De prin net

Creat de tassevasi, Septembrie 04, 2011, 11:19:06 PM

« precedentul - următorul »

marius_vfp

salut  kiwi , vezi tu cum sta treaba in sistemul de invatamant , fiecare natiune isi administreaza sistemul intr-un fel sau altul ,daca la noi sunt 4 sau 6 ore de stidiu in alte state sunt cate 3 sau 4 dimineata apoi dupa pauza de masa circa 1-2 ore , mai fac inca alte 3 ore pentru efectuarea temelor , vorbesc aici despre unele state europene , in alte zone ale lumii se practica statul pe jos , poate asa au gandit mai marii acelei tari ca educatia e mai eficienta , fiecare stat are unele concepti despre educatie ,  unii fac progrese altii nu , acele progrese depinde de puterea financiara a acelui stat dar si nivelul educational pe care il are multimea . concluzionez prin faptul ca natiile desi sunt in pace totul e roz si frumos sunt intr-o permanenta competitie .

uite tot de prin net vreau sa urmariti pe pustanul asta si sa va expuneti parerea. cea mai tare faza la minutul 11sau minitul 12:20 referitor la scoala. sper sa aveti rabdare sa-l vizionati.

Botez/ Crucea Intoarsa/ Religii/ Isus/ Programe false (FRIENDS SHOW)
la un moment s-a facut prieten cu "ALBINA"  io umflat un ochi
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

dodo79

pacat............ ca doar cativa pot gandi la fel.mare adevar graieste.

romikele

bismark

Interesant,oare cit timp i-a luat pentru dresaj.Aki al tau face ceva din ce facea Zoe?.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

romikele

E departe, dar face progrese  :wink2:

sorinma

Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

RazvanTi

tu realizezi ce tehnologie de taiere a lemnului tre sa aia sa construiesti masa aia?!?!?!
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

sorinma

=)) daca era simplu nu o postam ... am vrut sa fie ca si o curiozitare.Cred ca mecanismul de sub masa e piesa complicata.  :hi:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu

Kiwi Bee

Mai avem aici pe forum astfel de filme - sint multe pe net. Acest film este facut pe un yacht si o firma din NZ care face yachturi scumpe a facut acum citziva ani o astfel de masa motorizata pt un yacht binentzeles la cca 50 de mii de euro(yachtul era la milioane si milioane).

Oricum masa este frumoasa

pistol28

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

stefan1

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

mape 48-petru manea

Interesant---in 2 min. cat dureaza filmul nici un accident

sorinma

Poate 2 min e durata maxima fara accidente  :rotfl:

dodo79

Citat din: mape 48-petru manea din Mai 02, 2014, 07:14:10 AM
Interesant---in 2 min. cat dureaza filmul nici un accident
oare in Bucuresti cate erau in aceste 2 minute? :D