Vremea in iarna 2011-2012

Creat de bucovineanu, Ianuarie 03, 2012, 07:17:02 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Astazi 2 februarie se zice ca iese ursul din barlog si daca isi vede umbra intra la loc si mai ramane  acolo inca 40 de zile. La noi e soare, deci  vom mai avea inca 6 saptamani de iarna.

Florin_Dan

La gerul asta sta in barlog si hiberneaza nu iese sa-si vada umbra. Si la noi este zicala asta, dar mai este inca una  daca trece vulpea peste gheata si nu se uda nu se va prelungii iarna mai mult . Mai este una care spune daca de Ziua cu lumina curge din stresina atunci va trebui sa ai grija de nutretul pentru animale ca va mai fi iarna. Referinta de sfarsit de iarna era luna martie .

cristi ciuc

Eu îl invit pe ursu să mai rămână în bârlog că şi aşa vara îi stă capul numai la prostii!

Miere Sorin

se poate alege C sau F

Fane

salutare la toata lumea frig tare si la noi in TELEORMAN, :P  sa invelit cainele cu lantu :rotfl:

pharaonu75

Citat din: cristi ciuc din Februarie 02, 2012, 04:33:02 PM
Eu îl invit pe ursu să mai rămână în bârlog că şi aşa vara îi stă capul numai la prostii!

Ce aveti dom'le cu profu' on-line! =)) =))
Stiu ca ii sta capul numai la prostii, dar chiar sa ii interziceti sa iasa din casa??? Sunteti prea rau!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Citat din: fane din Februarie 03, 2012, 12:10:48 PM
salutare la toata lumea frig tare si la noi in TELEORMAN, :P  sa invelit cainele cu lantu :rotfl:

Pentru ca este frig afara, va fac eu un cadou cu blanita, pentru a va inveli! :D
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

relutu

Cam mica blanita,trebuie sa te ascunzi in munti ca sa nu ingheti.

soricul

"Viata eroilor,dintre toate,este cea mai mare lectie de umanitate pe care ne-o da istoria"

jonny_it

Citat din: pharaonu75 din Februarie 03, 2012, 02:12:26 PM
Citat din: fane din Februarie 03, 2012, 12:10:48 PM

Pentru ca este frig afara, va fac eu un cadou cu blanita, pentru a va inveli! :D

La fata probabil arata cam asa ...  :rotfl: :rotfl:

cristi ciuc

Citat din: pharaonu75 din Februarie 03, 2012, 02:06:18 PM
Citat din: cristi ciuc din Februarie 02, 2012, 04:33:02 PM

Ce aveti dom'le cu profu' on-line! =)) =))
Stiu ca ii sta capul numai la prostii, dar chiar sa ii interziceti sa iasa din casa??? Sunteti prea rau!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Unde dai şi unde crapă! N-am găsit apostroful. :rotfl: :rotfl:
Nu am nimic cu profu on-line (Este treaba lui cum îşi expune viziunea şi sigur că se poate aştepta la contraargumente de la apicultorii experimentaţi).
Însă cu cel vizat în intervenţia mea anterioară am. Atunci când identifică posibilitatea de a se alimenta dintr-o stupină manifestă perseverenţă până-l falimentează pe apicultor, dacă nu se găseşte un antidot.
În altă ordine de idei, dacă vorbim de vreme, cum credeţi că va fi culesul la rapiţă?
Din ceea ce ştiu eu, sub - 22 grade, aceasta este serios afectată, iar zilele astea temperaturile au fost constant negative, sub această limită.
Poate că zăpada depusă a mai protejat-o dar şi viscolul şi-a făcut de cap.
Numai bine!

orbanstefan64

ce fain ii cind se inmoaie  :rotfl: .............vremea minus 4,5  :hi: :hi:

jonny_it

Citat din: orbanstefan64 din Februarie 03, 2012, 08:39:55 PM
ce fain ii cind se inmoaie  :rotfl: .............vremea minus 4,5  :hi: :hi:

Parca si la minus 20 este mai bine fata de minus 29...   :ok:

csokolom!!!  :hi:

:)

pharaonu75

In Baragan nu au fost temperaturi de -22 grade! minimele au fost pe la -17, -18!

marius_vfp

cristi ciuc , salut, marea majoritate  a culturilor de rapita din zona mea au fost intoarse datorita secetei din toamna , sa speram, ca ultimele precipitatii au un beneficiu macar asupra salcamului si teiului , si poate pe la anul vom avea si ceva ploi pentru flora spontana.
un an plin de realizari la toti .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva