Video si poze POSTASUL din BUCOVINA

Creat de POSTASUL, August 16, 2011, 05:06:43 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

Las ca vin eu la Sighisoara... :beer: :beer:

cind???? de festival?????  :hi: :hi:

pharaonu75

Citat din: orbanstefan64 din Octombrie 15, 2011, 08:24:16 AM
Las ca vin eu la Sighisoara... :beer: :beer:

cind???? de festival?????  :hi: :hi:

Poate pana la festivalul din 2012...
In martie pentru targul de la Blaj! :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kiwi Bee

Din pacate la noi nu am gasit inca modelul ala de cornier pt RIGIPS.Ce se gaseste are niste gauri patrate si mici.

Pharaoane de ce nu pui cornierul cu o latura pe stup alta pe scindura de zbor(cel putin eu nu vad sa fie asa).

Am avut iarna cind soarecele(sau or fi fost mai multi????) mia ros si din stup si din scindura de zbor si a fost stup in care a intrat dar atunci nam gasit faguri distrusi.Cu o iarna inainte in schimb am avut cazuri mai neplacute.Noroc si cu ramele din plastic.

pharaonu75

Nu este vorba despre coltare pentru montat placi de rigips, ci pentru realizarea unor muchii drepte la zidarie!
http://www.syranoconstruct.ro/diverse/
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kiwi Bee

Mersi am citit siteul recomandat............................"zidarie sau rigips".

pharaonu75

Am crezut ca te-ai referit la coltarele folosite la scheletul pe care se monteaza placile de rigips!

POSTASUL

astazi  15 octombrie  , dimineata a nins , frig 2-3 grade C , inourat si vant , brrrrrrrrr  si un pic de curatenie prin stupinuta :bzz: dupa care o sa iau un pahar doua de ,, protofil '' ca am inghetat :coffee:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

Vad ca de frig si piticul din stupina si-a schimbat locul!
Fa-i si lui un tratament cu "protofil", nu numai lui Stefan Orban!

POSTASUL

va rog sa mi dati un sfat ; acuma se mai pot pune benzi cu mavriol ??? :uimit:si daca se lasa pe   rame si iarna aceste benzi ??si cate se pun ??2-3  ?? :roll: :roll: :hi: :hi:

orbanstefan64

poti pune 2 benzi /fam si 1 banda /roi pe sau intre rame. recomandat este sa nu tii mai mult de 40 de zile benzile in stup
:hi: :hi: :hi:

POSTASUL

Citat din: orbanstefan64 din Octombrie 15, 2011, 03:59:37 PM
poti pune 2 benzi /fam si 1 banda /roi pe sau intre rame. recomandat este sa nu tii mai mult de 40 de zile benzile in stup
sper ca nu o sa se puie iarna de pe acuma si o sa mai de dumnezeu o zi mai calduta sa pot deschide stupii sa le pun benzi si cate o diafragma din polestiren extrudat  dupa ultima rama , acuma au doar difragma normala dupa ultima rama si cate un tolisor din ala de petice deasupra pe podisor :roll: :roll: :roll:   multumesc de raspuns Stefan :hi: :hi:

orbanstefan64

POSTASUL

si prima zapada :P :P

bucovineanu

Benzile de Mavrirol se pun in stupi cand albinele sunt inca active. Asta deoarece ele trebuie sa vina in contact cu acete benzi sa ia din substanta activa si sa o imprastie la toata familia. Acum e cam tarziu. Si asa lumea zice ca nu prea e eficient Mavrirolul, daca albinele sunt in ghem, chiar nu isi face efectul.

orbanstefan64

adevarat ce zice bucovineanu  :nod: :nod:
asta difera de la zona la zona de ex joi am vut 16 C vineri 14 C iar azi pina la amiaza 14 C dupa care a venit ploaia si sa racit brusc acum avem 5,5 C