Angajez Stupar cu carnet de munca !

Creat de Bătrânul, Octombrie 28, 2011, 03:50:35 PM

« precedentul - următorul »

marian sima

pharaonu75

Citat din: marian sima din Noiembrie 05, 2011, 01:22:56 PM
:ok: :ok: :ok: Romanul e puturos ,da puturos e putin zis e foarte puturos ,eu am devastat canalele de irigatii din aceasta tara (acum e bine?)............................Aideti sa fim putin seriosi Romanul a ridicat orase intregi in israel ,Romanul lucreaza in toate domeniile de activitate de la apicultura pina la centrale nucleare,oare cine a creat faimoasele utilaje agricole Jon deere,cine a creat motorul cu reactie si multe altele,fiecare societate are si uscaturile ei ,asa ca daca iau boscethar din america de pe strada nu inseamna ca toti americani sint boschetari,daca cineva nu vrea sa se angajeze cu 700 ron /luna nu inseamna ca apicultori Romani sint puturosi ,inteleg ca uni aveti alte radacini nationale si nu-i aveti la suflet pe Romani ,dar asta trebuie sa ramina in cugetul dv,ce ar insemna sa zic cutare natiune e ....................oare e frumos?Eu unul sint Roman si m-am simtit jignit de afirmatiile dv cu privire la Romani,ii invit pe cei care calomniaza pe Romani la o zi de lucru alaturi de mine ii dau eu cazmaua in mina si sa vad daca poate sa se tina dupa mine .

Eu sunt roman 100% iar afirmatia mea referitoare la lenea romanilor mi-o mentin!
Nu ma refeream aici la tine Mariane, (chiar ti-am apreciat gospodaria si realizarile) ci la romani in general!
La romanii care au fost invatati in comunism ca si daca muncesti si daca tragi chiulul, tot la fel esti platit!
La romanii care decat sa munceasca mai bine rabda de foame si asteapta ajutorul social!
La romanii care pe langa 50 lei ziua de munca mai cer si mancare, tigari, cafea si alcool!
La romanii care, desi sunt plini de datorii si le plang copii de foame, ar vrea o slujba de director la IBM, nu una de tractorist!
Iar exemplele ar putea continua!

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Ca o simpla curiozitate: in cat timp au reparat japonezii soseaua aia dupa cutremur si in cat timp o reparau romanii?
La mine in zona se asfalteaza un drum national!
Ieri in jurul orelor 14.00 am trecut pe acolo si am numarat 11 "muncitori"care stateau degeaba... doi dintre ei chiar se intinsesera jos, in iarba, pentru un somn "de frumusete", iar 3 citeau ziarul!
Munceau doar 4!
Adica un sfert!
Pentru ce erau platiti restul de 75%?!?! Ca sa doarma? Sau ca sa citeasca presa?
Si ne mai vaitam ca ne costa 25 milioane de euro km de autostrada!

Cand vreodata unul din aia 11 "muncitori" va rupe cazmaua alaturi de tine Mariane?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

marian sima

Pai aici e toata susta ,nu mai plati omul cu ziua ,platestel dupa productivitate,Ce fac eu daca il iau pe unul cu ziua si scoate un sac de morcovi ,nici cheltuiala nu o scot ,daca platesc la saci scosi sa vezi cum zbirniie ca o albinuta,asa si dl Batrinul poate sa faca oferte dupa productivitate,atita timp cit faci oferta cu salariu minim fii sigur ca nu sare la angajare cei mai harnici.Si pe aici au trecut cu reparatia drumurilor,ifronistul dormia in ifron pina cind a venit unul si la platit sa-i amenajeze un loc pentru depozit de lemne,daca il vedeai in lucru jurai ca nu e ala care dormia.

bucovineanu

Nu sunt de acord ca romanii sunt lenesi.Nu se poate spune acest lucru la general. Ca au mers unii afara si au facut tot felul de minuni, este adevarat. Dar sunt multi romani care fac cele mai grele munci, in multe tari din Europa si nu numai. Din pacate  am fost obisnuiti in cei 50 de ani de comunism cu zicala: "noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc." Acelasi lucru a ramas valabil si acum. E adevarat ca nu avem cultul muncii ca asiaticii si nici spiritul organizatoric german. Mai avem o zicala pe care multi dintre noi o respectam cu sfintenie,"las ca merge si asa".Dupa 9o, multi dintre romani si-au zis: acum e si la noi democratie ca in Germania, nu mai trebuie sa muncim si o sa traim ca nemtii. Vina cea mai mare o poarta insa cei care s-au perindat la guvernare, care in loc sa incurajeze munca, sa creeze locuri de munca, au distrus totul dea valma si au tot "dat" pentru a cumpara voturi. Invatarea fara munca e usoara, mai greu e dezvatul, mai greu e de a pune osul la munca.

POSTASUL

cam asa ceva am vrut sai zic si eu lui Pharaono ,,toti romanii'' pai inseamna ca ne numarmam si noi  printre iei  =)) =)) mai frate cum ne ajungem un pic gata suntem patroni si cautam slugi  pe bani putini si munca multa , nu tata ca in germania afacerea sa se desfasoare in familie , nevasta , soacra , copii ,frati , socrii  pusi la treaba nu sa frece luleaua [mai ales soacra]  =)) si uite asa o sa ai randament mare si profit pe masura asteptarilor  :hi:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Kov iulian

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 05, 2011, 01:46:16 PM
Ca o simpla curiozitate: in cat timp au reparat japonezii soseaua aia dupa cutremur si in cat timp o reparau romanii?
Ieri in jurul orelor 14.00 am trecut pe acolo si am numarat 11 "muncitori"care stateau degeaba... doi dintre ei chiar se intinsesera jos, in iarba, pentru un somn "de frumusete", iar 3 citeau ziarul!
Munceau doar 4!
Adica un sfert!
Pentru ce erau platiti restul de 75%?!?! Ca sa doarma? Sau ca sa citeasca presa?

Cand vreodata unul din aia 11 "muncitori" va rupe cazmaua alaturi de tine Mariane?

Bătrânul

Citat din: marian sima din Noiembrie 05, 2011, 02:20:24 PM
Pai aici e toata susta ,nu mai plati omul cu ziua ,platestel dupa productivitate,Ce fac eu daca il iau pe unul cu ziua si scoate un sac de morcovi ,nici cheltuiala nu o scot ,daca platesc la saci scosi sa vezi cum zbirniie ca o albinuta,asa si dl Batrinul poate sa faca oferte dupa productivitate,atita timp cit faci oferta cu salariu minim fii sigur ca nu sare la angajare cei mai harnici.Si pe aici au trecut cu reparatia drumurilor,ifronistul dormia in ifron pina cind a venit unul si la platit sa-i amenajeze un loc pentru depozit de lemne,daca il vedeai in lucru jurai ca nu e ala care dormia.
Fabrica de Stupi Tg. Secuiesc angajeaza doi stupari cu carte de munca si doua persoane de ajutor la stupari. (poate sa fie sot sotie). Salariul minim garantat si CISTIGUL DUPA REZULTATE ! Stupina in pastoral in sezon , iarna pe vatra !  :bzz: :bzz: :bzz: Daca ai fi citit cu atentie vedeai ca oferta este exact  dupa productivitate. Salariul minim este in plus pentru siguranta angajatului  ^:)^ ^:)^

Bătrânul

Post scriptum " Romanul trebuie sa invete ROMANESTE si sa inteleaga ce citeste  =)) =)) =)) Zimbesc Mariane  =D> :bzz:

orbanstefan64

====================================================================Ca o simpla curiozitate: in cat timp au reparat japonezii soseaua aia dupa cutremur si in cat timp o reparau romanii?
Munceau doar 4!
Adica un sfert!

====================================================================
la soseaua sighisoara tg mures asfaltare pe un tronson de drum ....doua semafoare montate ,un sir de vreo 1 km de masini ce crezi ca faceau muncitorii au implintat in pamint  un tarus pe care era un borcan  si la citiva metrii stateau cu cite o piatra in mina si dadeau pe rind la tinta  :rusine: :rusine: :rusine: :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry:

marian sima

Citat din: Batrinul din Noiembrie 06, 2011, 08:20:27 AM
Post scriptum " Romanul trebuie sa invete ROMANESTE si sa inteleaga ce citeste  =)) =)) =)) Zimbesc Mariane  =D> :bzz:
Nea Batrine aia +10% poate sa fie decit o poveste ,citi apicultor au P.F.si citi spun ca au iesit pe profit?Daca bagi transportul investitiile una alta  poate mai ii ceri si o chirie :) 10=cu 0.Am stiut eu ce zic,si eu pot sa va zic ca dau 10% si sa va scot dator. :rotfl: :rotfl: :rotfl: Am glumit uni de pe aici va recomanda cordial . :hi:

Bătrânul

Mariane mai incerc odata romaneste: Am scris "DUPA REZULTATE" asta in limbaj economic nu inseamna profit de care vorbesti ci cutotul altceva! :nono: Intelegi diferenta -cred. Si cum sint binedispus revin NU AM AFIRMAT si nu am sugerat ca Romanul este lenes. :nono: dar afirm ca romanul este atit de mindru incit NU CERSESTE ( ca tiganul) si decit sa munceasca pe putin mai bine NU FACE NIMIC  :rotfl: :rotfl: In schimb AM SUGERAT si sustin cu tarie ca Romanul ARE HOTIA IN SINGE !!!! Cine dintre noi nu a furat (nu a adus acasa ceva ce nu-i apartinea) Care zice ca El ala ori e prost ori mincinos ( mai poate fii amnezia  :wink2:) EXCEPTIILE INTERESC REGULA =)) =)) =)) =D> =D> =D> Va salut FRATII MEI ! :bzz:

CRISTIAN71

Citat din: Batrinul din Noiembrie 06, 2011, 03:33:17 PM......... (nu a adus acasa ceva ce nu-i apartinea) ......

Eu am adus-o pe nevasta-mea din modova. Acum eu unde ma situez ? :rotfl:

Citat din: Batrinul din Noiembrie 06, 2011, 03:33:17 PM...... dar afirm ca romanul este atit de mindru incit NU CERSESTE ( ca tiganul).......

Pai nu am cersito, le-am spus ca o iau indiferent daca mi-o da sau nu ! :D :rotfl:
Scuzati-ma daca sunt off , dar asta mi-a venit acum in minte cind am vazut cele scrise . :zzz:

POSTASUL

banuiesc ca donu Batranu e neamt  , se vede dupa cum se exprima 
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75