Vremea in iarna 2011-2012

Creat de bucovineanu, Ianuarie 03, 2012, 07:17:02 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

s a incalzit de ieri de la -14 grade la - 8,5 grade si inorat  :sad:

marius_vfp

e bine la mine tot cu minus 20 o tine de 2 saptamani , sper sa fie totul bine
ale mele au inceput si ponta , consumul e mai mare si papica e pe terminate  ieri le-am bagat cate o turta
spor la treaba
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

bucovineanu

"Ursul" a avut mare dreptate in ce priveste vremea. In zona mea nu prea vad sa vina primavara mai devreme de 15 martie.

filip

http://www.realitatea.net/afla-cum-va-fi-vremea-primavara-aceasta-ce-spun-meteorologii_915689.html

Potrivit datelor WSI, în sudul Europei, incluzând România, temperaturile se vor menţine sub limita obişnuită atât în luna martie (5,7 grade Celsius) cât şi în aprilie (12,4 grade Celsius).

MARE ATENTIE!
CAND PRINDETI UN TIMP BUN  REVIZIE si ASIGURARE HRANA!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

TraianCH

Singurul lucru imperfect in natura este rasa umana!

Dani V.

Ieri au fost 4 grade la cluj si albinutele au iesit la un pic de zbor. Au cacacit toata zapada din fata stupilor  :yes:

dorindafi

shi la mine astazi a ridicat termometru pana la 7 grade dar ale mele ori sunt mai somnoroase
     ori sunt BETEEEEEEEEE  =))
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

marius_vfp

dorindafi , una din cauze majora ,dupa parerea mea , e grosimea lazii multi dintre noi folosesc lazi de 5 cm , acum in aceasta perioada ar fi super o curatire
spor la treaba si sa vina CALDURAAAAA
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Dani V.

la mine lada are 3,5 in fata/spate si 2,5 pe laterale.
E drept ca toata ziua se scalda in soare

evulet78

Si la mine a iesit ieri unul la zbor, cel putin asa cred. Sau poate are diaree, insa cand am venit acasa era in fata lui plin de pete. Nici o albina moarta. Este drept ca am si niste pasarele care ma tot sacaie, poate le-au mancat.
miere de albine - Un proiect personal ce poate se va dezvolta.
miere bucovina pe google+
miere bucovina pe facebook

POSTASUL

la noi a fost destul de cald si vant  in ultimile zile incat a topit cam repede zapada , problema este ca stupii sunt acuma inconjurati de apa , pentruca terenul este drept , nui apa mare de o palma dar daca maine ar fii mai cald dupa cum se anunta si ar esii albinele la zbor ar fii problema , maine trebuie sa fiu atent si daca e rostul de zburat   :bzz: :bzz:  trebuie sa le pun niste fan sau , paie ca sa nu se inece   :sad:  :sad:  :uimit:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

mape 48-petru manea

Citat din: POSTASUL din Februarie 24, 2012, 06:25:00 PM
la noi a fost destul de cald si vant  in ultimile zile incat a topit cam repede zapada , problema este ca stupii sunt acuma inconjurati de apa , pentruca terenul este drept , nui apa mare de o palma dar daca maine ar fii mai cald dupa cum se anunta si ar esii albinele la zbor ar fii problema , maine trebuie sa fiu atent si daca e rostul de zburat   :bzz: :bzz:  trebuie sa le pun niste fan sau , paie ca sa nu se inece   :sad:  :sad:  :uimit:  :hi:

Primavara o albina hraneste (ingrijeste ) 10 larve-------fiecare albina salvata de la inec va fi un castig

POSTASUL

da nea Petrica asa este , noi facem tot ce e posibil sa le fie cat mai bine dar na ,  nu ne iese intodeauna . As fi tare bucuros daca ar face maine un zbor de curatire pentruca   am  o fam cu  diaree  ;  ca dupa aia se anunta iarasi o perioada mai rece  :hi:

mape 48-petru manea

Anul trecut am avut o familie cu diaree si nu mi-am dat seama pana prin mai cand am observat pete pe rame
  Daca este puternica trece peste necazuri

POSTASUL

Citat din: mape 48 din Februarie 24, 2012, 06:42:55 PM
Anul trecut am avut o familie cu diaree si nu mi-am dat seama pana prin mai cand am observat pete pe rame
  Daca este puternica trece peste necazuri
zilele trecute am facut o verificare sumara ridicand podisoarele  si la acea fam mirosea a acru si ramele erau murdarite cu diaree