Video si poze POSTASUL din BUCOVINA

Creat de POSTASUL, August 16, 2011, 05:06:43 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Poate vine si Postasul cu un "medicament" din ala de-al lui de la Voronet, ca sa ne tratam de nosemoza dupa iesirea din iarna! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 30, 2011, 06:51:27 PM
Poate vine si Postasul cu un "medicament" din ala de-al lui de la Voronet, ca sa ne tratam de nosemoza dupa iesirea din iarna! =))
pentru voi orcand pharaoane  : sampanie: o sa am medicamente si de ce sa asteptati pana atunci eu va astept sa veniti si in acesata iarna pe la mine , avem aici o partie frumoasa , manastirile , faceti si voi sarbatorile in BUCOVINA , plimbari cu sania etc. , daca veti sta cateva zile la mine o sa va tratez de nu va mai imbolnaviti in viata voastra =)) =)) =)) =)) =)) :hi: :hi: :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

POSTASUL

Citat din: romikele din Octombrie 31, 2011, 06:50:54 PM
Ăștia care deja suntem bolnavi mai avem vre-o șansă?  =))
da cu laptic sii .... =)) =)) =)) :hi:

pharaonu75

Taci, ca te afla doamna si pe urma nu te mai pune pe picioare niciun leac! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

eeee vezi Pharaoane  cum imi tratez eu prietenii  :nod: si vezi cum se traieste in Bucovina , cum naiba sa plec eu din tarisoara mea :rotfl: :rotfl: unde mai gasesc eu asemenea bunatati =))

POSTASUL

teo

Nu pot spune mai mult decit jos palaria

POSTASUL

:new: :new: :lol:fratilor astazi cand am  ajuns la serv. am avut placuta surpriza sa ma anunte colegii ca am un colet la magazie pe numele meu , am intrebat crezand ca fac glume , da ce am , ??zice nustiu niste mobila, da de unde ca eu nu am comandat nici o mobila :uimit:.  ia priviti ce corp de mobilier am primit :yes:

mape 48-petru manea

nu vrei sa ne spui de la cine ?
eu am o banuiala

pharaonu75

POSTASUL

mape 48-petru manea

a vazut ca te plangeai ca ai fam.putine si ti-a trimis o scula sa le inmultesti  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

POSTASUL

Citat din: mape 48 din Noiembrie 02, 2011, 07:17:59 PM
a vazut ca te plangeai ca ai fam.putine si ti-a trimis o scula sa le inmultesti  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
oare de asta??? :rotfl: :rotfl:

POSTASUL

fratilor nu puteam sa las nucleul nevopsit , ma faceam de ras ,  :rotfl: asa ca lam aranjat  pe fiecare parte cu o alta culoare  , a mai ramas sa cumpar niste balamale mai micute sa montez placutele  de zbor  :D  :bzz: :bzz:  :bzz: