TARGUL APICOL SLOBOZIA 2012

Creat de stefy.costea, Noiembrie 13, 2011, 08:01:16 PM

« precedentul - următorul »

iftimie

Citat din: romikele din Ianuarie 30, 2012, 08:54:57 PM
Numai la burtile voastre va ganditi  :razz:
Mai sunt si alte cheltuieli, de ex. cu invitatii, din care se recupereaza doar partial cu aceasta taxa. Informatiile nu vin nicaieri absolut pe gratis  :wink2:
Acum am inteles.La masa vor participa 2 formatiuni:una moca si una platitoare.
Din acest motiv,unii vizitatori/expozanti se scuza ca trebuie sa plece,fara participare la masa si merg sa manince unde vor ei si ce anume vor ei.Cert este faptul ca daca te declari organizator,suporti cheltuielile.Ca de nu,ar insemna ca cei mai sus invitati de mine la Botosani,sa plateasca consumatia lor si a mea.Cu ce-i atragi pe potentialii participanti?Cu promisiunea oferirii unui pahar de tuica?Considerati ca ar face cineva cheltuieli insemnate cu deplasarea si cazarea la hotel ptr. acest lucru?Ma indoiesc.De pilda,eu nu beau tuica.Iar cei de alta credinta nu beau de loc.Care e alternativa ce le-ati oferit-o?Ca nu s-a facut nici o referire la limonada.Trebuie sa achiti si un meniu dublu ca sa schimbi 2 fraze cu Faraon sau Dragos?Ca doar nu monopolizezi discutiile.Si oricum,la sprit vorbeste toata lumea  cu toata lumea si nu aude nimeni nimic.Daca masa era la micul dejun,mai era ceva,dar seara,dupa ger,deja e "tragic".Parerea mea.
oricind la dispozitia apicultorilor ,in vedere construirii unei remorci,platforme sau container apicol,proiecte omologare RAR,livrare piese schimb si de cirlige de remorcare!

GIMS

D006

In general pe la toate targurile unde se organizeaza aceste intalniri in banii platiti intra pe langa mancare , bautura si lautari , dansatoare !

albine

Bautura o da ospatarul,organizatorul plateste - la Botosani.   Jos palaria.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

PACO

Am o presimtire, sper sa nu se adevereasca; targul de la braila va fi inaintea celui de la slobozia.

D006

pharaonu75

Daca prin "inainte" ati dorit sa spuneti "mai bun", sa stiti ca nu va contrazic!
Orice este posibil!
Mai ales ca unul se organizeaza cu fonduri private, iar altul cu fonduri majoritar publice!

Daca prin "inainte" ati vrut sa spuneti intr-adevar INAINTE, in sens calendaristic, subscriu la cele spuse de Dragos mai sus! :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

stefy.costea

Ati  vrea voi ca Targul de la Slobozia sa aiba soarta celui de la Braila !?! Desi astazi de dimineata termometrul indica -18 grade acum a iesit soarele!!! Pentru wekeend prognoza meteo inca temperaturi cu +++ in termometre!!! Cred ca mai este si dupa sufletul omului. La precedentele editii am stat cu inima-n gat pana in prima zi de desfasurare a targului din cauza viscolelor. Sper ca norocul sa nu ma paraseasaca de aceasta data!!!
Apropos de meniu pretul, acestuia a scazut de la 50 la 40 lei persoana iar tuica fiarta si vinul fiert va fi la discretie!!!! :
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

pharaonu75

Felicitari Stefane!!!

- pentru reducerea pretului la meniu:
- pentru vinul si tuica fiarta la discretie:
- pentru organizarea targului, care a devenit deja traditie!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

stefy.costea

Vremea in Slobozia
Astazi e miercuri, 1 Februarie 2012. Soarele rasare la 07:30 si apune la 17:18.

Temperatura acum: -17˚C (se simte ca: -22˚C)
Starea vremii: insorit
Umiditate: 75%
Vant: 0 km/h dinspre NNE
Presiunea atmosferica: 1031.83 mb, in urcare
Acum in Slobozia: -17˚C

Prognoza meteo pe 10 zile

miercuri, 1 Februarie 2012 - Max:-11˚C - Min:-17˚C
Insorit
Sanse de ninsoare: 0%
Umiditate: 78%
Vant: 13 km/h din directia NNE

Partial innorat
Sanse de ninsoare: 10%
Umiditate: 82%
Vant: 18 km/h din directia NE

joi, 2 Februarie 2012 - Max:-6˚C - Min:-9˚C
Moderat ninsoare
Sanse de ninsoare: 60%
Umiditate: 81%
Vant: 24 km/h din directia NE

Mai mult innorat
Sanse de ninsoare: 20%
Umiditate: 89%
Vant: 21 km/h din directia NE

vineri, 3 Februarie 2012 - Max:-3˚C - Min:-10˚C
Moderat ninsoare
Umiditate: 87%
Vant: 19 km/h din directia ENE

Ninsoare
Umiditate: 91%
Vant: 18 km/h din directia ENE

sambata, 4 Februarie 2012 - Max:1˚C - Min:-3˚C
Ploaie / ninsoare
Sanse de precipitatii: 60%
Umiditate: 93%
Vant: 19 km/h din directia E

