Angajez Stupar cu carnet de munca !

Creat de Bătrânul, Octombrie 28, 2011, 03:50:35 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Citat din: marian sima din Noiembrie 02, 2011, 05:45:24 PM
Din pacate la mine in zona pamintul este lucrat in totalitate,nu gasesti balarii,si nu se numesc balarii in alte tari chiar se finanteaza pamintul nelucrat (se zice ca se reda naturi)in Austria e 2000 euro hectarul nelucrat.

La cata lene are romanul, s-ar umple de bani daca am avea si noi o asemenea lege! :D
Insa in Romania daca il muncesti, nu scoti nici jumatate din suma aia! :mad:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

marian sima

Nu sint de acord cu aceasta afirmatie,Romanul munceste si dupa progam nu multi Europeni fac lucrul acesta,totul e fals pamintul nu se munceste datorita costurilor prea mari in comparatie cu venitul,un fermier european are acelasi cost cu romanul dar are subventie mai mare ,are prima de export si multe altele ,Romanul nu are nici macar piata de desfacere, si spunetile agricultorilor de la mine din sat unde sint pirloagele ca ramineti fara ele,ca astia ara si drumurile si canalele fara apa tot.

Bătrânul

DA  :nod: tocmai a trecut pe linga mine : un german, un francez , un suedez , un japonez..... furind dale de beton si pompe de la sistemele de irigatii... =)) =)) =))

marian sima

Pai atunci angajeazati apicultor german,frantuz,japonez sau suedez,ca a-l nostru cum a luat dalele asa ia si ramele cu puiet  le vinde altora si scoate salariu maxim pe economie,daca gaseste ciobani prin zona si schimba mierea pe brinza iese si cu 50% din profit fara ca sa il banuiesti cu ceva. =)) =)) :rotfl: :rotfl: :rotfl: I-mi propuneai nu demult sa facem afaceri acum ma prinsei ca vrei sa ma pacalesti,sau nu esti Roman ca Batrini dupa cite stiu eu pot fi de mai multe nationalitati. =)) Am glumit sa fii sanatos. :hi:

Alutus

Citat din: Batrinul din Noiembrie 04, 2011, 02:20:28 PM
DA  :nod: tocmai a trecut pe linga mine : un german, un francez , un suedez , un japonez..... furind dale de beton si pompe de la sistemele de irigatii... =)) =)) =))
Si pe la noi sa auzi da ei. Da... zice  ca ii vazu Suca si-i dadu pe mana politiei, cu dale cu tot mai putin una ca o vandusera in targ la Strehaia. Asa ca stati linistiti c-acu e liniste si pace la hotare. 
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 02, 2011, 07:10:16 PM
La cata lene are romanul, s-ar umple de bani daca am avea si noi o asemenea lege!
Nu sunt de acord! Romanii in general sunt harnici. Serios. Uitati-va la voi... si la noi.  Problema este alta : sunt prea corecti! (vezi dalele batranului)
Sa nu uiti Darie!

marian sima

TTT    Tare va mai place sa faceti insinuari ,acum ce sa cred ca stupi comercializati de dl Batrinu si vinduti la un pret de nimica sint facuti din scindura furata?Eu unul stiu ca lucrurile furate se vind la pret fara concurenta.Sau sintem atit de loviti de corectitudine incit ne e teama sa ne prezentam cu numele nostru ?Cum a zis cineva "Totul are o explicatie"dar nu vad de ce a-s explica dl Sutula.

mape 48-petru manea

Citat din: marian sima din Noiembrie 04, 2011, 05:54:58 PM
TTT    Tare va mai place sa faceti insinuari ,acum ce sa cred ca stupi comercializati de dl Batrinu si vinduti la un pret de nimica sint facuti din scindura furata?Eu unul stiu ca lucrurile furate se vind la pret fara concurenta.Sau sintem atit de loviti de corectitudine incit ne e teama sa ne prezentam cu numele nostru ?Cum a zis cineva "Totul are o explicatie"dar nu vad de ce a-s explica dl Sutula.
vrei sa insinuezi ca stupii sunt facuti din lemn furat ?   nu cred  =))

marian sima

Nu insinuiez dar vad ca unora le place sa calce pe alti pe bombeuri crezind ca nu pot fi calcati.Cit despre stupi nu are cum sa fie facuti cu lemn furat,ca lemnul furat nu crapa. =)) =)) =))

marius_vfp

alutus alutus , da romanii sunt harnici dar avem si specimene printre ei , am luat pe unul la treaba , sa cofram o fundatie la casa, iam dat ciocanul sa scoata cuiele de pe capetele scandurilor, si mia zis cai greu ciocanul :lol: =)) =))
fara cafea 3 mese si tigari nu vrea nimeni sa munceasca , trebui sai mai caut o femeie si era tot tacamul, sa mearga in strainatate sa vada cum se munceste si care sunt conditiile .
spor la treaba numai bine
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

D006

Citat din: marian sima din Noiembrie 04, 2011, 06:27:57 PM
Nu insinuiez dar vad ca unora le place sa calce pe alti pe bombeuri crezind ca nu pot fi calcati.Cit despre stupi nu are cum sa fie facuti cu lemn furat,ca lemnul furat nu crapa. =)) =)) =))

hei..!!...Aici nu se platesc polite !..

se discuta "tembelisme"  in loc sa vorbiti scurt, clar si la obiect.

Mariene, cred ca faci exces de "rautate" ca sa nu spun altceva comportindu-te astfel .

marian sima

Daca vrei muncesti si in Romania,numai ca cel care munceste, munceste de obicei pentru el adica daca esti muncitor te duce si putin mintea sa fii propiul tau stapin ,cel care munceste pentru tigari si pentru cafea nu e om muncitor ,si sa scoata cuiele cu ciocanul ,daca ii dati o tezla poate reduceati o masa poate omul era invatat cu tesla,cit despre rautate aratam-i cine a inceput sicanele,un om bun se cunoaste si dupa corectitudine,nu e corect sa acuzi un om de rautate cind acesta e atacat de alti pe nepusa masa.Adica cind nu le-a gresit cu nimic.

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bee_lover

marian sima

:ok: :ok: :ok: Romanul e puturos ,da puturos e putin zis e foarte puturos ,eu am devastat canalele de irigatii din aceasta tara (acum e bine?)............................Aideti sa fim putin seriosi Romanul a ridicat orase intregi in israel ,Romanul lucreaza in toate domeniile de activitate de la apicultura pina la centrale nucleare,oare cine a creat faimoasele utilaje agricole Jon deere,cine a creat motorul cu reactie si multe altele,fiecare societate are si uscaturile ei ,asa ca daca iau boscethar din america de pe strada nu inseamna ca toti americani sint boschetari,daca cineva nu vrea sa se angajeze cu 700 ron /luna nu inseamna ca apicultori Romani sint puturosi ,inteleg ca uni aveti alte radacini nationale si nu-i aveti la suflet pe Romani ,dar asta trebuie sa ramina in cugetul dv,ce ar insemna sa zic cutare natiune e ....................oare e frumos?Eu unul sint Roman si m-am simtit jignit de afirmatiile dv cu privire la Romani,ii invit pe cei care calomniaza pe Romani la o zi de lucru alaturi de mine ii dau eu cazmaua in mina si sa vad daca poate sa se tina dupa mine .