Vremea in iarna 2011-2012

Creat de bucovineanu, Ianuarie 03, 2012, 07:17:02 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Avem iarna de 2 saptamani si ne-am saturat. Ce ne faceam insa daca iarna venea la inceputul lui noiembrie?

Alutus

Nu iarna este problema ci modul de pregatire al stupilor in lunile august - octombrie. Acestea sunt lunile cheie in apicultura.
Sa nu uiti Darie!

bucovineanu

Aceasta iarna ar trebui sa fie o lectie pentru apicultori. In fiecare an ar trebui ca familiile de albine sa fie pregatite ca si cum ar urma o astfel de iarna. Albinele nu consuma mai mult decat au nevoie. Ce ramane apartine tot a apicultorului.

filip

Citat din: bucovineanu din Februarie 05, 2012, 06:52:24 PM
Aceasta iarna ar trebui sa fie o lectie pentru apicultori. In fiecare an ar trebui ca familiile de albine sa fie pregatite ca si cum ar urma o astfel de iarna. Albinele nu consuma mai mult decat au nevoie. Ce ramane apartine tot a apicultorului.
In cazul in care ierneaza pe miere :bzz: :bzz: :bzz:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

apivasmob

Citat din: bucovineanu din Februarie 05, 2012, 05:52:54 PM
Avem iarna de 2 saptamani si ne-am saturat. Ce ne faceam insa daca iarna venea la inceputul lui noiembrie?
Ne obistuiam pana acum.
Sanatate tuturor apicultorilor

dorindafi

Citat din: pharaonu75 din Februarie 05, 2012, 05:02:19 PM
Dorine, imi place bolta ta!
Mi-ai dat o idee de nota 10, pentru ca nu gaseam o rezolvare rezonabila la problemele de aranjare a boltei mele!
Te-as ruga ca atunci cand nu va mai fi zapada, sa mai faci o poza cu bolta, pentru a vedea si ochiul meu mai multe detalii!
:thanks: :thanks:
asha vom face

tassevas-in fiecare an tai via in ian/feb . anul asta fiind plecat n-am rezolvato decat jumzte
cat despre zapada nu-i problema  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

gore

Cam asa arata masina mea in fata blocului, acoperita complet si strada.....fara cuvinte, se circula in sir indian.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

emil.oltean

Sa nu iesi din casa.suntem ca la polul nord.Daca mai ninge si in zilele urmatoare ne blocam,nu se mai poate circula.

sorin tm

aveti drepate acum se poate selectia la adevaratii apicultori :bravo:

dorindafi

sa vezi dureri de burta la primavara  :yahoo_cry:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Nea Costica din Buzau

Citat din: sorin tm din Februarie 05, 2012, 09:34:35 PM
[Aceasta iarna ar trebui sa fie o lectie pentru apicultori. In fiecare an ar trebui ca familiile de albine sa fie pregatite ca si cum ar urma o astfel de iarna. Albinele nu consuma mai mult decat au nevoie. Ce ramane apartine tot a apicultorului.
[aveti drepate acum se poate selectia la adevaratii apicultori :bravo:]
Salut Sorine  :hi:! Detaliaza, eu nu sunt ,,adevarat apicultor", dar am iteleles, ce a vrut sa ne transmita dn Bucovineanu, din penultima propozitie.Multumesc!  :hi: Cu respect!! C.B  :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

galbeaza

sal fratilor. am fost azi la stupina sa vada cata zapada s-a mai asezat zilele astea ca de cateva zile sun t racit  :yahoo_cry: si nu am putut iesi din casa si ce sa vezi cand am ajun... :uimit: :uimit: :uimit: zapada normal ca ninge de cateva zile la IASI. cat a nins? va las pe voi sa apreciati.
imi plac ce caciuli frumoase au stupii nu ma ating de ele ca vine frugul iar si e mai bine cu caciulita
in rest dezapezire usoara acolo unde e cazul...si cred ce e..... :wink2: :D

balasbebe

Ce sa zic? Zapada este buna, frumoasa dar parca prea multa.
Cateodata natura parca stie mai bine ce are de facut decat noi. Daca nu dai zapada de pe capace este si nu este bine. Cand iese soarele incalzeste mai bine partea superioara, si le ajuta pe albine sa se miste in ghem.

jonny_it

Citat din: balasbebe din Februarie 07, 2012, 07:08:45 AM
Ce sa zic? Zapada este buna, frumoasa dar parca prea multa.
Cateodata natura parca stie mai bine ce are de facut decat noi. Daca nu dai zapada de pe capace este si nu este bine. Cand iese soarele incalzeste mai bine partea superioara, si le ajuta pe albine sa se miste in ghem.

Tinand cont ce seceta a fost nu este multa!
Sunt zone din tara unde nu a plouat din august...

Alutus

Inca 3-4 ninsori ca acestea ar putea asigura rezerva normala de apa din sol.
Sa nu uiti Darie!