Proteste

Creat de gheco, Ianuarie 16, 2012, 09:20:28 PM

« precedentul - următorul »

prisecarul

Citat din: jonny_it din Februarie 07, 2012, 11:20:42 AM

Pai d'soarele alea nu ai vazut ce piept au, deci daca o sa aiba copii o sa manance lapte mult, o sa fie sanatosi si o sa poata supravetui. Partea complicata e daca mostenesc si inteligenta ... totusi cum spunea si Esca: "sa fim optimisti!"  :rotfl: .. poate tatal copiilor lor o sa fie mai rasarit  :)

ce se intampla daca, din intamplare, acei copii se hranesc cu silicon?
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

pharaonu75

...
1. Pai d'soarele alea nu ai vazut ce piept au...
2. poate tatal copiilor lor o sa fie mai rasarit  :)

1. Ba da, insa asa cum spuneam, nu are legatura cu natura, ci cu banul... pentru ca nu le-a nascut mamica lor cu silicoanele incorporate!

2.  =)) =)) =))
Tu te-ai casatori cu asa ceva?
Spune-mi care din cele enumerate de mine "s-a incurcat" cu vreo eminenta cenusie...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Eu v-am prezentat un fapt istoric , nu am zis daca este bine sau rau !

Cat preveste treaba cu medicina , daca ati avea acces la niste date statistice ati intelege ca la nivelul zilelor noastre medicina alopata face mai multe victime decat au facut Hitler si Stalin la un loc. In urma nu cu mult timp cei doi mentionati faceau selectie pe fata fara sa se ascunda . Azi selectia se face pe cai ascunse si se numeste STIINTA !
  Nenorocirea este ca cei care conduc rasa umana acum au lasat prea mult prostimea sa se inmulteasca si actualmente  cauta metode "umane" sa repare greseala produsa.
  S-a mers pe principiul ca prostimea se manipuleaza usor si putem conduce linistiti , numai ca in zilele noastre prostimea s-a invatat cu binele si vrea mai mult .   Intrebati orice uselist ce isi doreste de la guvernul Ponta si veti afla multe raspunsuri.

jonny_it

Citat din: prisecarul din Februarie 07, 2012, 11:23:24 AM

Pai d'soarele alea nu ai vazut ce piept au, deci daca o sa aiba copii o sa manance lapte mult, o sa fie sanatosi si o sa poata supravetui. Partea complicata e daca mostenesc si inteligenta ... totusi cum spunea si Esca: "sa fim optimisti!"  :rotfl: .. poate tatal copiilor lor o sa fie mai rasarit  :)

ce se intampla daca, din intamplare, acei copii se hranesc cu silicon?
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Iese un fel de robocop cu mintea de guma  :rotfl:

jonny_it

Citat din: pharaonu75 din Februarie 07, 2012, 11:28:39 AM
...
1. Pai d'soarele alea nu ai vazut ce piept au...
2. poate tatal copiilor lor o sa fie mai rasarit  :)

1. Ba da, insa asa cum spuneam, nu are legatura cu natura, ci cu banul... pentru ca nu le-a nascut mamica lor cu silicoanele incorporate!

Bag de seama ca tu esti invidios!  :rotfl:

Citat din: pharaonu75 din Februarie 07, 2012, 11:28:39 AM
2.  =)) =)) =))
Tu te-ai casatori cu asa ceva?
Spune-mi care din cele enumerate de mine "s-a incurcat" cu vreo eminenta cenusie...

Da, de ce nu? .. se poate si mai rau .. una proasta si urata  :rotfl:
Totusi sunt sigur ca astea nu se casatoresc cu astia care au doar 2- 3 mii de euro salar, vor fotbalisti, actori de telenovele, etc ...

D006

Ce doua trei mii salar ? tu nu vezi ca se reguleaza si pe 1000 de lei !!!!  vine foamea mare ,uselista , cand vor face un oral numai pentru a lua si ele o masa calda !

prisecarul

Citat din: dragos2006 din Februarie 07, 2012, 11:42:56 AM
    vine foamea mare
PDL-istii au vizionari numai unul si unul!!!!
igas vedea zapada de 2 m.
basescu se crede buricul pamantului si ca viata DE DUPA EL NU EXISTA!
roberta vede cate 3 parlamentari in loc de unul cand numara!
=)) =)) =)) =)) =))
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

D006

Citat din: prisecarul din Februarie 07, 2012, 11:51:11 AM

La noi chiar este de 2 metri !!!!!!!!!

jonny_it

Citat din: dragos2006 din Februarie 07, 2012, 11:42:56 AM
  Ce doua trei mii salar ? tu nu vezi ca se reguleaza si pe 1000 de lei !!!!  vine foamea mare ,uselista , cand vor face un oral numai pentru a lua si ele o masa calda !

