Video si poze POSTASUL din BUCOVINA

Creat de POSTASUL, August 16, 2011, 05:06:43 PM

« precedentul - următorul »

POSTASUL

A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

POSTASUL

de cat sa las deschizatura la urdinis tinand cont ca stupii sunt cu fund fix ,dupa diafragma polistiren si pe podisor ziare +paturica , ma gandesc la condens :roll: :roll:

bucovineanu

POSTASUL

POSTASUL

sa traiasca donu Paharaonu  :hi: ai cam lipsit in ultimul timp sau ma insel?? :nod:

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: POSTASUL din Octombrie 23, 2011, 10:15:57 AM
sa traiasca donu Paharaonu  :hi: ai cam lipsit in ultimul timp sau ma insel?? :nod:
a avut de lucru
isi face piramida ca de-aia e faraon
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

POSTASUL

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Octombrie 23, 2011, 10:39:51 AM
a avut de lucru
don Florin eu zic altceva , ca se pregateste de ceva [se apropie ziua dumnealui :nod:]  na si acuma e in toiul pregatirilor , ati dai seama la atatia invitati :rotfl: :rotfl:eu cred ca o se ne cheme pe toti =)) =)) :hi: :hi:

Citat din: POSTASUL din Octombrie 23, 2011, 10:44:50 AM
Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Octombrie 23, 2011, 10:39:51 AM
a avut de lucru
don Florin eu zic altceva , ca se pregateste de ceva [se apropie ziua dumnealui :nod:]  na si acuma e in toiul pregatirilor , ati dai seama la atatia invitati :rotfl: :rotfl:eu cred ca o se ne cheme pe toti =)) =)) :hi: :hi:
nu ne cheama ca nu are spatiu
am vb cu organizatorul de la targul de la galati si i-a pus la dispozitie un camion sa aduca ce are de adus, i-a pregatit 7 gratare si carbunii aferenti
ca faraonul face cinstea la galati la toti apicultorii nu numai la forumisti, ca e un om cu inima largaaaaa

dan motu

:bravo:faina ministupina,si super gradina,nu ma lasi sa bag si eu acolo la dumneavoastra macar vreo 70-80 de familii pt iernare ca la mine este plin in amandoua gradinile,,,,,glumeam,,,,,oricum felicitari

POSTASUL

Citat din: dan motu din Octombrie 23, 2011, 04:37:35 PM
:bravo:faina ministupina,si super gradina,nu ma lasi sa bag si eu acolo la dumneavoastra macar vreo 70-80 de familii pt iernare ca la mine este plin in amandoua gradinile,,,,,glumeam,,,,,oricum felicitari
da poftim , nici o problema :nod: :hi: ,  poti sa pui si tu cateva poze  ca nu vine nimeni sati fure stupii =)) =)) =))ce esti asa secretos??  eu unu nu te cred ca ai atatea fam. =)) =))fapte nu vb. :hi: :hi: :hi:

pharaonu75

Ai dreptate, am cam lipsit! Am fost o saptamana pe la Slatina, cu ceva treaba... si nu am avut calculator, asa ca am intrat pe forum de pe telefonul mobil, insa merge mai greu. Voi mai lipsi vreo saptamana... La targ la Galati nu ajung, asa ca Florin va cam pacaleste! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 23, 2011, 06:49:44 PM

Ai dreptate, am cam lipsit! Am fost o saptamana pe la Slatina, cu ceva treaba... si nu am avut calculator, asa ca am intrat pe forum de pe telefonul mobil, insa merge mai greu. Voi mai lipsi vreo saptamana... La targ la Galati nu ajung, asa ca Florin va cam pacaleste! =))
nui musai la Galati e bine si la Slatina , tu spune numa unde ca noi venim  =)) =))nu stiu daca stii la noi e o  vorba  ,,hramarii si petrecaretii ''sunt cei mai de cuvant oameni , daca tia zis ca vine apai vine =)) =)) :hi: :hi: :hi:

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 23, 2011, 06:49:44 PM

la buzau nu ai fost
la galati iti e frica sa vii
am auzit ca la ramnic nu se mai tine targ, ca nu poti tu sa vii
iti cam faci de cap...

te dai la fund?
nu am vazut nici o poza de la stupii tai
ai asa ceva?
e niste lazi, cutioaie mari, cu niste vietati dragute, care bazaie, inteapa si fac miere
ai?

pharaonu75

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Octombrie 24, 2011, 10:51:28 PM

la buzau nu ai fost
la galati iti e frica sa vii
am auzit ca la ramnic nu se mai tine targ, ca nu poti tu sa vii
iti cam faci de cap...

te dai la fund?
nu am vazut nici o poza de la stupii tai
ai asa ceva?
e niste lazi, cutioaie mari, cu niste vietati dragute, care bazaie, inteapa si fac miere
ai?

Maaa, da iute la manie mai esti!! :rotfl:
Crezi ca daca sunt bugetar si nu am bani sa ma plimb pe la targurile apicole, nu stiu ce este ala stup? Am vazut destui pe Google! =)) =))
Si albine la fel! :nod: :nod: Tot pe Google, ca prin curte nu prea mai zboara din cauza frigului! :yahoo_cry:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

lasa pharaoane ca numa miine nu i poimiine si ne intilnim diN nou la BLAJ la tirgul tirgurilor