TARGUL APICOL SLOBOZIA 2012

Creat de stefy.costea, Noiembrie 13, 2011, 08:01:16 PM

« precedentul - următorul »

stefanescu

Ati ras cind PACO a zis: Am o presimtire, sper sa nu se adevereasca; targul de la braila va fi inaintea celui de la slobozia.
Cred ca stia el ceva. Bag de sama ca PACO ia locul lui Melisa si Vanesa
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

jonny_it

Citat din: stefanescu din Februarie 03, 2012, 11:41:07 AM
Ati ras cind PACO a zis: Am o presimtire, sper sa nu se adevereasca; targul de la braila va fi inaintea celui de la slobozia.
Cred ca stia el ceva. Bag de sama ca PACO ia locul lui Melisa si Vanesa

Mama omidu'

pharaonu75

Citat din: PACO din Ianuarie 31, 2012, 08:50:49 PM
Am o presimtire, sper sa nu se adevereasca; targul de la braila va fi inaintea celui de la slobozia.

PAAACOOOO!
Sa vezi ce bataie iti iei daca pun mana pe tine!!!!
Tu si cu presimtirile tale... ati amanat targul de la Slobozia!

Las' ca te prind eu vreodata, sa vezi ce ti-o furi pentru ca ai cobit!

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: stefy.costea din Februarie 01, 2012, 09:03:18 AM
Ati  vrea voi ca Targul de la Slobozia sa aiba soarta celui de la Braila !?!  Cred ca mai este si dupa sufletul omului. La precedentele editii am stat cu inima-n gat ...

=)) =)) =)) =))   DUPA SUFLETUL OMULUI ............ =)) =)) =)) =)) =)) =))

stefy.costea

Dragos am sa tin ciorba calda pana la noua reprogramare a targului! S-au ce o mai ramane din ea pana atunci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Noi sa fim sanatosi ca belele curg!
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: PACO din Ianuarie 31, 2012, 08:50:49 PM
Am o presimtire, sper sa nu se adevereasca; targul de la braila va fi inaintea celui de la slobozia.
domnule omida, targul de la braila se va tine pe 11 12 febr?
te astept ca o tuica fiarta

stefy imi pare rau, dar vezi cum e?
cu un forumist poti sa te opui si sa te contrezi
cu albinele poti sa le impiedici sa nu roiasca
dar lu` vremea, ce sa-i faci?

te astept la braila
sa vorbesti si cu niste mierari din zona ta, sa ii inviti din partea mea...
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

albine

Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

joniii21

Acum cind se stabileste data? pt tirg la Slobozia.

stefy.costea

Cel mai probabil, TARGUL APICOL SLOBOZIA editia a-III-a, va fi reprogramat pentru wekendul de Florii 31-III - 01 IV 2012, asta daca va fi reprogramat targul de la Bucuresti, care se pare ca nu a fost batut in cuie.
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

happy

Cand asteptam sa ma intalnesc si eu cu lumea buna din albinarit mama Natura a spus NU!! :redcard:
Lasa Florin ca pe 31.03 (cum presupune Stefan)te duc la oaza mea de la Amara si atunci ai ce sa vezi in afara de albine!! :hi:
http://hapy.sunphoto.ro/
Lumea nu ar exista fara albine!

joniii21

cam tirzior dar este bine si atunci fata deloc :bzz:

Citat din: happy din Februarie 05, 2012, 12:44:00 PM
Cand asteptam sa ma intalnesc si eu cu lumea buna din albinarit mama Natura a spus NU!! :redcard:
Lasa Florin ca pe 31.03 (cum presupune Stefan)te duc la oaza mea de la Amara si atunci ai ce sa vezi in afara de albine!! :hi:
poate nu ai remarcat, dar targul de la braila, unde te astept, este si pentru tine: bee...smart, bee... happy!
deci ai sansa sa dai peste "lumea buna din albinarit" fiind alaturi de noi la braila.
vorbeste si cu pharaonu (daca nu s-o da iar "de servici"), si cu stefy, si cu alti apicultori de la slobozia si faceti o excursie la braila
si puisoru, si nelu si eu va asteptam cu placere

pharaonu75

Pentru 29 ianuarie aveam micrbuzul pregatit... pentru 11-12 februarie nu mai am nici macar bani :yahoo_cry: :yahoo_cry:
Sunt sarac lipit!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Citat din: pharaonu75 din Februarie 05, 2012, 03:36:15 PM
Pentru 29 ianuarie aveam micrbuzul pregatit... pentru 11-12 februarie nu mai am nici macar bani :yahoo_cry: :yahoo_cry:
Sunt sarac lipit!
da-te lovit.... :yellowcard:

pharaonu75