Asociatia Apicultorilor Profesionisti "Albina Ramniceana" Rm. Sarat

Creat de PuisoruApis, Decembrie 15, 2011, 04:14:17 AM

« precedentul - următorul »

romikele

PACO

Citat din: romikele din Ianuarie 23, 2013, 09:35:05 AM
Punctul de vedere al Asociatiei trimis la MADR.

Felicitari !

In sfarsit vad si eu o asociatie cu personalitate. Nu pot sa zic decat : RESPECT

romikele

Ce ziceți de această ramă cu puiet de la regină selecționată marca "ApisPuisoru" a colegului nostru Gabi Stanciu?

tassevasi

E o rama perfecta  si.... noua  :)  :rotfl: :rotfl: dar... tare putina albina pe ia .
  Bravo ,inseamna ca o sa tabere  apicultorii pe el acum . :)
   Numai bine  :hi: :hi:

romikele

Asta e o rama marginasa... iti dai seama cum aratau alea de pe centru?
Fără glumă, mătcile astea când n-au unde să ouă, "țipă" după rame goale  :wink2:

pharaonu75

E trucaj! Am vazut eu pixelul albastru!
Vorba aluia de la Bals: "Mai taie din ele da-le dracului"  =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Adevarul e ca am mai vazut ceva apropiat, chiar la mine, dar sa oua si peste sarme in halul asta, pana acum, nu!

pharaonu75

romikele

bucovineanu

De fiecare data cand intru pe forum imi apare in fata numele asociatiei apicole cu sediul in orasul administratorului. Dar ceva nu era corect in denumire si nu stiam ce. Azi m-am dumirit: Corect ar fi "Albina Ramniceana Sarata".  :smile:

romikele

Reamintim membrilor asociatiei care au uitat, sau aducem la cunostinta celor ce n-au primit inca informatia, ca duminica 10 februarie la orele 08.30, la Hanul Poienita este convocata Adunarea Generala, cu o ordine de zi bogata.
PREZENTA OBLIGATORIE!
Cei care au stampile, sa le aiba asupra lor!!!

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: bucovineanu din Februarie 03, 2013, 08:56:41 PM
De fiecare data cand intru pe forum imi apare in fata numele asociatiei apicole cu sediul in orasul administratorului. Dar ceva nu era corect in denumire si nu stiam ce. Azi m-am dumirit: Corect ar fi "Albina Ramniceana Sarata".  :smile:

ce  treaba   are  albina   cu   saratura?
mai  bine  ar fi:
asociatia  apicultorilor  profesionisti  sarati,  albina  ramnicului     :P

offf  rai mai  suntem
ce ar  insemna  ca  riecare  sa  afaugam  la  societate,  numele  orasului?
ce  ar  face  nea  dobre  de  la  dobre  si  fii?
ce  ar  spune  cei  din  piatra  neamt?

http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333