Proteste

Creat de gheco, Ianuarie 16, 2012, 09:20:28 PM

« precedentul - următorul »

Alutus

Citat din: dragos2006 din Februarie 07, 2012, 03:44:26 PM
  Eu am un prieten care este sofer in ... Norvegia , chiar s-a intors pt. concediu in tara . Concluzia este clara : nu se poate compara Norvegia cu Romania !  Norvegia nu are nici 5 milioane de locuitori si este al doilea producator mondial de petrol .  Au un PIB de 66000 euro pe locuitor , mai comentam ????????
Si mai au o chestie f importanta, nu au plescoi. Niste nefericiti, n-au nici macar presedinte.
Sa nu uiti Darie!

prisecarul

Citat din: centrifuga din Februarie 07, 2012, 03:49:59 PM
Citat din: prisecarul din Februarie 07, 2012, 10:39:12 AM
......

nu v-ati prins?
in calitate de troll!

un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei.
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

D006

Am o propunere : cei nenultumiti de nivelul de trai din Romania sa mergeti la munca in Norvegia ....  scapati si de plescoi  si de presedinte !

Centrifuga comenteaza dar o face din ...Canada

jonny_it

Citat din: dragos2006 din Februarie 07, 2012, 03:44:26 PM
  Eu am un prieten care este sofer in ... Norvegia , chiar s-a intors pt. concediu in tara . Concluzia este clara : nu se poate compara Norvegia cu Romania !  Norvegia nu are nici 5 milioane de locuitori si este al doilea producator mondial de petrol .  Au un PIB de 66000 euro pe locuitor , mai comentam ????????

Comentam, cum sa nu comentam, in special cand ei platesc de 3 ori mai putin ca sa dezapezeasca in niste conditii mult mai grele fata noi.
Dezapezirea (care nu a fost facuta) a fost metoda perfecta de a scoate bani de la buget pentru campanie electorala si etc. Mai sunt si alte metode dar alea cel putin nu le intelege orice basist.
Nu ca PSD-ul cand a fost la putere ar fi facut altfel ... aceleasi metode.

centrifuga

Ai dreptate Dragos,din Canada postez!
eu ma bucur ca te-am cunoscut si le pot spune la toti forumistii ca tu cel adevarat esti cel din "jurnalul apicol"!

Alutus

Citat din: dragos2006 din Februarie 07, 2012, 03:56:22 PM
  Am o propunere : cei nenultumiti de nivelul de trai din Romania sa mergeti la munca in Norvegia ....  scapati si de plescoi  si de presedinte !

Plescoiul si Scornicestiul sunt repere vesnice si rusinoase ale Eternei si Fascinantei Romanii.
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: jonny_it din Februarie 07, 2012, 04:03:03 PM
Citat din: Alutus din Februarie 07, 2012, 03:50:26 PM

Comentam, cum sa nu comentam, in special cand ei platesc de 3 ori mai putin ca sa dezapezeasca in niste conditii mult mai grele fata noi.
Dezapezirea (care nu a fost facuta) a fost metoda perfecta de a scoate bani de la buget pentru campanie electorala si etc. Mai sunt si alte metode dar alea cel putin nu le intelege orice basist.
De acord dar ideile nu-mi apartin.
Sa nu uiti Darie!

jonny_it

Citat din: dragos2006 din Februarie 07, 2012, 03:56:22 PM

Stiu, asa a zis si presedintele tau... totusi nu ar fi mai simplu sa plece el; de ce sa plece cateva milioane de romani cand poate pleca doar unul?
Daca pleaca el eu sunt multumit chiar daca ramane tot PDL-ul la puter, ca mai cioban ca el nu au altul in partid, deci oricine vine in locul lui o sa fie mai bun. Si Boc ecte bun.. Daca isi da demisia si promite ca nu mai apare la TV, eventua pleaca prin Coreea de Nord pe undeva promit ca votez PDL-ul  :rotfl:

George N

Citat din: dragos2006 din Februarie 06, 2012, 11:40:10 PM
  George dupa ce vin uselistii la putere si nu o vom duce mai bine ce sa-ti fac ? ma lasi sa te castrez ?
..DAR  cine a zis ca vor venii uselistii la putere...??? :uimit:   Am zis ca dupa ce pleaca BASESCU (SE POATE  INTELEGE SI DUPA CE BASESCU VA DISPAREA  DE PE ARENA POLITICA CU INTREAGA GASCA)---ATUNCI NE VA FII CU SIGURANTA MULT MAI BINE ..  eu asta prevad si daca gresesc, voi fugii in munti ,ca de castrat nu ma las ... :nono:

pharaonu75

Citat din: Alutus din Februarie 07, 2012, 04:09:18 PM
Citat din: jonny_it din Februarie 07, 2012, 04:03:03 PM
Citat din: Alutus din Februarie 07, 2012, 03:50:26 PM

S-A REZOLVAT!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

prisecarul

ce repede uita cand se milogesc de voturi si fac fel de fel de promisiuni, dau pe ascuns produse alimentare sau obiecte de uz casnic si gospodaresc, iar cand ajung la putere, te iau la goana din tara.
de ce nu pleaca ei?
pentru ca au plecat copii lor, ba la studii, ba prin staff-urile parlamentarilor de la strasbourg, ba pe la reprezentantele economice sau ambasadele Romaniei, bineinteles in tarile dezvoltate!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

stefan1

Daca Boc boceste,
  Basescu ce face oare?
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Alutus

Citat din: pharaonu75 din Februarie 07, 2012, 06:19:05 PM
S-A REZOLVAT!
[/quote]
Nu era o problema.
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Sunt disperat. Ce ma fac eu fara muza mea de al plescoi. Ramona Badescu s-a retras in Italia, iar Bianca Dragusanu inca nu s-a inscris in partid. Am auzit ca se pregateste Simona Senzual.
Sa nu uiti Darie!

Nea Costica din Buzau

Citat din: Alutus din Februarie 08, 2012, 09:17:01 AM
[Sunt disperat. Ce ma fac eu fara muza mea de al plescoi. Ramona Badescu s-a retras in Italia, iar Bianca Dragusanu inca nu s-a inscris in partid. Am auzit ca se pregateste Simona Senzual.]
Nu mai fii asa suparat, ca ti-a ramas cocostarcoaica  :uimit: :rotfl: =)) :rotfl: =)) de la C.D si ,,academicianca"buzata  :yahoo_cry: :rotfl: :rotfl: de la P.E.  :hi: :hi: :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!