Video si poze POSTASUL din BUCOVINA

Creat de POSTASUL, August 16, 2011, 05:06:43 PM

« precedentul - următorul »

POSTASUL

inainte cu 10 zile ultimele rame urmau a fii capacite [erau ful] , iar azi la control 26.05.12 ati vazut    :sad: , au papat  destul de mult din cauza vremii nefavorabile , nustiu poate la alti din zona mea situatia e mai buna !! dar la mine asta ee .......
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Mircea77

Sa stii ca nici in Sud nu a fost prea grozav anul asta, si mai ales vremea asta ploioasa din ultima vreme.
In Aprilie nu prea am avut parte de pomii fructiferi pentru a venit un pic de BRUMA la inceputul lunii. Rapita a fost vai de mama ei desi am avut 2 lanuri mari la 500, respectiv 7-800 metri, distanta fata de stupi si rezultatul a fost mai mult decat jalnic.
Iar salcamul, fortat de caldurile alea de 32 grade, a fost sec, basca inflorescentele au fost foarte putine din cauza secetei prelungite de anul trecut.
Una peste alta 2012 va fi un an foarte prost in ceea ce priveste productia de miere. Singura speranta este ca sa se redreseze vremea asta si sa profit din plin de floarea soarelui care s-ar putea sa fie foarte frumoasa (avea in jur de 40-50 cm pana sa inceapa ploile astea interminabile).
Asta este. Cu vremea nu te pui.

cristi ciuc

Şi eu mă uit la prognozele de vreme şi mă gândesc cum va fi pentru albine..., că la Ciuc rapiţă nu-i, salcâm este, dar foarte puţin, iar floarea soarelui, iarăşi, nu-i...

POSTASUL

roisor , o botca neverificata , dar nema problema  :nod:  :rotfl:   :hi:

bee_lover

Aia da, unii toarna albinele cu galeata, nici nu vreau sa ma gandesc cu ce scot mierea  :D :hi: :bravo:

POSTASUL

Citat din: bee_lover din Iunie 07, 2012, 07:01:12 PM
Aia da, unii toarna albinele cu galeata, nici nu vreau sa ma gandesc cu ce scot mierea  :D :hi: :bravo:
descapacesc  cu sapa si  mierea  o trag cu furtunul , asa cum trag soferii motorina din canistra   =))  =))  :hi:

orbanstefan64

na apai de asa bine mere acolo ....sosesc si eu cu citeva roinite  :razz:
spor la treaba petrica!!!!! :hi: :hi: :hi:

POSTASUL

Citat din: orbanstefan64 din Iunie 07, 2012, 08:29:33 PM
na apai de asa bine mere acolo ....sosesc si eu cu citeva roinite  :razz:
spor la treaba petrica!!!!! :hi: :hi: :hi:
Fanelee roinita de la tine de astazi asi face treaba   :nod:  :hi:

orbanstefan64

ori tu esti prea mare ori stupii is mici :uimit: :uimit:  =)) =)) =))
:hi: :hi: :hi:

POSTASUL

Citat din: orbanstefan64 din Iunie 07, 2012, 08:50:34 PM
ori tu esti prea mare ori stupii is mici :uimit: :uimit:  =)) =)) =))
:hi: :hi: :hi:
=))   =))  =)) roinita de la tine e mica    =))  :hi:

pharaonu75

Vad ca roiul ala nu duce lipsa de trantori... uite cum se invart pe langa roinita! =)) =))

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Sa-ti traiasca si sa se inmulteasca! :hi: :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

un tata mandru ,alaturi de viitoarea apicultoare   :)  :hi:

KTA-APIDORNA - Ski

Sa va traiasca frumusica de fata si mult succes in tot ceea ce-si propune pe viitor !!!
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

POSTASUL

am fost anuntat  de niste ciobani , ca au gasit  intro scorbura in padure  o familie de albine  :yes:  maine daca e vreme buna voi incerca sa ajung la ea si sa o  recuperez  :yes: pacat ca nu am camera video  :sad:  voi face doar poze cu telefonul  .  Astept sfaturi  de la cei ce au prins albine  in padure , de preferinta din zona de munte  :roll:   :roll:  :hi: