu ne vedem, si acum stam si cu curu gol un fereastra

ne meritam soarta
nu va suparati nu sunt basescian, dar cred ca sunt putin mai lucid decat altii
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

emil.oltean

Buna ideea cu Crin.Dar asta este greu de gasit,absenteaza mereu.Oricine va accepta ,pentru el va fi sinucidere curata.

tassevasi

Ca in  Romanica noastra , cind ceva incepe sa mearga , treb sa-l demolam .
   Ascultati  ce va zic , peste  ani , poate si mai repede , acest guvern va fi cel mai laudat , nu de ai nostri ci de altii.
    Numai bine .