De prin net

Creat de tassevasi, Septembrie 04, 2011, 11:19:06 PM

« precedentul - următorul »

dodo79

Citat din: mape 48-petru manea din Mai 02, 2014, 07:14:10 AM
Interesant---in 2 min. cat dureaza filmul nici un accident
oare in Bucuresti cate erau in aceste 2 minute? :D

feerary

In Bucuresti nici un politist nu ar fi facut fata intr-o astfel de intersectie....
    Dak ati observat, filmul e dat pe rapid, asa ca  filmarea a durat mai mult de 2 minute. Accidentul se intampla doar in cazul in care trece vre-un roman pe acolo  :nod:

pistol28

S-a demonstrat ca EXITA elementarul  "BUN SIMTZ"
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

feerary

Citat din: pistol28 din Mai 04, 2014, 08:32:46 AM
S-a demonstrat ca EXITA elementarul  "BUN SIMTZ"
Si respect!
    Nu stiu daca ati observat, dar pe acolo trec si pietoni.
Am avut ocazia sa vad intr-o intersectie semaforizata cum un taxi a dat peste o fata.  O vecina a  stat ceva timp in spital pt ca a trecut pe trecerea de pietoni. Si cati au mai  murit pe drumuri putin aglomerate, trecand pe zebra.
       P.S. Obisnuiesc sa traversez strada prin locuri ne marcate sau pe rosu... nevasta imi  tot atragea atentia pana cand, spunandu-i, a realizat ca accidentele ( majoritatea) se petrec pe trecerea de pieton chiar si cand ai verde.  :nebun:

cipik

Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

nicomico

Dacia la americani ...si reviste de publicitate de la Kaufland hai ca ai reusit sa ne duci cu presul  =D>

albinasebes

Eu nu m-as filma la o asemenea lucrare. E penibil rau, asa se face tinichigerie? Lucru tiganesc.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

stefan1

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

marian_6777

Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

pistol28

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

Kiwi Bee

Kiwi Bee

oroles

Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

romikele

pistol28

ECO 100%

JOS PALARIA