Vremea in iarna 2011-2012

Creat de bucovineanu, Ianuarie 03, 2012, 07:17:02 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Sunt putine sanse sa avem zbor de curatare pana dupa 15 martie, in zona noastra.

POSTASUL

Citat din: bucovineanu din Februarie 24, 2012, 08:07:02 PM
Sunt putine sanse sa avem zbor de curatare pana dupa 15 martie, in zona noastra.
donu Bucovineanu astazi stateau gata , gata sa iasa  , daca nu ar fii fost vantul nervos si rece  , le vedeam la urdinis   :bzz: daca nu vor iesi maine  , nici degraba nu vor iesi ,  asa cum spuneti dv.   :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Adrian Roman

Acu trei zile au iesit, dar nu masiv. Am scos albine moarte de la urdinisuri, si am trei familii unde cantitatea de albina moarta a fost destul de mare. Voi avea probleme la o familie, unde am scos cateva albine mucegaite.

mape 48-petru manea

azi au zburat si ale mele la 8* la umbra soare puternic,vant slab din N-V
nu a fost un zbor puternic ,dar multumitor pentru 90% din efectiv

stupar

La mine +2 grade,traiesc toate.Miere au,turte n-am dat.Asigur liniste,nu le deranjez pana la primul zbor de curatire.

mihaibob

Fetitele mele au iesit azi la zbor de curatire, la mine au fost 11 grade fara vant o zi numai buna zic eu
Au luat deja cate o turta de apifonda pusa de la jumatatea lui decembrie, acum le-am dat cate 500g de miere si urmeaza iar cate o turta de apifonda
Parerea mea ca greul a trecut  :D
tel. 0767421088

cristi ciuc

Şi la Ciuc au fost 6 gr.
Problema este că a bătut tare vântul, dar soarele a fost puternic, astfel că le-a determinat să iasă la zbor.
Să vedem dacă se adeveresc prognozele cum că urmează o perioadă de cca. 2 săptămâni cu temperaturi scăzute şi "babe" capricioase.

POSTASUL

azi dupa masa la noi la ora  16  ningea de se prapadea pamantul   :nod: ce sa topit se pune inapoi   :sad: dar e bine ca avem apa la pamant ., bunul dumnezeu are grija de toata lumea  :roll:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Fane

salutari si la mine au fost 8 grade, azi am administrat turte si am gasit si un stup mort, nu cunosc motivul acum doua satp era in regula.

mape 48-petru manea

marius_vfp

asi inclina sa cred ca generalul FOAMEA  a fost de vina , chiar daca au fost administrate turte el tot a murit, de oftica ca nu mai au ce manca , dar trebuie sa ne spuna daca mai aveau si ceva mancare pe rame .  sau o supra depopulare datorita ca incepuse ponta si sa solicitat ca ridice temperatura , apoi nu sa mai putut misca catre mancare . sau poate gresesc, mea culpa  :yellowcard:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

bucovineanu

La mine ninge inepand de noaptea trecuta si peste stratul vechi de zapada s-au mai depus vreo 15cm. A venit iarna tarziu, dar nu se da plecata.  :smile:

Fane

trebuie sa  scapam de ia ca nu se poate

Alutus

Pentru natura, pentru agricultura (cata mai este ) este bine ca iarna sa se prelungeasca. Pt noi este nitelus mai rau dar daca stupii sunt sanatosi si au mancare vom fi in avantaj. 
Sa nu uiti Darie!

Fane

sa speram ca va fi bine si pentru noi, sti cum e ,,speranta moare ultima''.