Nah, trebuie sa se inmulteasca/fie fericite si ele cumva, de ce esti rau cu ele?!  :rotfl:

prisecarul

Citat din: dragos2006 din Februarie 07, 2012, 11:54:04 AM

troienita, da!
peste tot pe unde bate viscolul, troieneste zapada in locuri adapostite!
dar in bucuresti?
igas a provocat isteria cu rezervele de hrana, de a dat peste cap toata aprovizionarea!!
de ce oare l-a schimbat?

jonny_it

Citat din: dragos2006 din Februarie 07, 2012, 11:54:04 AM
Citat din: prisecarul din Februarie 07, 2012, 11:51:11 AM

Da, te cred, sunt zone unde este si mai mare. Dar ieri am circulat pe un drum care cica e inchis si zapada avea 20 cm .. totusi nici urma de utillaje de la dezapezire pe mai bine de 80 de km de drum.
1. Daca nu erau parazapezile la fier vechi probabil in multe zone situatia era alta.
2. Daca Boc in loc sa se dea in spectacol si sa dezapezeasca cu lopata avea grija ca banii sa ajunga la firmele care se ocupa de drumuri nu aveam nici un drum inchis, sau erau cateva unde din cauza viscolului chiar nu prea ai ce face.

In Norvegia zapada in Oslo a depasit 1,5 metri iar putin mai la nord 2 metri. Nu exista nici un drum inchis. Poate si pentru ca la ei daca se ajunge la blocaje de drumuri cel responsabil elibereaza scaunul ... au avut si 8 primari in acelasi an(asta acum multi ani...).  :)

D006

Vorbiti fara sa cunoasteti subiectul .
  cat timp este viscol este inutila dezapezirea. La mine a nins cam un metru iar troienele ajung frecvent la 4 metri.
  In Norvegia populatia nu se omoara cu automobilele dar toti detin snowmobile de mare putere , unele ajung si la 300 CP.

jonny_it

Citat din: dragos2006 din Februarie 07, 2012, 01:07:17 PM
  Vorbiti fara sa cunoasteti subiectul .
  cat timp este viscol este inutila dezapezirea. La mine a nins cam un metru iar troienele ajung frecvent la 4 metri.
  In Norvegia populatia nu se omoara cu automobilele dar toti detin snowmobile de mare putere , unele ajung si la 300 CP.

In Norvegia si la toaleta ar merge cu masina daca ar putea(nu pentru ca ar sunt comozi; timpul inseamna bani).
Marea majoritate au masini mici de oras care prin zapada ceva mai mare sigur nu ar trece; asta pentru ca taxele sunt extrem de mari; spun asta pentru ca am stat recent acolo si nu vorbesc aiurea.

Viscol au si ei, ... da este aproape inutila dezapezirea pe timp de viscol, dar chiar si asa ei mentin drumurile deschise si culmea e ca la un pret de 3 ori mai mic decat noi. La ei un sofer are undeva la 25 000 de coroane norvegiene, adica peste 3000 euro. .. la noi mult mai putin. Motorina este mai scumpa la ei cu toate ca detin zacanminte si cunt exportatori. .. si totusi este mai ieftin la ei sa dezapezeasca;
Deci unde sunt banii care s-au cheltuit, ca utilaje la dezapezire nu am vazut in ultimele 2 luni... si mai vorbim de saracii de la PDL cum sunt ei invinuiti pt toate si cum nu pot face guvern cu oamenii lor  :rotfl:

D006

Eu am un prieten care este sofer in ... Norvegia , chiar s-a intors pt. concediu in tara . Concluzia este clara : nu se poate compara Norvegia cu Romania !  Norvegia nu are nici 5 milioane de locuitori si este al doilea producator mondial de petrol .  Au un PIB de 66000 euro pe locuitor , mai comentam ????????

centrifuga

Citat din: prisecarul din Februarie 07, 2012, 10:39:12 AM
sunt curios in ce calitate a facut dragos aceste afirmatii:
-in calitate de medic!?!?!?!
-sau un calitate de crestin!?!?!?!

nu v-ati prins?
in calitate de troll!