Video si poze POSTASUL din BUCOVINA

Creat de POSTASUL, August 16, 2011, 05:06:43 PM

« precedentul - următorul »

POSTASUL

Citat din: orbanstefan64 din Noiembrie 11, 2011, 08:00:42 PM
oare astea is la fel de bune??? :razz:
eu asa ma gandesc  , ca sunt bune   :nod:   :hi: dar mai antai trebuie sai fac proba :rotfl:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

orbanstefan64

POSTASUL

orbanstefan64

POSTASUL

na mai venit Postasul asta cu coletul de la Stefan  =))  =))

mape 48-petru manea

pisica aia mai degraba asteapta veterinarul cu ceva tratamente,ca tare rau arata  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

POSTASUL

astazi am primit de la Orban Stefan suportul pentru montat rame, este unul din echipamentele apicole care nu ar trebui sa lipseasca nici unui apicultor si pe acesata cale tin sai multumesc  :bravo:  :hi:  :hi:

pharaonu75

Da' tot al meu este mai frumos... ca l-am facut cu mana mea! :D :D

M-a lasat Stefan sa imi fac de cap in atelierul sau si mi-am tras o mandrete de cadru pentru asamblat rame!
Multumesc Stefane! :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 14, 2011, 07:11:52 PM
Da' tot al meu este mai frumos... ca l-am facut cu mana mea! :D :D

M-a lasat Stefan sa imi fac de cap in atelierul sau si mi-am tras o mandrete de cadru pentru asamblat rame!
Multumesc Stefane! :hi:
frumos??? sa vezi cand o sal vopsesc  :rotfl: :rotfl:  :hi:

bee_lover

Frumos si util, mai schimbati oleaca imaginea de fundal sa vedem si alte locuri din casa, sunt convins ca avem ce vedea, sau pentru asta il punem pe Stefan sa mai trimita ceva?  =))

POSTASUL

lam pus pe pagina mea pe asta ca e de la mine din oras   =)) :rotfl: dedicatie pentru prieteni  :nod:  :hi:

bee_lover

Vreti sa-i faceti concurenta lui Stefan?  =))  :rotfl:

POSTASUL

duminica 20 noiembrie ,pustiu prin gradina fara albine  :sad:  :sad:                                                                                                                                                     

POSTASUL

POSTASUL

azi 3 decembrie 2011 zbor frumos de curatire la albine