Vremea in iarna 2011-2012

Creat de bucovineanu, Ianuarie 03, 2012, 07:17:02 PM

« precedentul - următorul »

jonny_it

Citat din: bucovineanu din Februarie 29, 2012, 10:01:20 AM
La mine ninge inepand de noaptea trecuta si peste stratul vechi de zapada s-au mai depus vreo 15cm. A venit iarna tarziu, dar nu se da plecata.  :smile:

Ai fost surprins ca a evenit iarna in februarie?  :)
De maine putem sa asteptam primavara, astazi nu avem voie pentru ca este in 29, mai sunt cateva ore pana la primavara ...  :rotfl:

Fane

si cit trebuie sa umblam prin zapada dupa ghiocei

jonny_it

Citat din: fane din Februarie 29, 2012, 10:44:34 AM
si cit trebuie sa umblam prin zapada dupa ghiocei

Pe aici aproape ca nu se mai vad nici stupii ...  :roll:

bucovineanu

"Ursul" a avut mare dreptate. Speram ca va veni primavara in jurul datei de 15 martie, dar se pare ca la mine va veni abia dupa 25. Au mai fost asemenea ierni, nu ar fi o noutate.

costinelblagniceanu

Ieri la mine albinele au venit cu grauncioare de polen pe picioruse,iar azi a nins putin. :mad:
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu ramine prost o viata.http;//costinelblagniceanu.sun photo.ro

dorindafi

nu shtiu cum e perin alte partzi dar la mine primavara se lasa ashteptata
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

pharaonu75

Vremea se va incalzi cu adevarat dupa 15 martie!
Asa spun meteorologii!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

johnysibiu

cipriene

Citat din: Alutus din Februarie 29, 2012, 10:17:52 AM
Pentru natura, pentru agricultura (cata mai este ) este bine ca iarna sa se prelungeasca. Pt noi este nitelus mai rau dar daca stupii sunt sanatosi si au mancare vom fi in avantaj.

nu prea este bine sa se prelungeasca iarna pt agricultura. din cauza secetei din toamna culturile sunt mult intarziate in dezvoltare, iar frigul nu face decat sa le tina pe loc. cu cat vine caldura mai repede, sau la temperaturi normale perioadei, este foarte bine.
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

danipowsoft

KTA-APIDORNA - Ski

Sa speram sa vina si in partea noastra a tarii temperaturi mai crescute, mie imi place iarna mai ales sporturile de iarna dar vreau si timp mai cald pt albinute sa iasa si ele la un zbor mai intens de curatire si sa prinda toate sanatoase campul plin cu papadie inflorita!!! %%- %%- %%- :bzz: :bzz: :bzz:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

KTA-APIDORNA - Ski

mai adaug si un video cu  :bzz: :bzz: :bzz:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

bucovineanu

Eu nu sunt suparat ca intarzie primavara. Stiu ca odata ce se va incalzi va ramane cald. Daca se incalzeste in februarie infloreste alunul si uneori salcia, dupa care se face frig si pentru albine sunt in multi ani pierdute. Daca vine caldura in martie albinele prind toate sursele de polen si uneori la salcie si nectar proaspat.

KTA-APIDORNA - Ski

Citat din: bucovineanu din Martie 08, 2012, 04:35:33 PM
Eu nu sunt suparat ca intarzie primavara. Stiu ca odata ce se va incalzi va ramane cald. Daca se incalzeste in februarie infloreste alunul si uneori salcia, dupa care se face frig si pentru albine sunt in multi ani pierdute. Daca vine caldura in martie albinele prind toate sursele de polen si uneori la salcie si nectar proaspat.
Aveti perfecta deptate, la noi va inflori indata salcia capreasca si alunul care v-a asigura necesarul de polen in stupi, apoi sa speram sa nu dea iar o saptamana de firg cu ninsoare de se rup crengile la copaci si se acopera papadia de zapada dimineata,bineanteles ca dupa-amiaza se topeste cum am patit-o in ultimi ani,Sanatate sa fie si soare in suflete ca de restul trecem noi... :hi: :bzz: :bzz: :bzz:

johnysibiu

Incet , incet , vine, astept cu interes alunul.