Vremea in iarna 2011-2012

Creat de bucovineanu, Ianuarie 03, 2012, 07:17:02 PM

« precedentul - următorul »

marius_vfp

salut . azi la ora 18  la negresti vaslui - 19 grade

foto anterioare cu 2 zile
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

tassevasi

Ma ingrozesc cind vad cu ce situatii  se confrunta unii din dvs in tara  .
  Noi aici in Pitesti  o ducem bine  ,suntem  mai pititi .
  Numai bine .

PS > oare a inceput era glaciala ??

Adrian Roman

Citat din: tassevasi din Februarie 08, 2012, 07:11:06 PM
  Ma ingrozesc cind vad cu ce situatii  se confrunta unii din dvs in tara  .
  Noi aici in Pitesti  o ducem bine  ,suntem  mai pititi .
  Numai bine .
[/quote

la mine e zapada putina, maxim 25-30 cm, da frigul e mare, de multi ani n-a mai coborat sub 10-12 gr. Acuma sta in intervalul -18.-3gr.si deja tine de multe, multe zile !
]

Ozzy

La domnul romikele zici ca sunt transee de razboi.
La mine, Drajna /Prahova e ger, avem zapada de 50 cm. dar nu a viscolit asa ca prin alte zone .

pharaonu75

Citat din: Lhk din Februarie 08, 2012, 07:51:31 PM
...
La mine, Drajna /Prahova e ger, avem zapada de 50 cm. dar nu a viscolit asa ca prin alte zone .

Ce mult imi plac iernile de pe la voi!
La mine in Baragan nu poti iesi din casa ca te ia vantul pe sus!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

cristi ciuc

Frig tareeee.... Nu ştiu ce fac albinuţele acolo în cuib?
Azi dimineaţă la Ciuc, la ora 07:30, erau - 23 grade.

teo

dupa toate care le vad la tv ce e in sudul tari si nu numai azung la concluzia ca mai bine e la Toplita aici la -25C

Ozzy

Citat din: pharaonu75 din Februarie 08, 2012, 07:54:17 PM
...

Asa e . Din punctul asta de vedere e o zona binecuvantata . Indiferent de ca e vorba de
canicula sau ger, de furtuna sau viscol maximele nu ating valorile din alte zone ale tarii.

tassevasi

Citat din: Lhk din Februarie 08, 2012, 10:39:10 PM
Citat din: pharaonu75 din Februarie 08, 2012, 07:54:17 PM
...

Asa e . Din punctul asta de vedere e o zona binecuvantata . Indiferent de ca e vorba de
canicula sau ger, de furtuna sau viscol maximele nu ating valorile din alte zone ale tarii.

Sa-mi zici  unde stai in Drajna  ,ca atunci cind o sa mai merg la tara in Aricesti Zeletin ,am sa trec pe la tine  . :).......... Tot trec pin Baltesti . :)
  Numai bine

reformistul

O vatra de stupina la Iasi in urma cu cateva zile.

http://www.reformistul.blogspot.com

Nu fac reclama, daca nu e acceptat se poate sterge.

brianoo_bz

astazi am vazut ca de luni sar putea sa intram din nou in cod galben de ninsori si frig   sar zice ca se prelungesc opana pe la sfarsitul lunii  sperante pentru ceva temperaturi pozitive sunt dupa 24 feb
alexandria azi -15 gr

Miere Sorin

Va salut,

Azi o zi neagra pentru mine.Am constatat ca familiile mele au diarie.Mai mult ca sigur au avut miere de mana fiind in zona de munte.Multe albine moarte la urdinis miros specific de diarie.... cei drept le-am dat si turta zahar.....in ianuarie

Ma puteti ajuta cu un sfat.Se mai poate salva ceva ?o sa reziste pana la primavara?
Multumesc.

teo

sorine daca au diareie e o problema ,cel putin trebuie analizat din ce cauza a aparut diarea 1din cauza mieri 2,din cauza turtei care ai puso tu in ianuare 3,din cauza deranjului (prin preazma supilor ai ceva galagie )care poate parveni de la mai multe chesti ,sfatul meu ar fi sa le lasi inca 2,3,saptamini linistite pina se incalzeste dupa care sa intervi cu turte cu protofil ,

Miere Sorin

Nu stiu daca e miere de mana vorbind cu un apicultor el a zis ca albinele nu capacesc mierea de mana....Galagie se poate deoarece sunt o gramada de pitigusi si nu stiu ce sa mai fac cu ei toata ziua sunt acolo la stupi....Probabil le-am deranjat si eu.
Ce ziceti o sa mai scape? le-am deschis urdinisul mai mult si am tras cu un carlig albinele moarte pentru a avea aer.

mape 48-petru manea

cand temperatura permite sirop caldut cu ceaiuri + protofil
poate fi nosema sau miere de mana sau amandoua