Ploaie / ninsoare
Sanse de precipitatii: 60%
Umiditate: 83%
Vant: 16 km/h din directia E

duminica, 5 Februarie 2012 - Max:1˚C - Min:-6˚C
Moderat ninsoare
Sanse de ninsoare: 30%
Umiditate: 85%
Vant: 16 km/h din directia VNV

Moderat ninsoare
Sanse de ninsoare: 40%
Umiditate: 87%
Vant: 10 km/h din directia NNV

luni, 6 Februarie 2012 - Max:-1˚C - Min:-6˚C
Ninsoare
Cantitate precipitatii: <1 mm
Vant: 28.08 km/h din directia NNE

Ninsoare
Vant: 6.12 km/h din directia V

marti, 7 Februarie 2012 - Max:-6˚C - Min:-8˚C
Ninsoare
Cantitate precipitatii: 1 mm
Vant: 39.24 km/h din directia NNE

Innorat
Vant: 30.96 km/h din directia NNE

miercuri, 8 Februarie 2012 - Max:-10˚C - Min:-13˚C
Senin
Vant: 28.08 km/h din directia NNE

Ninsoare
Cantitate precipitatii: 4 mm
Vant: 37.08 km/h din directia NNE

joi, 9 Februarie 2012 - Max:-12˚C - Min:-17˚C
Senin
Cantitate precipitatii: 0 mm
Vant: 10.08 km/h din directia NNE

Senin
Vant: 14.04 km/h din directia NNE

vineri, 10 Februarie 2012 - Max:-13˚C - Min:-25˚C
Partial innorat
Vant: 4.32 km/h din directia VSV

Senin
Vant: 11.16 km/h din directia NNV

Sursa: http://vremea.ido.ro/Ialomita.htm#ixzz1l7H1Px1q
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: stefy.costea din Februarie 01, 2012, 09:03:18 AM
Ati  vrea voi ca Targul de la Slobozia sa aiba soarta celui de la Braila !?! Desi astazi de dimineata termometrul indica -18 grade acum a iesit soarele!!! Pentru wekeend prognoza meteo inca temperaturi cu +++ in termometre!!! Cred ca mai este si dupa sufletul omului. La precedentele editii am stat cu inima-n gat pana in prima zi de desfasurare a targului din cauza viscolelor. Sper ca norocul sa nu ma paraseasaca de aceasta data!!!
Apropos de meniu pretul, acestuia a scazut de la 50 la 40 lei persoana iar tuica fiarta si vinul fiert va fi la discretie!!!! :

:mad: :mad: :mad:
de 2 ori...

o data pentru "Ati  vrea voi ca Targul de la Slobozia sa aiba soarta celui de la Braila !?! "
a doua oara pentru "Cred ca mai este si dupa sufletul omului. "

stefy daca vrei sa stii ...  :P saptamana urmatoare dupa Braila adica 18-19.02, e libera  :D

cat despre chestia cu "discretia"... pot sa vin cu cativa "prieteni", ce pot bea cat nu poti tu da?

oricum, bafta
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 30, 2012, 09:00:41 PM
Acum sa nu crezi ca toti sunt la fel de frumosi ca mine... pentru ca nu au cum... =)) =)) =))

nebunatic... mic ce esti...
ti-au murit laudatorii?... :lol:

pharaonu75

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Februarie 01, 2012, 04:16:56 PM
de 2 ori...

o data pentru "Ati  vrea voi ca Targul de la Slobozia sa aiba soarta celui de la Braila !?! "
a doua oara pentru "Cred ca mai este si dupa sufletul omului. "

stefy daca vrei sa stii ...  :P saptamana urmatoare dupa Braila adica 18-19.02, e libera  :D

cat despre chestia cu "discretia"... pot sa vin cu cativa "prieteni", ce pot bea cat nu poti tu da?

oricum, bafta

Un exemplu clar de cum poate deforma internetul sensul unei discutii!

1. "Ati  vrea voi ca Targul de la Slobozia sa aiba soarta celui de la Braila !?!"
Mie imi suna mai mult a intrebare sau uimire a lui Stefan, nu a bucurie ca "a murit capra vecinului".

2. "Cred ca mai este si dupa sufletul omului. La precedentele editii am stat cu inima-n gat pana in prima zi de desfasurare a targului din cauza viscolelor. Sper ca norocul sa nu ma paraseasaca de aceasta data!!!"
De aici inteleg faptul ca Stefan este convins ca, avand o inima buna, norocul nu il va parasi, iar targul nu va avea de suferit din cauza vremii!

Sensul unei fraze, in foarte mare masura este dat de intonatie, lucru care nu poate fi observat atunci cand se discuta pe net!
Din aceasta cauza au tot aparut diverse conflicte artificiale intre unii membri, pentru ca in lipsa intonatiei, fiecare a inteles ceea ce a vrut!

pharaonu75

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Februarie 01, 2012, 04:19:04 PM
nebunatic... mic ce esti...
ti-au murit laudatorii?... :lol:

Nu mi-au murit laudatorii, insa sunt extraordinar de modest! =)) =)) =))

Citat din: pharaonu75 din Februarie 01, 2012, 04:26:16 PM
nu a bucurie ca "a murit capra vecinului".

alio... alio...

de mult nu se mai doreste moartea caprei vecinului
acum toti vor : "sa moara vecinu`, sa-i iau eu capra..."

pharaonu75

Slobozia nu are cum sa ia capra braileana! :wink2: